Snuvad på en timme!!

Är så upprörd över sommartiden, jäkla ripoff!!
Var ju på dömd igår. Först åt jag lite mat hos Karin, hon bjöd på kyckling och potatis, Sen kom det fler folk och förfesten var igång, jättetrevligt var det. Eftersom det var en rätt temalös kväll skapade vi oss ett eget tema med krusat hår, dramatiska ögonskuggor och fula örhängen, kanske nån form av ett 80-tals tema med en twist? Vid 11 hugget cyklade jag och Maria i rask takt till kårallen. Där inne trodde vi först att vi hamnat fel eftersom vi möttes av dansande par i övre medelåldern. Men vi dansade loss till några glada 90-talshits och drack nåra cider. Sen gick vi å väntade på kvällens höjdpunkt, PETTER!  Jag och Maria stod längst fram och hade kanonplatser, men då var de minsann ingen Petter där. Så vi gick ut en sväng och när vi kom tillbaka hade de dragit igång och vi fick stå på nån form av stolpe/ställning, såg bra iaf och vi rockade mest!!!! Verkligen jättebra var det, thats my kind of niggah, haha..! Sen gick vi ut igen, tror vi spenderade merparten av kvällen utomhus, tur att det var varmt! (förhållandevis iaf). Blev hotad (?) att få stryk i biljard, not a chance!! Jag är ju helt grym, var det när ja bodde i usa iaf eftersom jag spelade nästan varje dag. Kanske har lite för höga biljardtankar om mig själv?!
När vi sen skulle in o shotta var all musik avstängd och lamporna tända. Dumma dumma sommartid! Vi vägrade inse fakta och dansade ändå tills vakterna bad oss gå hem. Sura hämtade vi jackorna och lunkade ut, där stod Micke och skulle göra en polisanmälan på den försvunna timmen, blir nog en spännande utredning!
Smarta som vi är hade vi gömt lite matsäck bakom ett träd och vi hade en efterfest till fots. Det blev kundvagns-race hela vägen till ryd, inte för min del dock, höll mig till min cykel. Köpte korvbröd på Statoil och sen hem till Maria och sov, fortfarande muttrandes över sommartiden...Men hade en skitkul kväll, även fast den typ tog slut innan den började...
Vaknade, fortfarande upprörd över sommartiden, och gick och käka bakisbrunch på hg. Jättegott!
Hämtade min tröja hos Karin och snackade lite skit. Sen svängde jag förbi en sväng på donken också och prata lite med Helena.
Nu sitter jag hos mamma, ska få tummen ur och plugga. Får ju en timme mindre på mig idag, pga något som jag klagat över i princip hela bloggen. Kan dom inte byta tid en annan dag, typ en söndag?
in your face, sommartids-face!
image1
Är vi inte snygga??!!!!



Kommentarer
Cattis

Hejje! kul att du bloggar.. på tal om ingenting alls har du lust att lämna in en jobbansökan åt mig på valeo?? jag måste rycka upp mig och skaffa ett jobb med mer lön, det här fungerar verkligen inte. annars måste jag börja gå på gatan så allt går ihop sig. vi hörs! hade fint. kraam

2007-03-25 @ 15:59:09 | http://cattise.blogg.se
sarah

tack gumman, jag saknar dig med... och du är super het i ditt krusade hår!!

2007-03-25 @ 18:59:23 | http://sarahm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback