Äntligen tisdag!

Efter flera veckor där Isabelle varit sjuk, jag varit sjuk och haft påsklov fick vi äntligen en normal tisdag igen!

Var kul att träffa alla mammor och barn på babycafé även om både Ida och Annette var saknade. Så roligt att se hur mycket som hänt med alla små pluttar. Växer så det knakar och fler och fler har börjat krypa.
Isabelle var inte alls mammig utan roade sig gärna en bit bort från mig. Så skönt med tanke på att vi varit fastklistrade vid varandra de senaste veckorna.
Efter babycafét såg inte vädret direkt inbjudande ut för promenad så vi tog powernap hemma istället.
När Isabelle sovit och jag ätit gick vi till simhallen för lite babysim. Isabelle var glad och duktig som vanligt! Dök själv och var på ett bra humör!

Mötte upp Sarah och Milton för lite promenad, men Milton-stackarn var sjuk och ledsen så det blev en kortis. Bättre än inget!

När vi kom hem lekte vi hela familjen i Isabelles rum. Mattias hade plockat undan i hela lägenheten men det hade han inget för, då Isabelle vräkte ur leksak efter leksak ur sin stora låda. Hon blev så uppspelt att hon till och med ramlade ner i kistan. Det uppskattade hon inte alls, men förutom det var hon på strålande humör och underhöll oss med en maraccas-konsert i toppklass.

Dagen avslutades med att hämta sommardäcken med pappa som han snällt nog ska byta på vår bil imorn.
Nu ska vi bara kolla Desperate housewives och Big Brother så är denna dag till ända.

Hoppas ni haft en bra dag ni med!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback