jorå

jovisst hade jag det bra i lördags alltså. en riktigt rolig dag, och jag höll mig i topp hela dagen och aftonen. Faktiskt över förväntan, vilket inte är så vanligt. Igår däremot mådde jag skit. Det blev en dag i symbios med min soffa.
Idag var sista dagen på jobbet på en vecka, för imorn drar jag och Sarah till Bulgarien. Ska bli underbart, inte minst att vara ledig från jobbet en helvecka. Det har jag faktiskt bara varit en gång på hela året och då var det NY och inga lugna puckar. Bäst att sova så jag är pigg och fräsh imorn!
ojoj

Efter en kväll med Fia, rödvin, Hannibal Lector och cider på mörners börjar jag undra exakt hur jag ska lyckas vakna om ca 5 timmar pigg och fräsh inför en heldag med alkohol. De här kan gå lite hursomhelst känner jag. Jag kanske borde hålla mig till mitt gamla motto från gymnasietiden, att hålla en jämn alkoholiserad kurva är det bästa. Hur fan jag menar vet jag inte riktigt. Hoppas heller ingen valde att ta efter mig då...Jag var nog inget bra exempel.
Håll i hatten, snart åker ovven påone more year...

fick ett nytt kontrakt idag. på ett år... Det känns bra, men samtidigt är jag lite oroad att det ska göra mig för bekväm och inte plugga vidare så snart som jag "borde". Aja, nu har jag en trygghet iaf. Ett år till på fabriken alltså....Min kropp börjar sannerligen göra sig påmind. Såg på min lönespec att jag jobbade 218 timmar i juli. Det känns verkligen av i min rygg och i axlarna. Idag har jag varit riktigt riktigt sliten i kroppen.  Bara nu när jag ligger i sängen känns min rygg som en del av min kropp jag skulle kunna avvara för en stund.
I helgen blir det kalas med massa gamla sskålare och andra pateter. Blir förhoppningsvis riktigt kul, är lite rädd bara att jag kommer ligga askalas i en skog innan lunch men jag och karin ska försöka ta det så lugnt som det bara går.
Sova nu, imorn är en fullspäckad dag, fast bara med roligheter. Såååå skönt att inte jobba i helgen.
Gonatt...

jag hatar att folk kan ha en sån inverkan på mig så att allt som egentligen krävs för att göra mig ledsen är att finnas till.  På samma sätt som jag ibland önskar att jag kunde vara mer känslosam, önskar jag också att jag inte behövde ha några känslor alls.Mamma Mia!

Igår var jag och Fian på bio och såg mamma mia! Riktigt bra, med ett lyckligt slut. Något annat hade jag inte klarat av.
Sista arbetsveckan nu innan semestern, dom flesta kommer tillbaka från sina semestrar idag. Ska bli kul att se alla faktiskt.
Mitt mission för den här veckan är att vara trevlig. Har gått bra hitills, ringde min bank och frågade vad som hänt med min dosa jag beställde för 3 veckor sen. Och när banktjejen sa att det inte fanns nån beställning sa jag bara " det göööör inget, det löser sig". Framsteg!jobb igen...

tanken var att jag skulle va ledig i helgen eftersom lilla Sven skulle komma. Men i samma veva som jag fick reda på att han ankomst blev uppskjuten frågade min chef om jag kunde jobba i helgen. Igår hade jag planer med Charlotta men ikväll hade jag ändå inget särskilt inplanerat. Så nu blir det 12 timmar på fabriken istället. härligt härligt.
har inte sovit så bra i natt tyvärr, sov länge men har vaknat upp hur många gånger som helst. hoppas natten går bra ändå.
Jaha nehe, roligare än så var det inte idag....jäkla ögon

Vaknade upp idag med ett öga som rann som ett vattenfall. Smärtan kändes precis som när jag hade hornhinneinflammation. Ringde sjukvårdsrådgivningen som fixade så att en ögon-ssk ringde mig. Han ignorerade dock det fakta att jag kände igen smärtan och ordinerade smärtstillande. Det var säkert bara en insekt trodde han. Vilket jag sa att det också var, men som jag fick ur ögat. Så nu sitter jag här med ett smärtande öga men är inte välkommen till sjukhuset förrän imorn. tack för denen dag

en till dag har gått..
Jaa..kom hem trött och hungrig, nu har jag ätit och är bara trött. Kommer nog inte kunna sova än på ett tag ändå tyvärr...
fuck thisjahaa...

jag nu är jag sannerligen på väg neråt känner jag. Har tappat sugen för det mesta. Känner igen det här såväl men vet inte vad jag ska göra för att jag ska komma tillbaka snabbare. Försöker lura på vad jag tycker är som allra roligast, men kan inte direkt komma på något. Då blir det att jag jobbar istället. jobb jobb jobb iställer för att tänka. Jag tycker inte synd om mig själv på det sättet att jag vill att folk ska visa hänsyn. Lite förståelse kanske bara (vilket jag oftast får också). Jag försöker verkligen inte vara dramatisk på nåt sätt, men tänker heller inte ursäkta mig för att jag inte är på topp. Såhär är det iaf.
Nåt som jag faktsikt ser fram emot är bulgarien med Sarah och sen Italien med mor min. Tills dess borde humöret ha vänt.

Det här blev nog snurrigt, men det symboliserar väl min tankeverksamhet just nu.
nattihelvetesdagen

idag har jag verkligen mått som jag förtjänar. Har legat i sängen till kl6 med en huvudverk som inte varit av denna värld. Antar att jag hade kul igår, svårt att säga kanske. kommer inte ihåg när jag gick hem och varför. Men hem kom jag iaf och det var tur.
Nu mår jag rätt ok, men har fortfarande ingen energi. Bakfylla är det värsta. Inte ens lite värt det. Usch..nu blir det lugna puckar framöver.
gontt