Lilla sjuklingen

Här har vi haft lite sjukstuga i huset. Isabelle har varit dunderfökyld hela helgen, värst har det varit idag.
Hon har varit enormt snorig, har inte velat äta och verkar ha väldigt ont i halsen. Har velat va i famnen hela tiden och inte ens det har varit riktigt ok. Tycker så himla synd om min lilla skrutta!

Igår jobbade jag ett härligt 13-timmars pass. Trodde inte att det skulle funka efter jag sträckte ryggen på bodypumpen i fredags. Men Mattias masserade mig gul och blå och jag kom undan med en sjujäkla träningsverk. Efter halva arbetspasset kändes ryggen mjukare och bara sådär vanligt arbetstrött.

Idag har vi trots Isabelles tillstånd varit ute på Tornby, vi tänkte som så att hon brukar vara lite nöjdare när hon får komma ut och se lite folk. Det blev hon också!
Införskaffade en ny leksak, sen blev det inte så mycket mer shopping. Hade bestämt dejt med Ida, Rickard och Casper på IKEA för en sommarbuffé. Blev lagom lugn och fin lunch då båda bebisarna var ledsna och inte ville sova. God mat var det iallfall och såklart trevligt sällskap!

Skjutsade hem min lilla familj innan jag åkte tillbaka för storhandling by myself på Maxi. Skönt att få handla i lugn och ro.

Nu laddar vi upp för Big Brother finalen samtidigt som vi får gå in till Isabelle med jämna mellanrum. Eller Mattias får gå in, får hon syn på mig blir det full kalabalik.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback