helga...

jaha då var den här helgen till ändå också. härligt.
Har haft en fin helg. Gick bra att jobba i fredagsnatt, det flöt på och jag var inte ens särskilt trött. Värre var det dan därpå då jag tror jag skulle kunnat sova igenom mig en jordbävning, vaknade inte av varken alarm, telefonen eller dörrklockor. Så kan det gå.
Igår kväll var jag och K på bio, såg Sex and the city. Var riktigt bra, ingenting jag saknade i den. Sen var det drinkdags. Efter vår lite tur på systemet hade vi så vi kunde göra cosmopolitan och comfort zone.
Ner på Harrys för att dansa lite, var knökat med folk så det gick inte så bra. Träffade massa gammalt folk från förr vilket var trevlig.
Idag har jag hängt lite hos mamma och sen kom pappa och satte upp en hylla i köket. Fia kom hem också vilket var fantastiskt bra. Åt lite rabarberpaj.
Tittade på film också, vilket känns som om det var år och dag sen. Såg Juno, helt ok. Måste dock erkänna att jag var sjukt rastlös första kvarten, har inte lugnet som krävs för att kolla på film riktigt. tv däremot går bra, vilket är rätt skumt.
Nu blev det här tråkigt och jag ska sova. natthungjig

det är spännande när man märker att man har fiender. Speciellt på facebook, på ett rätt töntigt sätt och av en person som jag inte haft nåt att göra med på flera år. vad gör man? jo, man skrattar och vänder andra kinden till.

första veckan avklarad, bara lite övertid imorn så...blir fejnt det.
Är trött...och huuuungrig, men orkar inte fixa nåt att äta. det får vänta tills imornjävla stress

I New York var jag lugn som en filbunke, men så fort jag kommer hem så kommer stressen som ett brev på posten. Det bara kliar i mig och hjärnan går på högvarv. Orkar inte med det längre, håller på att krypa ur skinnet.
hjääälp
Borta bra men hemma bäst?

Nu är vi hemma i Sverige igen. Kom hem i söndags efter en riktigt lång resa. Extra lång kändes det eftersom man förlorar så mycket tid när man åker hem från USA.
Sista dagen kånkade vi ut vårt pick och pack och åkte hem till bror min med det. Han bjöd oss på lunch på en kinarestaurang och sen kikade vi runt lite i hans hood och på universitetet.

 

Efter det tog vi taxi till JFK och checkade in. så som vi hade kämpat för att inte få övervikt på våra väskor. och så väger dom inte ens väskorna!
Lallade runt lite i taxfreen innan vi satte oss på planet mot Amsterdam. Fanns massa bra filmer igen, så inte blev det nån sömn för min del iaf. Fick god mat och vin. wihooI Amsterdam hade vi gott om tid den här gången. Taxfreen var mycket dyrare där så inte blev det nån shopping. som att vi behövde mer? Åt istället frulle bestående av bulle och kaffe.På Arlanda blev vi tillfrågade att bli bröllopsvittnen. Ett par som skulle spontangifta sig. dom hade bara sin dotter och brudgummens far. Så där satt vi bänkade efter 20 timmars resa och såg på en vigsel. Rätt så otippat, men roligt.
Åkte tåg in till Stockholm, åt mat och sen buss hela vägen hem. Snälla Helena hämtade mig vid bussen, tusen tack!
På kvällen kom mamma så jag fick visa upp allt fint jag har köpt. Hon blev glad för allt jag köpt till henne också.

Alla undrar om det inte känns tråkigt att komma hem. Men helt ärligt så gör det faktiskt inte det, en vecka räckte bra. vi såg det vi ville se och köpte det vi ville köpa. Har iaf haft det helt kanon! Tack Karolina för superresesällskap.

I måndags var första dan tillbaka på jobbet, även det kändes helt ok. Vi slår även på stort och kör övertid redan på fredag. Nya komptimmar kommer nog till användning!
Nu ska jag sova. tjippsista dagen

sista morgonen jag sitter vid den har datorn. ska bara skriva fardigt har sa ska vi ta vart pick och pack och ta en taxi till anders. varat plan gar inte forran vid 17.40 sa vi tankte ha grejerna dar och hanga runt lite och luncha med Anders.
I gar slutforde vi var shopping. hangde vid canal street som ar helt fylld med krimskrams affarer. Kopte en vaska, en sjal och en lite frihetsgudinna. Karolina gillade allt krimskrams mycketFick mitt paket postat ocksa, skont att kanka runt pa dom 1,5 kilona. hittade aven jeansaffarer mamma var ute efter, kom darifran med 3 par jeans for 700 kr. niiiice
gick ner hela broadway for att hitta en victorias secret, men icke...
langst ner pa gatan hittade vi daremot tjuren. vi har val inte aktivit letat efter den, men nu fick vi den avbockad fran var lista ocksa.Efter som mitt metrocard var slut (dock in K's av nan markliga anledning) fick vi vara lite selektiva me tunnelbaneakandet. det med blev med andra ord mycket vandrande. med tunga pasar. igen.
hem ratt tidigt och piffade oss fina for en kvall pa stan.
akte till Times Square och Hardrock cafe.

 

Maten var god och musiken hog, precis som det ska va.
efter det vandrade vi till Empire state building.
var varldens process att komma upp, men efter nan timme var vi uppe. har ju lite hojdskrack sa mina ben var som spagetti. tog mest en massa kort utan att tanka pa hur hogt upp jag var. haftigt var det iaf.

   

kom hem sent efter varldens krangligaste tunnelbanetur. packade och vagde vaskor. nu har jag en arg man bakom mig.
laterutmattad

Nu borjar jag kanna mig riktigt utmattad, energin forsvinner sakta men sakert. Passar bra att vi bara har 2 dar kvar.
Det blev inget Coney Island idag tyvarr. Vadret har varit sa ostadigt hela veckan att vi itne vagade aka 1 timme tag enkelresa for att sen sitta dar pa en strand i regn.
Vi borjade istallet dagen med att ga till en mataffar i var hood. Tankte kopa lite delikatesser, men allt jag kopte var shake and bake cornbread. Dumpade av det hemma och bestamde oss for att aka downtown for some last minute shopping.
Borjade i Midtown for nagra affarer vi spanat i dar.
Hittade inte mycket mer spannande an en valpaffar. Var riktigt sugen pa att kopa en och ta med mig hem. Det ar sjuktdom kan ha hundarna sa i burar med bara galler som golv. Ingen filt eller nanting. bara dom i skyltfonstret

    

Akte sedan till Madison Square Garden och kakade lunch pa TGIF. Riktigt gott, var matt i flera timmar som omvaxling.
Handlade lite i affarerna runt dar, blandannat ett par skor till min kare mor , nojd nu?
Kopte aven massa schampo (nu maste det vara kopstop pa schampot for min del) som sjalvklart vagde ton. Plus att jag hade med mig ett paket full med godis till min W-S familj som jag aldrig postade...
Fick se Empire State Building igen fran en annan vinkel, tror vi har sett det fran de flesta hall nu
 
  Vi ar valdigt imponerade av tvavaningsparkeringen dom har har. Var saklart tvungna att ta kort i farten. Killen till vanster i bild ar min nya kille som jag ska ta med mig hem. Jag foll for skagget

 
Kort darefter traffade vi pa den har figuren. K var glad att ha hittat sin jamlikeNar vi anda var i kvarteret passade vi pa att ga in pa B&H som en en jattestor hemelektronikkedja. Hade hort innan att den var speciellt, men det overtraffade vara forvantningar. I taket var det massa sma spar dar lador med varor akte runt.
Jag kopte en kamera till Fia vilket var en riktigt process. Forst saga till killen vid kamerorna, sen ga till en annan disk med en lapp. Han dar packade ihop allt jag ville ha coh fixade med forsakring och sa. Sen la han alla grejer i en lada som akte ivag pa sparet medans jag gick ner till kassan med mitt kvitto. Dar fick jag betala och fick ett nytt kvitto som jag visade upp vid nasta disk dar jag fick alla mina varor i en pase. Riktigt coolt, men inget stalle man gar in och gor en snabb affar direkt.
Lite svart att fanga pa bild men det grona ar ladan iaf.Akte till Tj Max, men var alldeles for trott for att orka kolla ordentligt....Dar ar ett stalle som kraver energi. Kollade i lite fler affarer och avslutade med mat pa tacobell och pizzahut. 
Har tar vi en pensionasrast med alla pasar. Alla 6 till vanster ar mina.


Var sa slut i kroppen att jag bara ville lagga mig ner pa marken och grata. Det gjorde jag dock inte utan vi tog tunnelbanan hem istallet.
Nu kanner jag mest uppgivenhet nar jag tanker pa hur jag ska fa hem allting. Ni ska veta mina kara vanner vad jag sliter for er. Speciellt Fia och Sarah, bast for er att ni blir glada for allt nu.
Nu blir det 2 and a half men, friends, sex and the city och will and grace. Bra avslutning pa kvallen som alltid.
Imorn ar det sista hela dan, hall i hatten

 ikea och chinatown

Idag tog vi oss for tredje gangen ut till brooklyn for att aka till ikea. det gick en shuttle fran t-banan dar, massa folk ville aka med. det var ju invigning och allt idag...ikea var stooooort, i entren mottes vi av den har skylten

 stavningen kanns bra, men fonetiken? Ok att jag ofta sager "he pa re", men det ar val inget svenskar gor over lag sadar...?
Allt var precis likadant som hemma, allt hette samma saker och priserna var desamma. MEN det hade sma jattesota ikea-kassar. sa vi valde att sta 30 min i ko for att kopa nagra exemplar var av dessa. personalen sag undrande ut.
kopte aven lite bilar som jag ska skicka till min w-s familj. lakritsen fixade jag hemma. Vi kakade aven mat dar...
Har pa ikea ar det sa fiifigt att det gar en taxibat in till manhattan, alldeles graits. fick bra vy over downtown och sag aven frihetsgudinnan igen. baten "parkerade" vid pier 17 sa vi passade pa att ga runt dar lite en gang till. hittade en jattemysig affar med massa fina smycken och grejer. jag och K planerade langt i forvag och kopte varsin jattefin mossa.
Efter det borjade koffeinreserven ta slut sa det blir raka vagen till starbucks. alldeles mittemot the Trump building.

 

Vi kande att det kanske hade blivit lite for mycket shopping och lite sightseeing sa vi bestamde oss for att styra kosan mot Chinatown. Pa vagen dit hittade vi City Hall, Supreme Court och lite andra viktiga hus.

 Huset ar City Hall, bruden kallar jag Karolina

Jag tror vi hamnade i lite "fel" det av Chinatown, den inte sa turistiga delen. Det var ratt obehagligt, luktade jatteilla och folket var markligt. Tog i mig och borjade prata kinesiska med mig, ser jag ut att kunna kinesiska?
Vi bestamde oss for att snabbt dra darifran. tog nagra kort och gick med riktigt raska steg mot Broadway.Desto namre Broadway vi kom, desto "battre" blev det. Tillslut var det mest krimskrams affarer istallet for levande krabbor i tunnor. Vi kopte varsin fejkklocka for en spottstyver. dom ramlar saker sonder redan ikvall men det far det vara vart.
Hemma har i hooden kopte vi vin i en marklig affar. vi fick sto bakom glas och peka pa vad vi ville ha.
Nu ska vi avnjuta en flaska chardonny i vara nya snackpack-kombo-muggar.
Imorn ska vi till Coney Island och bada om vadret tillater.
Har som vanligt varit en fin dag, men det marks att vi borjar bli trotta. Inte alls samma engagemang i affarer. Kanns som om jag mest handlar at andra nu.

Puss pa er


ps..Ja Sarah de ar en ny klanning, den ja bestallde fran forever21.

Har inte last nagra bloggar sen jag kom hit, bara sa ni vet..vill inte skriva in era adresser pa offentlig dator
mera pics

 Karolina is going nuts bland allt strossel

 en kaffetar i brooklyn, snuskigt iskaffe fran dunkin donuts

 antligen hittade vi till den omtalade pannkaksaffaren...

 lutande lena i central park

 en lastbil som vi bygger kylare till. det tyckte iaf vi var roligt

  k bloggar och star i...

 nastan helt i realtid...hej da pa er
shopping...

fanns ingen dator ledig igar sa jag kunde inte skriva nat.
inte sarskilt mycket hande bortsett fran shopping. var i brooklyn igen och gick pa marshalls, hittade inte sa mycket...
passade aven pa att ga pa rean pa victorias secret dar, kopte bara lite grejer till sarah..
in till stan och centralpark. hittade antligen pannkaksaffaren som lag vi colombus circle, laaaangt darifran vart mamma guidade oss. vi var i himlen en stund, men jag kopte bara chocolate chip pancakes. spanade aven runt lite i central park.
vandrade downtown langs med fifth ave. malet var pier1, men det var galet langt sa vi tog tunnelbanan nagra gator.
hittade till pier1 som ar min favvoaffar forutom alla schampoaffarer. var ratt uroplockat tyvarr, men nagra ljus fick jag med mig hem.
kakade pa taco bell och tag t-banan hem.
packade upp och vilade lite innan vi promenerade ivag till min bror, tog bara 20 min och kvarteren kandes ratt trygga.
hamta lite klader och snacka lite skit. ska lamna vara grejer dar pa lordag nar vi blir utkastade harifran pa lordag och passa pa att ta en lunch. roliga att traffa honom, har ju inte gjort den pa over ett halvar.
nu ska jag upp och fixa till haret innan det blir for trolliknande.
idag ska vi till ikea, wihooo
bilder kommer ikvall om det finns dator ledig
puss pa er allagomorron

frukosten precis intagen, nu blir det upp till rummet for lite piffning innan vi tar t-banan ut till brooklyn och marhshalls.
sen tar vi sikte mot pier1 och pannkaksstallet. stoter vi pa nan sevardhet pa vagen vore det nice.
hoppas ni far en jattebra dag! Saknar er lite, kan ni inte komma hit allihopa?hoga hus och shopping

idag borjade dagen som vanligt med en stor frukost pa vart lyxiga hotell. navars, men det ar ratt bra frulle for att vara gratis. massa mackor med olika palagg och kaffe. klarar man sig ratt bra pa ett tag.
min macka ser lite giftig ut, men den var ratt god


efter det tog vi tunnelbanan for att kolla pa ett riktigt hogt hus, empire state building

vi har tydligen inte sa bra koll, for vi satt inne pa starbucks i sjalva EST utan att vara medvetna om det.
sen blev det shopping resten av dagen. borjade med forever21 som var en besvikelse. ingen ordning overhuvudtaget sa det var svart att hitta. handlade lite at fia och ett linne plus lite smycken till mig. sen blev det vanliga rutten med victorias secret (som stangde tidigt for att forbereda for stor rea som startar imorn!)
kikade runt lite pa macys, Karolina skulle prova ut ett par crocs. dom har verkligen utokat sitt utbud, har tom borjat med hogklackat
 inte sa jattsnyggt?!
resten av dagen tillbringade vi pa manhattan mall. blev mest shopping pa strawberry. varken jag eller K hade hort om den affaren forrut, men det ar riktigt shysst. som forever21 fast inte sa rorigt.
fordelen med att bade jag och K har bott har ar att vi vet vilka affarer som ar mest prisvarda. det negativa ar att vi ar dumsnala och vet att vi kan fa allt billigare pa nat annat stalle.
kakade middag pa nat litet hak med jattegoda pizzor och mackor.

pa tunnelbanan hem sag vi nagra med marhsallspasar vilket gav oss blodad tand for mer budgetshopping. sag att det fanns en pa manhattan sa det ar destinationen for morgondagen.
pa onsdag oppnat ikea i brooklyn sa da styr vi kosan dit. annars hade vi tankt att aka ut till den pa long island. skont att vi slipper det.
vi hade tankt att kopa en flaska vin och dela pa ikvall, men nar vi kom upp ur tunnelbanan oste regnet ner sa det var bara att kubba hem. far bli en annan dag.
nu blir det one tree hill och sen sova. upp tidigt imorn som vanligt
puss pa er

tack Zandra for tipset, tur att nan har koll, haha
som forr

idag har vi varit pa aventyr ute i brooklyn. malet var target,haha.
vi blev som sma barn i en godisaffar. det kandes hemma pa nat satt. nat skumt ar det ocksa for target luktar precis likadant overallt. hela usa har en ratt speciell doft...
vi sprang iaf runt som galningar och fyllde snabbt var kundvagn. tur var val det for ig[r resonerade vi som sa att, nee men det hittar vi pa target. och mycket riktigt. reslultatet av den shoppingturen blev
  amerikanska snacks ar nat som ocksa ligger oss varmt om hjartat, da speciellt goldfish


shoppade aven lite pa victorias secret, bath and body works och ett par jattesota prinsessballerinas fran american eagle.
akte hem med vara tunga pasar och begav oss ivag igen ner downtown for att kika pa frihetsgudinnan. vi valde bufgetalternativet att aka staten island farjan gratis. spenderade nog sammanlagt 5 min pa staten island. men gudinnan fick vi se iaf.


 efter det tog vi tunnelbanan till time square for att kika in livet dar. det var livat...
   

sen hittade vi min absoluta favoritrestaurang, APPLEBEES. gissa var vi at middag
var helt galet gott och maten avnjots givetvis med en kall budlight. kandes precis som back in the days.
har har vi en av varldens godaste matratter. chicken fajita rollups


vi hade tankt att ga pa bio, men det var lite dyrt och antog att det var lite billigare lite utanfor times square sa vi akte till en biograf som anders hade rekommenderat. pa vagen dit hitta vi massa andra affarer,  kom dock hem med bara 2 st schampon. ett nytt fran redken och ett torrschampo. mucho berom till mig. gick forbi en schampoaffar som sag ut som himlen, men den var tyvarr stangd. far bli ett till besok dar. just ja bion...det gick inte forran sent sa vi bestmade oss for att aka hem.
stannade till pa times square igen for att se det by night. i tunnelbanan stod nagra pojkar och dansade. riktigt grymt.
 

bytte tunnelbana pa vagen hem och passade pa att kolla grand central nar vi vi anda var dar. det ska tydligen vara nat extra, och det var det...


japp, det var den dan det. riktigt bra dag
har det forjakla bra har, allt flyter pa riktigt bra och vi har inte rakat ut for storre missoden an att ha satt oss pa ett tag at fel hall en gang.
det jobbiga ar att jag saknar mitt liv har sa enooormt mycket. saknar min w-s familj sa mycket att det nastan gor ont. att vara sa nara men att inte kunna traffa dom. mitt i allt senitmentalt borjar jag tillochmed sakna adam. som jag knappt tankt pa sen jag akte hem fran usa sist. far verkligen hoppas att det slutar sa fort jag nar svensk mark igen. trivs iaf riktigt bra, friar nan till mig imorn stannar jag kvar. haha

hoppas ni inte tycker att det blir for langt och trakigt...pics

  vart tjusiga rum...lagg marke till  var moderna ac-anlaggning

 karolina kalasar pa en fin restaurang vi sprang pa...

 en kvinna satt och spelade piano dar...

 vi hittade en julaffar och julstamningen blev pa topp. karolina alskade kulorna

  andra burgarnen for dagen...dock inte lika stor. den var ganska liten faktiskt

  resultatet av min shoppingrunda idag

  var gigantiska tv

gonaaattshoppat som idioter

idag har vi sannerligen shoppat.
planen var att se ground zero och sen ta en guidad busstur. ground zero blev det, men sen borjade shoppingmaratonet pa century 21. dar kopte jag bara ett par shorts fran michael kors ritkgt billigt.nej just ja, kopte en kjol,massa underklader och ett par skor pa en annan avdelning ocksa... sen skulle vi bege oss ner mot hamnen for att kopa pannkakssmet. vi hittade i princip allt utom pannkakssmet. handlade pa victorias secret, sephora, bodyshop och massa mer. gjorde massa bra fynd. ska bli spannade att packa upp allt nu.
kvallsmat at vi pa nan restaurang i chelsea, riktigt amerikansk mat med bud light till. min alskade fjantol.
nu har vi kopt ol och lite godsaker och ska banka oss i rummet och bli underhallna av de 3 kanaler vi har pa var minimala tv.
ska se om ja kan fa in kort fran mobilen pa datorn imorn. vi har 2 gratisdatorer pa hostelet, men min ar lite knas. shift saknas sa det gar inte att skriva snabela eller gora utropstecken. fick leta pa internet efter ett snabela att kopiera och pastea. det far ga.

min mamma ar ju till stor hjalp foresten, smsade fran century 21 och fragade om jeansen hon ville ha fanns dar och att jag isf inte hittade dom. fick till svar "ne det gor dom inte". bra dar, det gjorde mitt sokande annu lattare, eller...
ringde sen nar vi var vi det stora kopcentret vid soutport 89 och letade efter dom dar jakla pannkakorna.
-jag hittar inte affaren, var ar den?
-ja, men den ligger ju dar rakt fram.

jahaa...rakt fram sager du, hur vet hon var jag star?
hittade den inte iaf, far fraga anders och se om han vet nat mer...tack anda mamsen
har askat och regnat som bara den idag med, himlen oppnade sig verkligen. amerikanarna har en formaga att overdriva allt. aven sina regnskurar.

