Min semester

Kanske på tiden att jag berättar lite om min semester, jag vet att ni bara går o väntar!

Lördag till tisdag tllbringade vi som sagt på Orust och sen onsdagen på Liseberg.
På torsdagen åkte vi till Falsterbo för hästar (?) och alkohol (!).
Kom fram vid lunchtid då vi beslöt oss för att ställa upp vårt tält i nån form utav sumpmark. Det var ingen bra idé insåg vi snabbt och flyttade det till en torr och fin gräsplätt (Fia är väldigt noga att vi inte kallar vad som helst för äng, vilket jag helst hade gjort i det här läget, men men...) Våra nya tältgrannar flyttade så snällt efter..
Socialsiserade lite med dom innan ännu mer nytt folk kom.
Till Strandbaren och dansade som dom idioter vi är, fin musik och fint folk. Fint helt enkelt.
På fredagen var de kanonväder så vi tillbringade hela dagen på stranden. brände mig och fick en fin solfrossa lagom till kvällen.  Som tur var fick jag låna en fin björntröja, annars är jag nästan säker på att jag hade kreverat..
Jaa...lördan var väl typ samma fast då hann jag med att kika på några hästar också. Typ 2, sen satt jag i Björns sadeltält och gjorde bort mig på franska.
Var iaf bra dagar, en alldeles lagom semester...Trevliga människor och gott vin, det är allt som behövs för att göra mig nöjd..
På söndan packade vi ihop lagom tills det stora ovädret kom. Till Orust och kollade på Caroline af Ugglas. Hon var bra, men gud vilken speciellt brutta. En gillart iaf...

Styrde kosan mot Linkan i måndags och blev avsläppt på jobbet lagom tills ja börja jobba. Fint avslut på semstern? Abrubt om inte annat...

Är väldigt lugnt och gemytligt på jobbet nu, visst ingen som vill ha kylare..Idag slutade vi vid 10 och imorn är ja helledig. Ska socialisera och låtsas att jag har ett liv. Mohaha, nån kanske bli lurad..
Har en massa andra grejer jag ska försöka få gjort också, får göra nån form utav to-do lista, glömmer hälften (eller allt) annars..

Bilder kommer när jag orkar ta tag i mitt liv




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback