fin dag

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag, har umgåtts med flera av mina närmsta och käraste. Var och lunchade med Fian och sen kom Helena ner till stan och mötte upp oss. Första glassen på Bosses avnjöts i domkyrkoparken. Sen blåste jag upp en himlans massa ballonger med Karin, vilket visserligen inte var superkul men det är alltid härligt att hänga med Karin.
Sen blev det roadtrip med Helena till Motala som fick massage och sen blev det smörgås-kalas hos hennes moster. Hem till Linkan och Fia med pizza för lite tv-mys.
Nu ska ja städa lite och sen sova, imorn smäller det....AKUTEN. Känns märkligt att det äntligen är dags, tror det kommer bli en kanonkväll!
Sarah kommer imorn också, och bror min är på besök från USA. Livet är rätt fint ändå...




klippt slut

Just nu är det så himla mycket saker som måste göras så jag håller på att bryta samman totalt. Lyckades på vägen hem från frisören att tappa bort mitt kort. Ringde nån spärrservice-klubb jag blev medlem i förra veckan. Inte jättebright tjej jag pratade med, hon fråga om hon skulle beställa ett nytt kort till mig och det ville jag ju såklart "ja, men då får du ett brev av oss om 2-3 dar så står det om vi lyckades". Vaddå lyckades? Jag betalar för att dom ska göra sånt här smidigt och om jag då får ett brev på onsdag där det står att dom inte lyckades, så kallar jag inte det smidigt. Jag blev lite arg och det hjälpte tydligen för 2 min efter vi hade lagt på så ringde hon och sa att en nytt kort är på väg. sweet, änltligen får jag nån belöning för mitt hetsiga humör.
Vad det gäller telefonen så är den så borta som en telefon kan bli. Fattar inte varför dom tog just min, den är verkligen ful som stryk och funkar inte särsklit bra heller. Suckers.,
Nu ska jag äta mat och leta fram alla jäkla nummer som jag hade så säkert förvarat i min mobbe. Sen blir det jobba, tappar säkert ett ben eller nåt på vägen till jobbet.
Här är min nya friss, inte alls så blont som jag hade tänkt. Jag känner mig beige och tråkig (min frisör gjorde sitt bästa, jag får skylla mig själv att jag ska byta hårfärg så ofta...)



Tur att jag inte ser hysterisk ut iaf, det hade ju varit illa




Piercing

Idag har jag äntligen fått min efterlängtade piercing i handen. Gjorde inte alls särskilt ont, och inte nu heller. Klart att det känns men det är ingen smärta att prata om direkt. På Fröjd gick det inte lika bra, hans smycke var för tjockt så han fick bara ett hål rätt igenom handen, osis. Får hoppas att det går bättre nästa gång!
Nu ska jag stressa iväg till FIa, har varit hos Karin och käkat pizza precis. Har varit en bra dag...

 



fylleblogg?

eller jag vet inte...det blir så märklig fylla när man smådricker hela dan. Hade iaf så stört ont i magen så jag gick hem ganska tidigt från eftersläppet. Hade ont i magen under tävlingen idag också, undrar vad det är?!
Min mobil som dom hade hittat var visst inte min, när jag prata med han på k&k beskrev jag min mobil som en ful samsung med ena skalet guld och det andra rosa.. och en sån hade han. När jag sen skulle hämta den försökte han pracka på mig en blåaktig sonyericson, "är den här din?". så jag är fortfarande mobillös, eller jag har min andra telefon, men i den finns inte alla nummer jag känner att jag behöver för stunden...Men det är väl tur i oturen att jag råkar ha 2 abonnemang...?!
Nu ska jag sova och hoppas på att mitt magont försvinner

image127



Är det inte märkligt föresten, att ju mer förbjudet nåt är eller ju mindre man kan få nåt, desto mer vill man ha det?



va fäään

Finsittning om en å en halvtimme och jag får inte bort den gula färgen från kropp. FINSITTNING, med Björn Gustafsson och jag kommer att vara GUL! Åhhhhhhh
berättar mer om helgens eskapader när dom är över..helgen alltså





mobilen kommer nog tillbaka, tror inte den har nåt batteri dock så vi får höras imorn allihopa!



försvunnen mobil

Nu har jag ingen mobil längre, bara så ni vet. Hela kvällen sätts lite i skymundan efter en sånhär förlust. Vet knappt om jag hade roligt, jo men det  måste jag ha haft...
Nu ska jag försökla fixa lite kaffe och sen iväg till micke. En jäkla tur att jag har hemtelefon iaf, annars hade jag varit stekt...



Shopping

Idag har jag shoppat som en tok. Har storhandlat på systemet, köpt en lampa och 2 ljustakar. Ett fint lakan jag ska drapera mig i ikväll, nya balkonstolar (kändes som om det var på tiden va?), bestick, kamerafodral, 3 par skor....vad mer...hm.. just ja, en resa till NEW YORK också. Den 13:e juni drar jag och Karolina till staden som aldrig sover. Hade lite problem att hitta en bra resa, för fredagen den 13:e vägrar iaf jag att flyga via London. Tillslut hittade vi en billig resa via Amsterdam istället. Fan va gött!!! Ska bara få tag på min amerikanska familj nu också så vi vet om vi ska boka hotell eller inte.
Jag är nöjd med min shopping idag, mycket nöjd!



jag hade fel....

Torsdagsbullen var en dammsugare, det kom verkligen som en blixt från klar himmel! Nu kan vad som helst hända känner jag, framförallt eftersom vi är lediga nästa torsdag. Hela systemet har brytits ner och ruskats om. Det var den världsbilden det.
Stört skönt med torsdag, har en fullspäckad helg framför mig. Fullspäckat med roligheter hoppas jag, det vore på det tiden om det blev en helg med bara massa glädje och inget tjafs och drama. Så vill jag ha min helg, dans och glädje!
Nu ska jag gå och lägga mig med Chris Rock, imorn är det tusen saker som ska göras så det är bäst att börja i ottan.




Trillar ikull

Igår när jag kom hem från jobbet hände nåt lite oväntat, jag trillade av cykeln! Inte bara sådär hux-flux utan jag skulle köra upp på trottoaren men mitt framhjul ville inte så det blev ett litet slirdrama innan hela ekipaget välte. Jag försökte frenetiskt skydda mina brallor från att gå sönder (jag säger ju att man ska ha mysbyxor!) så resultatet blev att jag sträckte min rumpmuskel. Känner mig lagom stel och halt idag. Berättade det här för mamma och Sarah och det första dom frågade var givetivs "var du full?". Som att det är omöjligt att ramla nykter? Och nej, jag var inte full, jag var på för gudskull på väg hem ifrån jobbet!
Jag har verkligen en förmåga att ramla, nykter som full. Minns första festerifesten när jag och Pillan exakt samtidigt cyklade ner i varsitt dike på varsin sida om vägen, eller när jag ramlade ner för Flamman-trappan (fast jag skyller helt på trappans konstruktion i samband med mina skor), eller när jag ramlade av min häst och landade på rygg på ett hinder som vägrade att ramla ihop, så där låg jag och hängde. Eller när en annan häst kastade in mig rätt in i ett träd, eller i en ridhusvägg med för den delen. Eller när jag var liten och ramlade av cykeln och slog ut min tand (fast plasttand är rätt fint det med). Eller när jag hade en stukad hand (resultat efter jag blev inslängd i trädet) och skulle ta mig ur en traktor och faller handlöst ner på grusvägen. Eller när jag halkade på en tidning i mitt vardagsrum och flög 2 meter upp i luften.
Jo, är det nån som kan ramla är det jag. Och sen blir jag förvånad över att jag alltid är täckt av blåmärken....



Snart så...

Hemma som snabbast för en kopp kaffe innan det är dags att fara till jobbet. Har suttit med Karin ute på Valla och sålt biljetter idag igen. Det gick bra, det borde bli slutsålt....Får vi hoppas
Kvällen igår var riktigt nice, grillade lax och åt potatisgratäng. Sen åt jag och Malin glass och maränger och kollade på Pretty Woman. Blev en riktigt svullardag och kände att jag nästan kunde rulla hem imorse.
Jaha, nehe det var ju inget spännande jag hade att berätta. Det som snurrar runt i mitt huvud får stanna där, för allas trevlnad.

Hittade en till fin bild på studentnatt, dom har en förmåga att fånga mina allra vackraste sidor. Ser ut som om jag försöker ta en siesta mitt i allt. Hanna och Jonas ser inte heller så jättepigga ut




Ultimate Showdown



Den här videon är helt stört roligt, även nu 6 månader senare. Enjoy



sol och grillning

I natt var en riktig pärs vill jag lova. Dom första 4 timmarna trodde jag att jag skulle dö av trötthet (kan man ens det?), sen gick det bra i 4 timmar innan dom sista 4 blev hemska igen. Men nu är det över och dom extra pengarna är välkomna in på mitt konto den 25:e maj.
Nu ska jag duscha och fixa lite och sen åka iväg till Ryd för att grilla med Malin och lite annat bi-6 folk. Blir riktigt fint i det här kanonvädret.

Peace out




staaaackars mig

åhhh..ja är så trött så trött. Och så ska ja jobba 12 timmar i natt, helt fantastiskt!
Gårdagen var helt ok. Sittning var ganska bra, inget sådär jättespeciellt, var mycket roligare förra gång. Allt var bättre förr?
Sen begav vi oss till Flamman istället. Märkliga saker hände. Allt blir fan helt skumt ibland.
Usch...fan va trött o seg jag är, och bakis. Ska trycka i mig massa fet mat nu, det brukar lindra min baksmälla.

Kolla på kameran för att se om jag hade några roliga kort sen igår, ser då att Erik gått lös med min kamera och tagit ca 10 bilder på sig själv. Nån som vill köpa idolkort?
Så idag får det bli ett fint kort när Jenny har skrivit mitt namn i märken. Enjoy!






Och ha det så jäkla kul ikväll! Alla som slipper stå i fabrik och montera....Ne ja är inte bitter



som en 3-åring

När jag skulle hem från valla idag upptäkte jag att jag hade punka på min cykel...ringde pappa omedelbums och konversationen lyder som följer:
- Paaaaaaaapppppaaaa, jag har puuuuuuuuuunka, buuuhuuuu
- Är du full eller?
- Ne, varför skulle jag vara det?
- För att du låter så dramatisk...
- Men jag är dramatisk, vill bara understryka hur jobbigt det är med punka

Är det här ett moget beteende?! Och är det bra att pappa tror att jag är full en fredaglunch? Va? Va? Va?



superhjälte

Idag blev jag utnämd till superhjälte och mitt flashiga superhjältenamn blev :The X-plainer! Detta för att jag är så himla bra på att förklara saker. Min sidekick Pelle fick det mindre flashiga namnet The Describer och tillsammans är vi Team Knowledge. Ja jag vet att det är lamt, men det är torsdag och efter 4 arbetsdagar är inte nivån på humorn högre än så.  Fast lite roligt tycker jag faktiskt att det är.
Och bullen var en muffins (va var det jag sa?!) med äpplen och kanel. Nästa vecka kommer det nog bli kanelbulle....

Nu måste jag snabbt hoppa i säng för imorn ska jag upp i ottan för att åka till Valla och se om nån vill köpa biljett till vårt lilla arrangemang.

Puss o gonatt


Just ja Sarah, fick inga kommenterar, inga komplimanger eller tecken på att dom inte kände igen mig. Däremot är det inte lika trevligt att cykla hem mitt i natten trött som en gris iklädd ett par deminbrallor. Jag ska lida mig igenom det hela för din skull!




Jag är ett sunk

Jag håller på att bli ett riktigt sunk, inte så att jag är smutsig och äcklig. Men att jag dagligen kommer till jobbet osminkad och med trollhår, klädd i mysbrallor och nån luvtröja. Men när jag är hemma hela tiden tills jag åker till jobbet finns det ingen direkt motivation att piffa till mig. Det gör väl inget direkt så, men jag tänkte verkligen på det igår när jag tvättade och majoriteten av innehållet i min tvättkorg bestod och myskläder. Helst skulle jag nog vilja åka till jobbet i pyjamas, men jag får nog dra nån form utav gräns redan här.
Frågan är om jag inte skulle överaska och iaf ta på mig ett par jeans idag. Jo men det gör jag....vi hörs



Ineffektiv men glad

Jaha, hur många grejer tror ni jag kunde bocka av från min lista?! Hm..en blev det. Mejlade drakbåtsmannen, alltid nåt. Och jag måste försvara mig med att jag faktiskt storstädade badrummet och dammsög hela lägenheten. Men det roliga är att om jag hade haft med det på min lista hade det aldrig blivit gjort. Saker är inte roliga när det blir måsten. Det är som i skolan, när jag läste omvårdnad var hbm da shit och vice versa. Får försöka lura mig själv imorn.

Och sen har jag fått en helt fantastisk nyhet. Sarah har fått lägenhet! Och inte var som helst, utan i underbara T-fors. I sommar blir vi grannar! Och ingen är gladare än jag, det skulle vara Sarah då isåfall, men jag kommer hack i häl.

Nu ska jag sova, bara för att jag inte har nån tid att gå upp imorn, ni ser..alldeles tvärtom är jag.



Åhh...ja är så glad!!!!






smutsiga kläder

Skulle varit så duktigt och gått upp tidigt och tvättat idag. Lyckades faktiskt att ta mig upp kl 7, men sen vakna jag inte nästa gång förrän 10...men bara 30 min kvar på mit tvättid. Och nu finns det ingen tid som passar mig förrän nästa onsdag. Måste alla min grannat tvätta den enda tiden på dygnet jag kan. Har folk inga jobb, eller jobbar alla natt? Eller är det en kupp mot mig? Kanske borde kontakta Grannfejden så vi kan lösa det här en gång för alla.
Idag ska jag förövrigt vara effektiv. Tänkte börja så snart jag kommer upp ur soffan, vet inte när det kommer att bli dock. Har inte gått så bra hitills.
Det jag måste göra är iaf

* Mejla drakbåtsmannen
* Ringa tält- och grillmannen
* Planera mera för valborgsfejden
* Boka tid för vaccination
* Kolla så mamma gjorde rätt med anmälningar i går
* Tenta-planera
* Göra matlådor

Hm, det känns som om det är mycket mer, framförallt saknar jag "ringa hovslagare". Det hamnar alltid på såna to-dolistor. Men nu har jag ju ingen häst så jag skippar nog det. Och den här listan fylls nog på allteftersom, men nu vet jag vad jag ska börja med iaf. Good luck to me!




märklig dag...

Idag har det varit full rulle från början till slut som vanligt...
Började med att försova mig och fick kasta på mig ovven o cykla bort till HU. Där stod jag och Melina och sålde biljetter samtidigt som vi försökte söka utbildningar/kurser. Men studera.nu verkade vara lite lätt överbelastade så det gick inge vidare faktiskt. Efter 2 timmar gav vi upp, men sen var min mamma så snäll så hon fixade allt åt mig, tusen tack! Tur var väl det att vi slutade, för sen blev det trångt i vår lilla glasentré. Players och medicinska föreningen kom på lunchen och stod och trängdes med oss, och några andra läkar-nissar stod och trängdes med studentenheten. 5 olika arrangemang (?) på en sån liten yta. Finns det hjärterum finns det stjärterum!
Sen cyklade jag bort till Fia som bjöd på lunch...
Hem i 5 minuter innan det var dags att åka till jobbet. Jobbade fram tills 01.12 och nu ligger jag här i soffan. Det har verkligen inte varit en lugn stund, i vanliga fall brukar jag gilla det men just nu vill jag bara ha lugn och ro. Hade chansen till det på lördag, men pengakåt som jag är valde jag att jobba övertid istället. Bra där!
usch....sova nu, 5 timmars sömn blir nice....


Hej min nya stalker Matilda!
ja Sarah, det blir nog perfa!



Så mycket snurr...

Allt snurrar runt runt runt i mitt huvud. Det är så mycket jag måste komma underfund med under så kort tid. Och förlåt mina älskade vänner att jag inte har sagt nåt..men jag har ju inte riktigt vetat själv. Och vet inte fortfarande för den delen. Ska iaf söka 3 andra utbildningar, 2 program och en 60p kurs. Ska även tacka ja till att börja ssk i höst igen, går ju alltid att ändra sig. Och till augusti borde jag ha kommit fram till vad jag vill, beroende på vad jag kommer in på o så. Så så är det med det.
Idag hade vi annars biljettsläpp för Akuten, vilket gick jättebra! Satt ute på valla-balla och trängdes med Players som också hade sitt släpp.
Sen fick jag börja tidigare på jobbet för att spela "kanban-spel", vi byggde lego coh låtsasmonterade kylare. Fick välja på en timmes övertid eller gå hem en timme tidigare. Kände mig mogen och prioriterade sömn, därför jag är hemma så "tidigt" idag...Ska upp tidigt och sitta på HU imorn...


Fick det märkligaste mejlet idag föresten, från min amerikanska bästis Cavan. Vi träffades ju aldrig när jag var där sist, jag fattade aldrig riktigt varför. Och idag skrev han och bad om ursäkt för att vi aldrig sågs och förklaringen var att hans fru var svartsjuk. På mig?! För vad?  Hon var tydligen övertygad om att vi "haft ihop det" så att säga och det  var visst ett känsligt ämne. Men hon började vänja sig nu...vid vad? Att jag existerar? Dom träffades ju efter jag hade åkt hem och sen dess har vi bara setts en gång. Och nåt annat än kompisar skulle vi aldrig va.. Märkligt...
På tal om att "ha ihop det", snyggt jobbat i lördags Karin, haha!



träningsverk in process

Nu har jag varit och spelat laserdome med 11 andra ssk-are, intresset för att göra saker tillsammans är inte överdrivet stort tyvärr. Vi som var där hade skitkul iaf, skoja att jag kommer ha träningsverk imorn. Fick även extramotion när jag gick till ryd för att hämta min cykel.
Har inte gjort nåt vettigt alls annars, mest slösurfat runt här o var. Lagar lite mat nu, måste gör matlådor också.

Usch, måste bestämma mig tills på tisdag vad jag vill göra med mitt liv. Eller iaf vilka utbildningar jag vill söka. Sen får jag väl se hur landet ligger i höst så att säga. Är helt stört ambivalent.

 Efter en svettig laserdome-match (heter det match?)

 Snygg bild från studentnatt , tur att Karin är på hugget iaf och tittar in i kameran



ojojoj

Ojojoj, det här har varit några intensiva dagar vill jag lova. i fredags var det ju glömd. Vi skulle va punkare men det blev inte så tydligt, inte för min del iaf. Färgen tog slut och mitt hår var på tok för långt för tuppkam. Kul var det iaf. Mindre kul att mitt i natten cykla till h-gården för att sova hos Fia. Kul blev det igen på morgonen när hennes föräldrar kom med frulle. Sen blev det mindre kul när jag fick bära en massa grejer. Det blev alltså växlande kul och mindre kul under hela dagen. Hade 2 olika skor också, man var ju tvungen att byta grejer för att få shots. Skor kändes då tydligen lämpligt.
Sen på kvällen igår var större delen av sskål ute och åt på Thaicoconut. Gott och trevligt.
Sen hamna jag, Karin och Sofie på nån förfest och sen blev det eftersläpp. Hängde med Karin nästan hela kvällen och det är sällsynt vill jag lova. Red på en jävla tjur också, blev mycket besviken på min insats.
Natten slutade på Mcd för att sen åka hem med Helena. Kändes som en tippentoppen idé, men nu känner jag att min cykel är vääääligt långt bort. Så nu sitter jag här i en annan del av T-fors och försöker lura ut vad jag ska göra idag. Ska iaf väg och spela laserdome med lite ssk-are.
Det här blev ingen lugn helg direkt....


217403-121




glömd

snart ska jag på glömd, men först nåt som jag har glömt: torsdagsbullen! Det var wienerbröd, det borde jag kunnat lista ut. Nästa vecka blir det nog muffins.
Hittade en puss-biljett i min ovve precis, men kan inte minnas att jag fick någon puss. Har vi att göra med ett bedrägeri?!



Mora Träsk

Igår såg jag Mora Träsk, det var verkligen helt sjukt kul. Dom fick alla fulla studenter att sätta sig ner framför scenen i matsalen. Sen satt vi där som små barn och gestikulerade, klappade och sjöng.
Resten av kvällen var också bra, förutom att jag är en tönt som tror att om jag ignorerar saker så finns dom inte.  Pratade en del med "mannen", inget nytt kom upp men det är alltid skönt att prata med honom. Där har vi en person som jag inte kan släppa, eller släppa..Vi är ju bara kompisar och mer kommer det inte bli. men ändå...nä nu vet jag inte ens vad jag pratar om längre. Trevligt var det iaf, tills han blev ivägdragen av nån som uppenbarligen inte vill att vi ska va kompisar.
Oj, det här blev helsnurrigt.
Nu ska jag träffa Sofie på stan och kolla rekvisita till kvällen.
Puss hej



Starka och driftiga kvinnor

Idag har jag och Fia utnämnt oss till två starka och driftiga kvinnor. Vi har kånkat upp 2 soffor, ett soffbord och ett vitrinskåp upp för 3 trappor till hennes nya lägenhet. Tur att vi är hästbruttor så att allt påkopplande och avkopplande med transporten inte satte käppar i hjulet för oss. Vem fan behöver karlar till det?! Nästan skäms för att skriva det, det är väl ganska självklart att vi ska klara sånt själv?

Nu ska jag iväg till jobbet, slutar redan vid 11-hugget. Det blir gött, hinner t.o.m torsdagsbullen. Ganska troligt att det är en muffins faktiskt...



Stört rolig låt, eller det värsta av två värlar som pappa skulle säga...



who knows...

Skulle ta tid idag när vi cyklade hem från jobbet, men det bröts nånstans på vägen. Så vem vet egentligen hur lång tid det tar? Får försöka igen nästa vecka
Annars har arbetsdagen varit smärtfri och rätt så trevlig faktiskt....
Nu sitter jag och väntar på att Fia ska komma och hämta upp mig. Ska hjälpa henne med lite flyttning imorn, så det blir ju lite smidigare om jag är där ute redan från början...


peace out



buhuu

Nu är jag sur, hade sett fram mot lite CSI såhär innan jag går och lägger mig. Eller law & order eller vilket mordprogram jag nu brukar titta på... Vad får jag? Xena - krigarprinsessan! Tack för den! Inte ens The Bill vill televisionen erbjuda mig.
Lika bra att gå och lägga mig med min dator och kolla på Everybody hates Chris...




bra slut på dagen




-Vad har du på armen?
- Målarfärg..?
-Hah, jag trodde det var en misslyckad tatuering!

Ja, det hade sannerligen varit en misslyckad tatuering. Dom är brighta på mitt jobb ibland.



Sen jag skrev sist har mitt humör stigigt väsentligt. Mina festeristkollegor gjorde susen för mitt humör, även fast det var kallt att hänga upp dom där jäkla lakanen. (Sarah, jag tror att du kommer att sakna dom!)
Sen har jag träffa Björn en sväng om. Åt på stångebro och pratade skit.  Är så gött att träffa honom, han får att mig att se på saker från lite andra vinklar. Det behöver jag, tror jag börjar bli en inskränkt och bitter människa.



Lakan...

natten var seg, jag har sovit dåligt och känner nu ett oengagemang som inte är av denna värld.
Nu ska jag tvinga mig själv att bli på drägligt humör och sen åka bort till valla-balla och sätta upp lakan. Dessa jäkla lakan, men snart är det slut med det. Då kommer jag säkert att sakna dom....



Lördagshumor

Har hittat en ytterst spännande blogg, det mest spännande är egentligen om hon är på riktigt?! Kan man ha så höga tankar om sig själv? Hursomhelst är det hela mycket roande....Undrar för för nedlåtande saker hon skulle skriva om mig om hon skulle se att jag har kritiserat henne. Ett tips: jag är rätt ofta osminkad....o mysbyxor is tha shit.

Nu ska jag snart till jobbet, hade mycket hellre haft en slapparkväll med Björn.



Pigg som en mört?

Har precis vaknat och ska bara käka lite frulle innan det bär iväg till Henke för att måla lite lakan.
Kvällen igår gick väl rätt ok, lite sämre organisation än i höstas bara. Det funkar ju för dom som vet vad som ska göras. Dessvärre vet inte alla det (eller bryr sig inte) vilket resulterar i att  dom som vet för göra deras också, Vilket lite blev fallet för oss. Men det är inget att vara bitter för. Idag iaf.
Själva festen verkade bra, massa folk o så. Roligt att se fulla människor in action...Tyvärr är jag lika dålig som vanligt på att känna igen folk. När jag och Pillan satt i dörren frågade en kille om jag hette Lena. Jag svarade inte utan undrade mest varför han fråga. Trots att jag var nykter kommer jag inte ihåg hur det hela sluta, förutom att jag inte fick nån klarhet i vem han var, eller han nån klarhet i om jag hette Lena. Jag måste träna till mig ett bättre ansiktsminne!



två riktiga bonn-läppar



SjukHUsfest

Känner mig faktiskt mycket bättre idag. Har varit o storhandlat med mamma precis och klarade mig utan svettningsattacker. Charmigt.
Snart ska ja bort till NH där jag ska spendera dom närmaste 13 timmarna eller så. Känner mig lagom taggad, men det blir nog kul när allt väl drar igång. Kommer sakna min Karin bara....
Nu ska ja på jakt i min lägenhet efter bonniga ting, kan väl inte bli för svårt med tanke på min bakgrund.
Later




vaniljbulle:(

Fick sms av Stolen att det var vaniljbulle idag. Men hon lovade att gömma en till mig tills på lördag. Det är en riktig kompis det!



sskål och märkliga samtal

Har faktiskt gjort nåt vettigt idag, skulle ju inte kunnat gå på sskål-mötet idag eftersom ja skulle jobba. Men så blev det ju inte, så jag tänkte att ja nog var kry nog att ta mig upp till HU. Så det gjorde jag, saknade socialt umgänge och speciellt SSKål. Mötet gick bra och dom blev glada att se innehållet i mitt andra paket jag fick idag (tror jag iaf).  Inte halsbandet alltså. Jag tycker om SSKål, riktigt mycket! Dom har blivit en rätt viktigt del av mitt liv under det gågna året...
Nu ska ja äta mat och sen slappa vidare. Blev utmattad av mitt lilla äventyr.

Just ja, kollade igenom min telefon idag och hittade ett missat samtal från för några veckor sen. Kollade upp numret på eniro och blev lite förvånad när jag såg vem som hade ringt. Jag undrar vad han kan vilja nånsin? Hm..




ett grönt paket med guldsvart snöre!

