Jag och Ragnar

Igår på jobbet pratade vi om vilken kändis vi är mest stolta över att ha träffat. Namn som Magnus Carlsson, Louise Hoffsten och Staffan Ling kom upp. Och allt jag kunde komma på överhuvudtaget var att Ragnar Dahlberg handlade mat av mig i dt´n på mcd. Vem säger ni, jaa det säger jag med. Visste inte ens om ett förrän ett tag senare. Jag vill understryka att jag inte är särskilt stolt över detta, men jag kunde helt sonika inte komma på nån annan...

Nu åter till fabriken



Töntig reklam

Det finns gott om töntiga reklamer, men en som stör mig rätt mycket för stunden är den från coop. Vilka signaler olika varor ger på kassabandet. Och så kommer karln till toapapper "jag vill inte ens tänka på vilka signaler det sänder ut". Har jag fel, men går inte alla på toa? Är det inte då rätt naturligt att köpa toapapper. Vore väl märkligare om man inte gjorde det?! Blir lite lätt förvirrad



Inga kylare

Idag har vi inte gjort en endaste kylare på jobbet. Istället har vi monterat ner nån form utav hylla med sånadär rullgrejer på. Sen flyttade vi världens tyngsta verktyg, flyttade en annan hylla med hjälp av 2 truckar och ställde tillbaka alla verktyg. Kvällen avslutades med att sopa enorma ytor och vika ihop pallkragar. Fick använda mig av både borrmaskin och slipmaskin, kände mig riktigt macho. Hur resultatet blev är en annan femma... Kommer uppskatta att montera mer nu när jag vet hur tråkigt livet kan vara...
Torsdagsbullen idag var wienerbröd, mumsigt!
Visst är det underbart att höra på mitt jobbsnack? Tror allt ni gillart

Dagens bästa var iaf att alla som har anmält intresse för munchenhobembiljetter i ssk kommer att få. Fast det vet inte alla om än, det får dom veta imorn. Lurigt va?

Nu blir de sova, en ny dag på farbriken väntar



For u Adam

image38



XOXOXOXOXO



...

en dag fylld av arbete har passerat.
En härlig sommar än så länge, bara jobb jobb jobb. Mitt sociala liv glider mig ur händerna känner jag. Men men, är inte så många veckor kvar nu.
Planerna för imorn sket sig vilket känns lite surt eftersom det är min enda lediga dag den här veckan. Jobbar ju i helgen också...jaja..
nu ska ja sova innan ja surar ihop helt.



Jobba jobba jobba

Idag innan jobbet ska jag åka och jobba, på mcd. Det kom lite som en chock för mig igår när dom ringde o fråga om jag kunde jobba längre. Jag visste ju inte att jag skulle jobba alls. Så nu sitter jag här med mitt kaffe och försöker bli pigg
på återseende!



Mer skatt tack!

Idag ska jag och min kollega Stolen ner till Skatteverket. Vi betalar nämligen alldeles för lite skatt, vilket iofs ger mer klirr i kassan nu men antagligen inte blir lika roligt nästa år.
Ska även käka lite lunch o sen om korten från hultan är färdiga.
Ska städa lite innan dess bara, har knappt nån vaken ledig till alls...Jobba kväll är verklinge ingen höjdare.

puss hej



Dvd-trubbel

Har kopplat in min nya dvd-spelare som jag fick av mamma. Fick det med hjälp av David regionsfri. Nu till nästa problem, den hittar inga kanaler. Vad ska jag med en inspelningsbar dvd till om det inte finns några kanaler att spela in från? Hoppas det löser sig på något magiskt sätt.

Fick en inte så trevlig mejl av mina vänner från USA. Det var ett mejl fyllt med hatkärlek. "åhh..vi önskar att du var här, men det har väl inte du tid med, allt annat är ju så mycket viktigare!" eller "hon fyllde år, men det vet du väl säkert, du har väl skickat ett mejl?" Eftersom dom umgås rätt mycket är jag rätt säker på att dom vet om att ja inte skicka något mejl. Men dom är iaf duktiga på att få mig att få dåligt samvete. Önskar att jag kunde ha bättre kontakt med dom, men det funkar inte så. Har skola, jobb och alla kompisar här Dom 3 har gett upp det mesta av sina gamla liv för att få va med sina nya karlar och varandra. Jag kunde också ha gjort det och bott där eller i USA. Men nu har jag valt att bo här och tycker personligen inte att jag ska behöva förklara mig hela tiden. Men jag antar att dom har samma problem från deras familjer och gamla kompisar. Man kan inte göra alla nöjda jämt även fast det vore de bästa.

puss hej



Logdans

Och nu sitter jag här bakis igen, känns som en fin blandning tillsamman med minn förkylning. Mår verkligen som jag förtjänar idag.
Var med Helena och Charlotta på Örsåsa igår. Först lite grillning och förfest hos Svempa. Tuffade sedan ner i en folkabuss som sjöng på sista refrängen.
Hade ganska kul, är inte på topphumör så då kanske jag inte ska räkna med en toppkväll?! Blev så bra det gick tror jag iaf. Gjorde dock kanske lite dåliga val som jag inte vet hur konsekvenserna blir efter nu bara. Får väl hoppas att allt blir bra. Men jag upphör inte att förvånas av både mig själv och andra.
Träffade lite kända ansikten, men inte så många som jag brukar.
Idag har jag inte gjort mkt vettigt, åt på mcd på vägen hem sen har jag bara legat och slappat. Är hos Helena nu och ser på fast and the furious. Har ätit varma mackor och rabarberpaj.


 Våra fina kransar


 Några av Svempas icke så sällskapsglada tjurar



David, vi åker 15:e augusti...du?



Paris here we come

Nu är resan bokad. Fixade både flyg och hostel idag, blev billigt, knappt 1500 kr var för 4 nätter.
Ska bli riktigt kul, nu har jag något att se fram emot när jag står och slavar på fabriken. Blir bra motivation för att jobba extra nästa helg också!



image35



Regnig midsommar

Nu är jag precis hemkommen från mitt lilla äventyr på landsbygden.
Tillbringade kvällen igår hos Helenas päron. Gjorde fina kransar, åt MASSOR med mat och drack lite vin. Regnet öste ner så det kändes skönt att vi inte har några storslagna planer om nån grillfest nånstans som ändå hade blivit förstörda. Det var en alldeles lagom kväll !! Sov så fint i en husvagn och hade nynnings-tävlingar, inte lätt för att Helena att höra vad jag ville ha fram med tanke på min röst, haha

Nu ska jag en sväng till mormor innan det är dags för partaj, ikväll blir det livat får vi hoppas!



Röstlös

Idag när jag vaknade upptäckte jag att jag nästintill tappat rösten, om inte annat låter detsom jag är i en jobbig fas av målbrottet. Och DÅ frågar folk hur jag mår, här har jag gått och varit förkyld hela veckan, men nu börjar folk att oroa sig bara för att det hörs.

Nu ska jag skruda om till nåt midsommarfint och gå ner till åhlens innan min lunch med mor.
Har massa cider där också som pappa lämpa av igår (hos mamma alltså). Kom på lite sent att systemet inte skulle vara öppet idag så pappa fick rycka in. "JAG på systemet?!", skrockade han. Han dricker inte så mycket. Sen ställde han det märkliga frågan "du har inte funderat på att ha en vit midsommar?", varför skulle jag har funderat på det? Tok där... Hur somhelst fick jag mina cider så nu är allt fina fisken.

Hörs kanske senare idag



Torsdagsbulle

På mitt jobb har vi något så gott och trevligt som en torsdagsbulle, det är med lite extra glädje man skuttar till jobbet på torsdan...Idag var det vaniljbulle!
Annars har det gått bra idag, monterade massor och hann med att måla lite också. Så fint så, kanske borde byta karriär?!

Nu är jag iaf ledig för helgen, helt fantasikt skönt!
Imorn ska jag med kommisarie Rödskägg (förlåt om jag skrev fel förrut, inte min mening hjärtat) till hennes föräldrar och lördag blir det logdans på Örsåsa.

Men först ska jag sova, är jättetrött
hörs ni



Snart helg

Ikväll är det sista dan på jobbet den här veckan. Ska bli galet skönt att va ledig.
Mitt jobb är tämligen enformigt och inte blir det bättre av min förkylning som vägrar ge med sig.
En kul grej på jobbet går var en kexchoklad som fastnade i godismaskinen. Tror det flestade försökte skaka maskinen sönder och samman i jakt på den lilla chokladbiten. Det är härligt att se nåt så ovärdefullt engagera ett helt företag.

Nu ska ja duscha och sen leka med min vän Kapten Rödskägg



Förkyldast

Tror med förhoppning varje natt när jag går å lägger mig att jag ska vakna oförkyld. Men nej, de blir bara värre och värre. Idag hade jag förutom täppt näsa, halsont och allmän förkylningshuvudvärk utrustats med hosta och en hes stämma.
En kan ju hoppas att det blir bättre till midsommar. Eller iaf tills skolan börjar.


Fick tentaresultat idag, mitt anade U var verkligen ett U, fint, en till omtenta



Hultan

Hallå!

Överlevde min tid i smålandsskogarna och är nu hemma på trygg mark igen..

Har verkligen haft det kanonbra!!!
Började med att få bra tältgrannar, eftersom vi kom lite sent fanns det inte mycket plats för oss att slå oss ner på. Men som tur var hittade vi några grabs som sa att dom hade en ledig plats vid deras camp.

Har druckit massa vin och lyssnat på bra musik.
Lite kul nu när jag läst massa recensioner, dom som jag tyckte var bäst tyckte resecenterna var sämst. Bäst var givetvis 50 Cent! Stod på 3:e raden och höll på att bli mosad men det var de värt. Hade antagligen både sett och hört bättre om jag stått längre bak, men ibland får man glömma förnuftet och inte vara så vuxen. Var iaf helt underbart!!! Gick som i extas efteråt, haha!  Manic street preachers var också jättebra enligt mig och Sarah. Bra betyg från mig är om jag får gåshud! Även Pet shop boys var bra, är inget stort fan av deras musik, men deras show var helt kanon! Kan nog delvis bero på att dom har Englands sexigaste dansare. Gaaaah, give me!
Andra som jag såg var : Ozzy, Gentleman, Ison & Fille,  Evanescence, Lisa Miskowvsky, The Ark, Mando Diao. Jaa, det var allt jag kom på nu...
Blev pålurad en ny telefon också, en kille kom från och bjöd på godis. En kvart senare står Sarah och jag där med varsin telefon, vattenflaska och massa godis. Vi är inte svåra inte!

Vädret var rätt ok, det började spöregna under pet shop boys, men det var sista konserten och vi var utrustade med poncho och paraply!
Nu är jag hemma iaf och är förkyld och har en ömmande kropp. Marken under vårt tält var fylld av stenar som vi fick sova på, men men, det var iaf vattentätt, alltid nåt.

Sammanfattningsvis har jag haft en kanonfestival med kanonsällskap. Nästa gång gör jag och Sarah Paris!
Hittade lite bilder på hemsidan, i vänta på våra...


image32  Hultans bästa!!!


image33



Nu kommer vi!

Vi är laddade ut i fingerspetsarna här. Allt är packat och lunchen är fixad! Igår laddade vi upp med att baka bröd och dricka vin. Bröna blev jättejoda, inte ofta jag lyckas med nåt så jag är riktigt stolt!!

Får se om vi återkommer levande efter helgen, om inte kan ni åka till hultsfred och leta efter 2 kameror, en zebra och en tigerfärgad. På dom kan ni säkert finna ledtrådar om var vi befinner oss. Det brukar funka, haha

Ha de så bra allihopa medans vi får se 50CENT!!!! fatta va coolt?!



vuxen eller inte?

Ja ibland kan man undra. Pratade precis med mamma, som vanligt i våra samtal kommer antingen frågan "har du kommit igång och tränat nu då?" eller förmaningen "drick inte för mycket nu bara".
Har jag missat nåt? Är inte jag 23? Har jag inte klarat att bo själv de senaste åren utan att drabbas av galen fetma eller alkoholism? Jag förstår att hon bryr sig och det är ju rart, men det känns tråkigt att inte kunna ha en konversation utan att bli påhoppad om mitt "dåliga" leverne.
Jag tar gärna råd när jag ber om det, annars går de bara in genom ena örat och ut genom andra. I fortsättningen får vi väl prata om vädret




För bra?!

Idag jobbade vi jättebra och snabbt. Fick vi beröm för det? nej då, istället fick vi höra att vi var för snabba och att dag skulle bli sura för att dom också var tvungna att jobba så snabbt. Så tillslut fick vi inte montera mer, utan köra storstädning istället. Inte roligt! Märkligt jobb där det inte är positivt att vara snabb

Var en sväng med Stolen på Ikano innan jobbet. Åt jättegod lunch på Chili...Köpte bara ett linne som jag tillägnar sunket på Hultan, vill inte förstöra kläder jag redan skapat en relation med. Sen var vi till rusta en sväng o köpte lite bra att ha saker.

Ska sova nu, imorn ska jag tvätta, det har jag inte gjort sen urminnestider. Måste städa också, ser ut som fan här och det måste ju vara piffigt tills Sarah kommer.
Får sluta tidigare imorn som tur är, så lilla snärtan slipper sitta på resecentrum hela natta.

Nee nu blir de sova av



G i vad?

Det här kommer inte att bli en rolig bloggsommar. Kommer göra i princip samma sak varje dag, iaf varje eftermiddag. OCh träffa samma personer. Så det blir nog inte så mkt att skriva om.
Idag ska vi en sväng till Ikano innan jobbet. Ett och annat som jag behöver.

Fick ett konstig mejl idag på min studentmejl, där det stod att jag fick godkänt...i vad är min fråga då?
Står ett datum som jag inte hade tenta eller nåt på, får försöka få tag på nån i klassen o se om dom vet...
Puss hej



Otäckt tidningsbud

I natt när jag höll på att somna som bäst, hör jag nån som lååååångsamt långsamt öppnar mitt brevinkast. Jag som är galet mörkrädd och lätt paranoid tror ju givetvis att det är en mördare som på nåt sätt försöker ta sig in i min lägenhet via brevinkastet. Jag smyger upp och funderar som bäst på vad jag ska försvara mig med, när ja ser en liten tidning som dimper ner. Lättad såklart, men lite sur. Måste tidningsbudet komma kl halv 3, och måste personen i fråga göra det hela så mystiskt? Kan inte han/hon bara öppna brevinkastet och kasta in tidningen?

Ska nog tejpa igen brevinkastet om nätterna i fortsättningen



Jobbelijobb

Idag har jag jobbat nästan hela min vakna tid. Känns fint att tjäna pengar istället för att bränna pengar.
Först donken där allt kändes som vanligt fast ändå inte. O sen fabriken där det var massa folk, något som vi inte är vana vid. Allt som kunde gå fel gick typ fel, men de blir väl kanske bättra..kan inte bli mkt sämre.
Nu ska ja sova, imorn ska ja o Stolen bada innan jobbet. Som att jag behöver bränna mig mer liksom

gonatt



Spiderman

Igår såg vi som sagt Spiderman 3. Var sådär, slutet var ganska bra. Men de känns som om dom försöker få in för mycket konstiga varelser hela tiden, helt plötsligt får alla superkrafter känns de som.

Nu var de slut på sommarlovet. Börjar jobba kväll på fabriken idag. Idag ska ja dessutom jobba lunch på donken, ska bli rätt kul, har inte varit där sen i januari.
Nu frukost o sen vandra i väg i värmen!



Sommarlov

Nu har jag precis skickat in sista delen av tentan, så nu har jag officiellt sommarlov. Måste dock plugga hela sommaren tills hbm-tentan.
Igår var jag och svängde loss med Malin. Skulle ju på bartömning på NH, men det var tydligen för personal så det var bara att hitta nåt nytt att göra. Efter mycket om och men hamnade vi på platens. Var helt ok, jag var inte på så bra partyhumör dock, men har en så förstående Malin så det gikc ju bra ändå.
Köpte mat på vägen hem, men när vi kom hem så var de så sjukt salt att det itne gick att äta. Var lite surt. Kollade på spongebob och däckade i soffan. fint.

Nu ska ja inte göra nåt ett tag till. Ikväll ska ja på bio och se spindelmannen...blir nog kul. Måste muntra upp mig lite först. Är på dåligt humör nu igen. Vet inte vad de beror på riktigt, är nog för att det går så dåligt i skolan. Passande med sommarlov nu alltså

Puss o hej



En underbar dag

Idag har jag tillbringat en underbar dag i solen. Jag har enbart solat, badat och ätit och det har varit så fantastiskt skönt att inte behöva göra nåt vettigt!!!
Nackdelen är dock att jag har bränt mig lite och har en ganska ovanligt bränna på min rygga. har dessutom märken i ansiktet efter solglasögonen...Men det är de värt

Nu ska ja kolla på Greys och sen invänta Malin som dyker upp senare. Bartömning på nh ikväll, håll i er!


  Visst ser de skönt ut?



Cider o galna drömmar

Igår kväll hade jag som sagt torgmys med Fia o Björn. (Jag fick min max-mat innan).Vi drack cider, öl och överkonsumerade chilinötter. Ett av våra samtalsämnen var varför jag aldrig hittar mig nån bra karl. Kom inte fram till så mycket mer än att jag suger på att ragga och alltid umgås med killkompisar eller killar som har flickvän när ja går ut. Tror inte det är så bra, men ack så trevligt. Är dessutom mycket tveksam om jag kan hitta på nåt bra på krogen.

Hade en jättekonstig dröm i natt. Jag var på nån kravall med massa folk. Träffade där ett gammalt ragg. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer än att alla tyckte så synd om honom och dom jag umgicks med helt plötsligt  var delar av syskonen från Seventh Heaven. Sen var det lite explosioner och kidnappingar. Minns att "mary" blev kidnappad, jag förutsatte att det var för att hon inte ville vara med i serien längre. Så där blev mitt liv en serie också. Sen vaknade jag


Nu ska ja ta Fias bil och hämta upp henne. Sen ska vi till Macke och Anna och slappa vid deras pool. ska bli gött!

Hörs



Diet var de ja...

Jag ringde till Fia nyss. Jag vill informera henne om mina cravings för max-mat i kväll. Så hon inte skulle få andra idéer under dagen, hon får lätt det annars. Då gav hon mig en friendly-reminder att vi var på diet. Det var tydligen nåt vi kom på igår. Men jag höll fast för min sak så jag tror att kvällen bjuder på max-mat a' la nyttiga alternativ. Om det nu finns?
Återstår att se

Nu åter till min soffa som skiker efter mig, vi har varit i symbios hela dagen



Tidsfördriv

Jag är sur och utråkad, här är min lösning


Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? 
Neee
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Minns inte...
Vad åt du senast?
Pastasallad med kyckling
Har du fått någon komplimang idag?
Nee, bara en massa skit, haha
Har du varit med i en rättegång?
Nejnej
Är du polare med grannarna?
Ne, fast jag är rätt nyinflyttad så jag skyller på det
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska, engelska och lite tyska
Vilka länder har du bott i?
Sverige och USA
Senaste piercingen?
I läppen, fast den har jag tagit ur
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Oj, åker nästan aldrig bil, men det var nog i början av maj,
Gay?
Nope
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Javisst
Har du något husdjur?
Nej tyvärr, vill ha hund
Har du täckt någons hus med toapapper?
Inte vad jag kommer ihåg, haha
Har du varit på stranden?
Såklart
Minns du dina/din musiklärares namn? 
Har nog bara haft en, Margareta kanske?
Hur bra är din syn?
Är rätt skelögd så det mesta är dubbelt..
Har du varit på ett party?
Japp.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Inget som lockar
Har du varit utomlands?
Javisst!
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Mina kusiners, alltså två separata
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Skulle nog mer få skylla mig själv
Var är dina syskon just nu?
Han är nog i Uppsala
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Kommer inte riktigt ihåg, men det var otäck
Vem ringde dig senast?
Mamma
Vilken tid gick du upp imorse? 
kvart i 7
Vad ska du göra i helgen?
Plugga lite och sen bara ta det luuuuugnt
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"mawh längtar! ha en underbar dag käraste!puss puss puss"
När var du riktigt sjuk senast?
Nåt år sen
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Oj, är ju inte så kändistätt här, Petter på en kravall tror jag
Vad finns i din bakficka?
Inget
Har du färglinser?
Nee, är nöjd med min ögonfärg
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov
Vad är det första du gör på morgonen?
Äter frukost och kollar på bevvan
Vad ska du göra efter det här?
Gå å lägga mig i soffan och deppa



Inge bra

Nee, tentan gick ingen vidare. Ska nog rätt mkt till för att jag ska klara den. Får väl skriva en fenomenal återkoppling nu så kanske, men tror inte de.
Nu ska ja sura hela dan, ikväll ska jag dricka cider med Fia och Björn(tror jag) och då måste ja vara lite gladare. Ingen gillar en gnällspik som jag så ofta säger



Tenta

Börjar bli lite smått nervös. Om en timme smäller det, omvårdnadstenta!
Det här borde gå bra..
Håll tummarna för mig!



Min omogna vän

Att umgås med Fia är som att umgås med ett litet barn. Hon kräver konstant underhållning och hon slår mig nästan hela tiden.
Är det inte härligt att ens bästis har barnasinnet kvar? Jag gillart



Världens tackfest

Igår fick vi som jobbade under sommar-x en tackfest som hette duga.
Vi började klockan 2 på kårallen. Fick dricka upp all alkohol på bygget, öl, vin och massa olika flarror med sprit. Det var som himmelriket för oss festerister. Vi fick även massa hamburgare. Det hela var mkt trevligt!!
Vid 6-hugget gick vi i samlad trupp, och då menar jag samlad, vi var inhängnade med ett rep. Vår vandring till hg förgylldes med fin all-sång: "jag vet en sång som går folk på nerverna..." 100 gånger sjöng vi!
På hg fick hade vi sittning med ännu mer alkohol. helt galen, grisig sittning men som var jätterolig! Tror inte att vårt gyckel var så populärt dock.
Sen var de dags för själva bartömningen och discodans!! Hade verkligen jätteroligt! Känns bra med de nya festeristerna, de verkar trevliga!
Stolt, och lite lätt förvånad att ja faktiskt höll igång tills klockan nästan var 3. 13 timmar fest, fint!
Vaknade i morse med massa streck på armen, jag höll nämligen mycket bra koll på vad jag drack igår. Imponerande!

Sammanfattningsvis var det en helt suverän tackfest, verkligen värt att jobba på sommar-x

Nu ska ja leka med Fia



Äntligen

Nu äntligen fick jag nytta av min rosa, elektriska flugsmälla jag fick av Fia, Sara och Db när ja fyllde år. Flugan dog på stört..nästan.. Undrar om elchocker är ett snällt sätt att döda flugor på..
Glad iaf att ja fick nån nytta av den



Sommar x

Nyvaken nästintill. Kom hem kl 5 i morse från den fina tillställningen sommar-x.
Hade varit där sen 8 så det kändes lite lätt som att det räckte. men det var roligt iaf. Fick lite blandade pass, mer eller mindre spännande. Lite vakt, lite garderob och lite bar. Verkade vara en jätterolig fest för dom som var där.
Ikväll får vi alla belöning för detta. Eller rättare sagt med start kl 2. Ska alldeles strax cykla till kårallen och där ska vi få dricka det som blev kvar sen igår och sen gå vidare till hg för nån sittning och vidare bartömning. Jag är glad om jag klarar mig till 9 ikväll. Ska inte vika först iaf...haha
Nee nu är de bäst att ja fixar mig iordning färdigt, får ju inte ha ovve ikväll, ställer till med lite garderobsångest.



Multi-talented

Jag kan:
* Laga mat
* Följa ett tv-program
* Prata med folk på msn
* Lyssna och sjunga med till radion
* Städa
* Göra mig iordning

Och allt detta på samma gång, det är inte för intet som jag blir imponerad av mig själv ibland



Tv vs. plugga

Varför är det  så dåliga program på morgonkvisten? Vill inte se på Capice eller Jackpot. Vill ha ett vanligt, hederligt program som jag kan skratta åt. Fick se några fina minuter av MacGyver och nu är det Days of our lives. Inte jättebra...

Det kanske är meningen att jag ska plugga istället, kanske en pik from above. Bäst att lyda då



Pack i trädgårdsföreningen

I dag har jag varit på mys picnic med Malin i trädgårdsföreningen. Vi kalasade på grillad kyckling, potatissallad och ett å annat chips.
Fick erfara att tf består av en mängd drägg och annat otäckt folk. Först går en kille förbi där vi myser på vår filt, fram och tillbaka. Sen tror han på nåt galet sätt att vi pratar med honom (på 10 meters avstånd) och skrattar åt våra skämt. vem skulle inte göra det, men ändå? När Malin sen springer iväg för att lätta på blåsan sliter jag snabbt upp min telefon och ringer för att slippa att han kommer fram och samtalar. Men när Malin kommer tillbaka tar han istället sikte på henne och frågar om hon har ont i magen. Tror hon, han var tydligen inte helt lätt att förstå.
En stund senare kommer 2 gossar och sätter sig på en bänk bara några meter brevid oss. En av killarna kommer efter ett tags stirrande fram och konversationen lyder som följer:
Pojke: Öhh vill ni ha öl??
Vi: Nej tack
Pojke: Vaddå dricker ni inte?
Vi: Vi vill bara inte ha öl
Pojke: Har ni tenta imorn?
Vi: Nej, vi vill bara inte ha öl!!! (hur svår kan de frasen vara att förstå?!)
Pojke: Va söt du är (vem det var till är lite oklart, men vi tippar på båda)

Sen tittade han på oss ett tag innan han äntligen gick och satte sig på sin bänk med sin vän och fortsatte glo.

Trädgårdsföreninen är otäck, akta er



För smart?!

Jaa, hur mycket ska jag egentligen lära mig till min tenta? Sitter och läser i min empati-bok, undrar då såklart om jag bara ska läsa på det jag har skrivit om, eller om jag ska lära mig allt, typ hur och när barn utvecklar empati. Det känns ju inte särskilt relevant om ni frågar mig. Samma sak med LVU, ska jag kunna det som jag har tagit upp bara? Känns ju inte så motiverande att berätta om hur det går till om LVU ska träda in vid missbruk eller om den unge sitter i häkte eller så. Dom barnen jag skriver om är ju inte äldre än några veckor. Nån som råkar läsa det här och vet?? Hojta gärna till... Vill ju inte bli för påläst, det är trots allt begränsat utrymme i mitt huvud.

Har iaf nu (äntligen) skickat in kompletteringen om spottkörtlar till min handledare. Finns inte mycket att berätta om dom direkt, knåpade ihop några rader iaf och får hoppas att det duger!

Nu åter till böckerna!



Varför?

Varför är det så när man ska plugga, att man hittar en miljon andra saker som är så mycket roligare att göra. Till och med att kolla min studieskuld på CSN känns som en glädjeupplevelse jämfört med att lära mig kapitel 7 i LVU utantill.

Nej, nu får jag skärpa mig, måste klara den här tentan, men varför valde jag inget roligare att skriva om? Stupid!



Skiftad och klar

Igår ägde sskåls skifte rum. Vi i nya Sskål samlades först på Flamman för lite gyckelträning och mat innan vi begav oss till Irret. Vi framförde våra nya gyckel och blev försedda med fulvin. blev uppdelade i 2 lag, jag hamnade i det fina laget sköldpaddorna. Umgicks lite med gamla sskål innan det var dags för vandring. Först ut var Medsex där vi körde irländsk julafton och sköt ner "fula gubbar" med ärtor. Sen var det Fyllecellen där vi fick jucka sönder ballonger med raklödder i. Var roligt o kladdigt. Läxmästeriet höll med fulvin i mängder och sen gick vi till....jaa..kommer inte riktigt ihåg vilka. Sen var det sskåls tur igen och där fick vi kasta ägg. Rullade sen hela vägen ner för backen i vallamassivet, det känns i kroppen idag kan jag lova. Sen fick vi skriva ord med rumpan hos FBI. Avslutade det hela med att grilla. Klockan var då runt 5 och alla var skapligt packade, en del mer än andra.
Följde med Carro hem så hon fick byta om och där drack vi mer öl. Hem till mig så jag fick byta om, mer öl och lite mintu. Mötte sen upp Pillan vid stångebro gatukök och handlade lite mat. Hem till Henke för fortsatta festligheter. men då tog all min energi slut och ja somnade i en soffa typ det första jag gjorde. vaknade upp runt 11 och cykla hem för att sova mer.
Sammanfattningsvis var det en SJUKT rolig dag, tack så jättemycket till alla som gjorde den så rolig!!!
Bilder kommer snart också...

Idag har jag legat i soffan och glott på tv hela dan, tog en promenix med Helena runt ån också.
Imorn blir det plugga för hela slanten. Ska klämma in en picnic med Malin på kvällen också.

Blir en fullspäckad vecka, men snart är skolan slut för den här terminen!



              



Uppe med tuppen

Idag var jag uppe med tuppen, eller kanske tidigare än så? Sitter här färdig o redo, fast en timme för tidigt. Hur ofta händer det och varför händer det aldrig när ja ska till skolan?
Jag får kolla lite på hey baberiba innan det är dags att ge sig av!
Puss o hej



Fotboll och pizza

Så såg min kväll ut. Skulle kolla på fotboll, men ja somna som en stock efter ja ätit upp min pizza. Trevligt sällskap.
Så jag passade på att gå hem innan ja somnade igen, då hade jag nog aldrig kommit hem.
Ska fixa lite nu, sen blir det att ladda upp för imorn. Ska bli jättekul!
Puss o gonatt



Schleten

Känner mig lite lätt schleten idag, inte konstigt det.

Kvällen igår tillbringades först med basgruppen hos Helene och sen delvis på Platå och Platens. Träffade massa roligt folk från klassen. Träffade även lilla Fia som jag inte sett på ett tag. Sprang runt med henne och letade efter hennes vänner som hade hennes mobil. Även jag tappade bort merparten av mina vänner...Som vanligt när man är med Fia blir alkoholintaget väldigt stort. Hon är så rolig "ååhhh, ja kan inte dansa,jag är så full, vi går och köper drinkar istället". Haha!!
Käkade lite mat och sen tog oss hem i ösregnet, var helt dyngsura när vi kom hem. Kollade lite på film och sov.
Har faktiskt lite smådisffusa minnen av kvällen, men tror det mest på att ja sprang runt överallt i stort sett hela kvällen.

Idag har jag lunchat med min bror som var i stan. Åt på Ghingis och sen kaffe på Waynes. Var så trevligt, var länge sen vi träffades, skönt att catcha up lite.

Nu ska ja parkera mig i soffan och ligga där hela kvällen. Måste vara pigg och alert imorn vid 10 så det får bli lugnt.

Puss o hej