Tungan rätt i mun

Isabelles senaste grej är att sticka ut tungan, gärna i kombination med lite brummande. Det började i samband med att fick gröt, då flänger ju den där lilla tungan runt här och där.
Annars har hon blivit en fena på att rulla från rygg till mage. Väl på mage blir hon oftast ledsen och trots att hon lärde sig att rulla från mage för länge sen ligger hon där helt handfallen. Så det är bara att rulla tillbaka henne, vänta på att hon rullar till mage igen och börja om hela processen. Det är himla skoj när det händer lite i utveckligen.
I fredags var vi ju till BVC. Allt såg bra ut även om hon hoppat ner ett steg på viktkurvan. 6035 g vägde hon och var 62 cm lång.

Idag har vi äntligen blivit av med flyttkartongerna som stått i hallen sen vi flyttade in. Det var ju faktiskt bara att stuva in dom i billen och åka iväg till flyttfirman. Har äntligen fått tummen ur och tagit tag i saker som jag bara skjutit på. Ett litet miniprojekt om dagen är lagom!
VI har även varit ute på en promenad med Ida och Casper. Nu sover Isabelle och jag väntar på att Mattias ska komma hem. Sen kommer även pappa som ska hjälpa till med lite borrning och annat pyssel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback