Forever gone

Nej då, helt har jag inte försvunnit. Dagarna har bara blivit fyllda av så mycket annat sen vi kom hem från Grekland. Bland annat sjukdom, kompisumgänge och jobb. Men nu är jag här iallafall och tänkte berätta lite om Grekland.

Allt var toppen! Hotellet var kanon, maten alldeles för god (gigantiska bufféer 3 gånger om dan!), personalen jättetrevlig, underhållningen super, vädret alldeles perfekt och läget precis vid stranden.
VI bodde ca 20 min från Rhodos stad, i Ixia. Hände inte mycket där, men det var ju också vad vi var ute efter. En dag var vi inne Rhodos stad för lite sightseeing och shopping.
När vi skulle hem blev vi försenad cirka 20 timmar. Det gjorde oss inget. Vi fick fira vår 3-årsdag¨på ett 5 stjärningt hotell istället för på e4:an på väg från Arlanda.
Flygningen gick jättebra för Isabelle, hon var lugn och sov mest öven om Mattias säkerligen fick lite kramp efter 4 timmar i samma ställning. (Nåt annat duktigt vår tjej gjorde under resan var att rulla från rygg till mage, 2 gånger i rad!)
Nu är vi hemma i vardagen igen. Hösten är här och så länge det inte regnar kan jag faktiskt tycka att det är ganska mysigt.

NU blir det frulle och sen bär det iväg till Sarah och Milton som har flyttat till stan!
Poolhäng!


Isabelle älskade underhållningen!


Sötnos!


Mina raringar i Rhodos stad


Lycklig mamma på Starbucks!


Fina badpojken!


Det nya stativet kom till användning!


Inte alltid det gick att äta utan bebis i famnen....


Försvinner i sin solhatt!


Denna utsikten möttes vi av från balkongen på vårt ersättningshotell Rodos Palace...inte helt fel...


Titta vad som gömde sig i Cupolen!


Här hade vi det gött!
Kommentarer
Stine

Vilka fina bilder! Tyvärr kunde du ju inte sätta in alla 600...:)

2011-10-19 @ 11:18:48
Karolina

Härligt att ni är tillbaks!! Hör av dig om en tid när du har tid att berätta om resan :) Dag denna vecka och sen vet du ju hur vi rullar ;)

2011-10-20 @ 17:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback