hoga hus och shopping

idag borjade dagen som vanligt med en stor frukost pa vart lyxiga hotell. navars, men det ar ratt bra frulle for att vara gratis. massa mackor med olika palagg och kaffe. klarar man sig ratt bra pa ett tag.
min macka ser lite giftig ut, men den var ratt god


efter det tog vi tunnelbanan for att kolla pa ett riktigt hogt hus, empire state building

vi har tydligen inte sa bra koll, for vi satt inne pa starbucks i sjalva EST utan att vara medvetna om det.
sen blev det shopping resten av dagen. borjade med forever21 som var en besvikelse. ingen ordning overhuvudtaget sa det var svart att hitta. handlade lite at fia och ett linne plus lite smycken till mig. sen blev det vanliga rutten med victorias secret (som stangde tidigt for att forbereda for stor rea som startar imorn!)
kikade runt lite pa macys, Karolina skulle prova ut ett par crocs. dom har verkligen utokat sitt utbud, har tom borjat med hogklackat
 inte sa jattsnyggt?!
resten av dagen tillbringade vi pa manhattan mall. blev mest shopping pa strawberry. varken jag eller K hade hort om den affaren forrut, men det ar riktigt shysst. som forever21 fast inte sa rorigt.
fordelen med att bade jag och K har bott har ar att vi vet vilka affarer som ar mest prisvarda. det negativa ar att vi ar dumsnala och vet att vi kan fa allt billigare pa nat annat stalle.
kakade middag pa nat litet hak med jattegoda pizzor och mackor.

pa tunnelbanan hem sag vi nagra med marhsallspasar vilket gav oss blodad tand for mer budgetshopping. sag att det fanns en pa manhattan sa det ar destinationen for morgondagen.
pa onsdag oppnat ikea i brooklyn sa da styr vi kosan dit. annars hade vi tankt att aka ut till den pa long island. skont att vi slipper det.
vi hade tankt att kopa en flaska vin och dela pa ikvall, men nar vi kom upp ur tunnelbanan oste regnet ner sa det var bara att kubba hem. far bli en annan dag.
nu blir det one tree hill och sen sova. upp tidigt imorn som vanligt
puss pa er

tack Zandra for tipset, tur att nan har koll, haha




Kommentarer
Cattis

Hej gumman! Du verkar ha det toppenbra i NY, kul att följa resan i bloggen. Speciellt för mig som inte tar mig nånstans själv... :)

2008-06-17 @ 09:04:07 | http://cattise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback