Fortfarande liten

Hallå!
Mulen, tråkig dag men var gör väl det? Idag ska vi ändå vara inne, IKEA med Sarah och Ida står på schemat. Isabelle sover lite middag just nu. Fick en härlig sovmorgon enda till halv 7, det brukar variera lite mellan halv 6 och halv 7 och det sistnämnda känns verkligen lyxigt!

Igår var vi på BVC för 10-månaderskontroll. Vi hade gissat lite här hemma vad hon skulle väga, för 2 månader sen vägde hon 7500 (nånting...) och var 69 lång. Vi tippade båda på 8200, men där tog vi visst i för mycket. Ynka 7900 (nånting..) hade hon kommit upp till. Mätte 2 gånger och den slutgiltiga längden (den som passade bäst in på kurvan, hehe) var 71,5 cm. Hon ligger på kurvan gällande längd och ett helt steg under på vikten. Men så länge hon håller sin egen kurva är det inga problem.
Efter BVC gick vi hem till Ida för lite lek. Även Malin och Linn kom och det blev ett himla stohej! Avslutade umgänget med en lite vända på stan.

Själva dagen avslutades med bodycombat. Var roligt som vanligt, men det finns helt klart dagar där jag haft mer energi!

Isabelle klättrade helt själv upp i soffan igår. Vet inte hur hon lyckades, tror hon armbågade sig upp. Hon blev nog lika förvånad som jag, tror det kommer dröja ett tag innan hon lyckas igen. Sen har hon börjat att vilja stå utan stöd mer och mer. Hon kravlar sig upp mot mig (eller Mattias), släpper och parerar med armarna. Det syns verkligen hur hon anstränger sig för att hålla balansen och hon lyckas faktiskt i några sekunder (som känns jättelånga). Hon får göra allt i sin egen takt och nu visar hon verkligen intresse för utveckla sin motorik!

Hoppas ni får en fin dag!På babycafé i tisdags!


Apelsinmumsande!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback