Midsommaren

Har haft en riktigt härligt midsommarhelg. I torsdags tuffade jag, Mattias och Stoffe iväg till deras lantställe utanför Köping. Där fanns en hel släkt med pappa, farmor, kusiner mm, underbar familj!
Har haft det lugnt och skönt. Ätit gott, badat, fiskat, bastat, slappat och varit på midsommardans (jag och Mattias tog oss första svängom, inte så sent vi har ju bara träffats i 8 månader...) På midsommarafton haglade det en stund, blev till iskulor på gräsmattan, men inget midsommarväder förvånar mig längre.
På midsommarnatten var det inbrott i princip alla bilar på "gatan", jag blev av med min bilstereo. Inte helt kul, men så kan det gå.
Igår åkte vi hem, bilen var lite skakigare än vanligt men reflekterade inte så mycket över det. Förrän vi på motorvägen, 10 min hemifrån, får en superduperpunktering. Däcket exploderade och flög hej vilt, pojkarna skrek och jag försökte få kontroll på mitt fordon. Kom in till vägrenen tillslut, typiskt nog var det vänsterdäck så där fick vi stå med rumporna mot all trafik och byta däck. Allt gick bra, men vi satt alla med hjärtklappning sista biten hem.
Nu är vi hemma iaf, katterna är hemma och väskorna är uppackade. Ska snart till jobbet och vända burgare några timmar. Känns inte alls lockande nu när sommaren äntligen har kommit.

      

     
Mattias är precis lika olycklig som han ser ut i sin midsommarkrans...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback