USA

Hejsan svejsan!
Nu befinner jag mig i mitt fina hem i winston-salem, north carolina!
Jag har det kanoners och det känns som jag aldrig varit härifrån. Som min värdmamma sa, det känns som om jag varit borta över helgen.
Resan gick bra...åkte sånt bra plan från köpenhamn med egen tv-skärm. tyvärr missade jag början på alla filmer osm jag inte hade sett, så det blev hairspray och simpsons all over again.
I washington var det tokstressigt, hade bara 2 timmar på mig att komma in i landet, hämta väskan, lämna väskan och hitta nästa plan. Hann med 2 minuter till godo. Hon som satt på mig på planet till usa missade tyvärr greensboro-planet. Är man inte rapp i fötterna får man skylla sig själv.
Killen i tullen var så himla rolig. Dom frågar ju massa frågor, ibland lite konstiga frågor..som typ:
Tullkille: so...do u smoke?
Jag: sometimes, im a partysmoker (introducerade visst ett nytt ord där)
T: Ok...so when is that? like saturdays?
J: yep
T: Fridays?
L: Not so much...
T: Thursdays?
L: i dont  know, sometimes...?
T: wednesdays?
L: no..sometimes maybee...u want a schedule of my smokinghabits?
T: hahaha, im just curious, i never heard of partysmoking before...

Jaa...så kan man roa en tull-kille. Tänkt er då att jag står jättestressad med en halvtimme tillgodo innan mitt nästa flyg åker.  Men roliga människor är ju skönt för omväxlingsskull. Tull-folk är inte kända för att vara trevliga...
Som sagt hann jag precis, tyvärr hade inte min väska samma tur. Fick den hemkörd i morse.

Dagen idag har varit kanoners. Min värdmamma är sjukskriven så vi har varit på shoppingtur halva dan. Köpte en tröja och en parfym...Sen massa måste-ha-grejer på wal-mart. Har även hunnit med ett antal underbara caramel macciatos på starbucks.
Nu på kvällen så hade ett av mina barn en julshow. Var rätt trevligt, men fy fan så folk klär sig här. En tredjedel hade tröjor med broderade tomtar, snögubbar och renar.  Resten såg ut att vara hämtade från dallas. Men jag gillar bonnigheten här!

Vin finns det gott om också, fick några glas när jag kom igår och nu blev jag försedd med lite mer. skönt med semester.

Har pratat med Adam idag, konstigt att höra hans röst. vi har inte pratat i telefon på 1 år. Men imorn ska vi iaf käka middag. Blir trevligt men är lite nervös. Inte så konstigt kanske?

Nu ska jag socialisera med min familj och baka färdigt kakorna jag håller på med. Eftersom min värdmamma är lätt handikappad nuförtin får jag inta min gamla roll som hushållerska+chaufför+bagare. Jag gillart

later

 Jag och mina "små" pojkar...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback