Inget särskilt...

Är lite inaktiv här på min blogg, har inte så mycket vettigt att skriva om tror jag...
Jaa...vad händer...?!
Var ute och svängde mina lurivga med Maria igår. Först åt vi lite mys-middag och drack vin. Kollade givetvis på premiären av Greys. På fullaste allvar så förstår jag verkligen inte hur en serie kan vara så bra, men det kan den tydligen. Sen lyssnade vi på nostalgimusik innan vi styrde kosan mot Platens. Konstigt folk som vanligt men faktiskt rätt bra musik. En kille (modell äldre) försökte bjuda oss på drinkar och när vi tackade nej sa han "men kom igen, det krävs ingen våldtäkt". Som att det vore det mest naturliga. Hursomhaver är jag inte så förtjust i att bli bjuden av okända män. En trevlig kväll var det på det stora taget iaf.
Idag har jag inte gjort mycket vettigt, skurade ugnen, det var ganska hurtigt. Har verkligen inte varit på humör idag så det har passat bra med en slappardag.
Imorn är det overallsinvigning, för oss, haha. Alla andra program har för dom som började den här terminen, men inte vi inte...
Ska jobba lite i helgen, kylare behövdes visst inte så det blir ett antal timmar på donken istället. Behöver verkligen jobba lite i september, annars blir inte 25 oktober en glädjedag.

Just ja...min nya frilla ska ni få se också. Blev faktiskt riktigt nöjd även fast jag var jättenervös innan...
Helgen

Nu är ännu en helg slut. Har faktiskt varit en bra helg från början till slut.
I fredags var vi på draget-kravallen. Var mycket livat, men intrigfritt, vilket jag tycker är mycket skönt.
På lördagen var det själva dra't i spat-tävlingen. Var kallt och bakfullt.
Igår kväll var jag på Björns 25-årskalas. En lugn och fin tillställning, mycket trevligt. Har saknat mina "gamla" vänner.
Idag har jag mest slappat, jag och Charlie kollade på Shrek 3. Hurtade dock till mig en sväng och gick på spinning. Big mistake! Det näst tråkigaste spinningpasset nånsin.
Nu ska ja sova, försöka dämpa ångesten över mitt frisörbesök imorgon. Börjar bli nervös....Vi får la se hur det blir

  
Plugg och mys

Den här veckan har varit helt fullspäckad med plugg. Har spenderat många timmar i vårt kära hub.
Har dock hunnit med lite roliga aktiviteter också. Igår blev jag bjuden på middag hos Charlotta och idag kom Pillan över med massa onyttigheter. Lite roligt måste man få ha.
Tänkte även komma igång och träna och slängde mig på ett spinningpass häromdagen. Resulterade i att jag blev ännu mer förkyld, igen och nu börjar jag blir riktigt trött på att inte vara riktigt frisk..
Nu ska ja sova, är kanontrött. Har en lång lång dag i skolan imorn och på kvällen är det kravall. Blir kul, är extra glad för a-lab nu!Sarah, kul att du blev glad för korten, förlåt att dom kom lite sent...pusslugn o ro

Äntligen lite lugn o ro i tillvaron. Nolle-p avslutades med en finfin sittning i lördags. Och nu äntligen kan jag göra precis vad jag vill om kvällarna.
I fredags var det festerifest på schemat, det var en vild tilltställning, men roligt.
Nu ska ja snart åka ut till vreta-hooden o följa med fia till vetrinären...

puss hejNolle-P

Är helt slut och äntligen kom en kväll där jag inte behöver göra något.
Har varit fullt upp konstant sedan skolan början. Varje kväll har det varit någon form av aktivitet. Det har iofs varit väldigt roltigt, men min förkylning har ju inte blivit bättre direkt.
Har inte haft så mkt i skolan som tur är.
Ikväll skulle de varit blue heaven med läk eller kravall, men jag tror det är bäst att vila upp mig tills festerifesten imorn.
Sen är det bara nollesitten kvar innan allt lugnar ner sig på allvar...
Puss hej