Det damp minsann ner hemma hos mig idag, eller på ica, men avin fick jag. Hade passat på att få ett annat paket samtidigt så där var väl därför dom tvingade iväg mig dit.
Hursomhaver innehöll det roliga paketet ett jättefint halsband från Sarah. Tack så galet mycket hjärtat!!! Och tack Sarahs mamma för det finfina gröna kuvertet!
Märkte dock under min färd till ica att jag inte var riktigt frisk än, så det blir ännu en tråkkväll i symbios med min soffa.
Jag måste dock bli frisk imorn, ska jobba på sjukhusfesten och sen jobba natt på fabriken på lördag. Är jag galen som saknar jobbet?! Jag gör verkligen det!! Och så missar jag torsdagsbullen också :(

Ja hatar att va sjuk, det gör mig till världens gnälligaste och bittraste människa.

217403-118


Visst är min nya halsdekoration tjusig?!



tråkigare än tråkigast

åh fy vilken hemskt tråkigt kväll jag har haft. Mått för dåligt för att göra nåt produktivt, men för bra för att kunna sova bort tiden.
Har trakasserat folk via facebook, msn, sms, telefonsamtal. u name it. Hade jag haft en fax hade jag säkert knåpat ihop nåt där med, eller en brevduva. Hade nyss ett ganska givande samtal med Sofie, fått lite update i livet så att säga.
Nu ska jag kolla om jag har feber fortfarandet och sen sova. Tråkigt bara att jag inte hittar min vanliga termometer utan bara min amerikanska. Lite jobbigt med farenheit men jag minns att min värdmamma sa "barnen får bara stanna hemma från skolan om dom har över 100f." Det har jag, det måste innebära att jag får stanna hem från jobbet va?



ne men de är ju klart...

tror ni jag kom till jobbet? Icke sa nicke. Så fort jag försökt mig på nån form utav fysisk aktivitet idag har resultatet blivit en kallsvettig kropp. Får så dåligt samvete gentemot jobbet så fort jag är sjuk, som om det är nåt jag kan styra över. Lovade min chef att jag skulle göra allt i min makt för att bli frisk till imorn, men han är så förstående o sa att det fick ta den tid det tar.
har lugnt o stilla hjälpt fia med lite flyttning idag, dekorerade bl.a. hennes sovrumsvägg. Vad tror ni? Är inredningsdesigner nåt för mig?




Gammalt möter nytt, möter märkligt, möter skridsko?



nu får de vara nog

Känner mig inte så tiptop idag heller. Ont i halsen, snuvig och allmänt matt. Men kommer det hålla mig hemma från jobbet?! Nono! Blir helt tokig av att vara hemma... Så nu ska ja proppa i mig amerikansk supermedecin och hoppas på det bästa. Inget håller mig borta från mina kylare idag!



äcklig

jaha, då hade man feber också då. Kom till jobbet, men det gick verkligen inte. Kändes som om jag skulle svimma och svetten bara rann. Så jag åkte hem o tog ett bad. O nu sitter jag och retar mig på att jag är sjuk. har inte tiiiiiiiiid. Och just nu känner jag mig mest äcklig.

jag tror jag skrotar idén om en modeblogg. Jag borde ha en blogg med bara mina åkommor. Det skulle nog bli många inlägg iaf. skadorna slutar aldrig hagla in över mig.
Det här fina blåmärket t.ex. har prytt mig arm sen förra tisdan:

217403-116



snygg

Var det nån som var snygg i lördags så var det jag. Med min stilsäkra outfit funderar jag nu på att göra om det här till en modeblogg. Jag har ju alla förutsättningar så att säga.

217403-115

Byxor och blus (!): hopplock från mormors garderob
Basker: nåt som mamma tyckte var galet vackert på mig
Skor. enda normala i det här, usa-fynd