nu blir det pyjamas och oooooolin new york

sa nu ar vi antligen framme i new york. kom fram 6 pa morgonen svensk tid i hotellet. hade inte sovit pa hela resan sa jag var ratt slut.
resan gick sadar. bussen dit var lugnt, det blev lite kandisspotting pa vagen till arlanda. s[g kristian luuk, carina berg och mans herngren.
flyget till amsterdam blev forsentat med en timme sa vi fick springa som 2 javla idioter for att hinna nasta plan. nar vi val kommer pa planet visar det sig att vi vantar pa ett annat plan ocksa och fick darfor vanta en halvtimme till. planet over till NY gick bra iaf, hade massa roliga filmer att titta pa plus att vi satt vid nodutgangarna sa vi hade massa benutrymme. fick en massa mat och en hel del vin.
nar vi val kom till jfk hade planet framfor oss pa taxin gatt sonder sa vi satt en timme och vanta pa att fa komma till var gate. tullen gick daremot bra, knappt nan ko. vaskhamtningen gick ocksa smidigt.
tankte va smarta och ta taget till vart hotel. bad idea. brooklyn en fredag natt och det skriker turist. ingen bra kombination. vi overlevde iaf men hoppade snabbt som fan in en taxi nar vi kom upp ur tunnelbanan. taxichaufforen sa att vi var stupid stupid girls och hoppades att vi lart oss en laxa och inte gora sa igen. om vi har.
hostelet ar ratt frasct, har fatt kaffe och mackor nu till frulle. duschen ar ratt frasht och det kanns ganska sakert. det blir nog bra det har.
nu ska vi bege oss ut och gora storstan.
puss pa er allaPackad

Nu känns det som om jag är packad och klar för vårt lilla äventyr. Pratade med K för en stund sen och hon hade inte packat än. Jag som trodde hon var superorganiserad, men icke så..
Jag minns hur jag packade när jag var liten. Då skulle det skrivas packlistor som skulle kryssas av efterhand. Värst var nog när vi skulle på ridläger, varenda liten borste och hovkrats skulle stå med. Det var tider det. Nu kör jag på känn. En halv resväska blev det. Duktiga Lena!
Hare så jäkla bra i Svedala medan vi lever livet i the big apple!


Och nej, växtboken fick stanna hemmablommmor och packning

Hittade en bok i mitt trapphus, nån granne som ville bli av med den. Den skrek "Cattis, Cattis" när jag gick förbi. Så jag tog den till dig. Skrek den rätt?


För övrigt har min otroligt långa semester precis börjat. Idag ska det packas och fixas för imorn drar vi minsann till New York
märklisch...

fick precis chatta med mitt flygbolag. Dom valde att inte svara på några frågor via telefon utan bara via mejl eller chat. Och mejlen skulle man få svar på inom 72 timmar, så jag valde chatten.
Skulle ju bara hojta till om att jag vill ha veg.mat eftersom jag alltid glömmer det och det alltid känns som ett lotteri om jag kommer att få mat i magen eller inte. Hitills har det alltid löst sig men man vet aldrig. 9 timmar utan mat känns sådär.
Hon skrev att det skulle kosta 149kr att lägga till en sån beställning,men att hon kunde göra det åt mig, gratis. eller hur att det kostar, det tror jag bara hon säger för att verka snäll och för att jag inte ska skälla på henne för att det är så svårt att få tag på dom. Ungefär som mobiltelefonförsäljare som ger massa extragrejer "gratis".Så då var ju det löst, så jag tackade för mig och sådär, då börjar hon att göra smileys efter sina medelande. "ha en fin resa:)" gör man så? Det känns inte så professionellt va? Eller överreagerar jag som vanligt?
Nu blir det jobba i 12 timmar, ledig imorn. wiheejjDå var det slut på det roliga

Nu ni! Nu är den borta...piercingen. Efter jobbet idag satt den i ½ mm hud så då kändes det som ett läge att ta ur den. Annars hade jag antagligen slitit av mig den själv i sömnen. Jaja..det var kul så länge det varade
Bloggapati

Jag lever, jag sliter som ett djur, men jag lever. Har haft en bra helg, snart New York men inte fan har jag lust att skriva nåt för det. Ingen större förlust kanskeRedo

Vad säger ni? Är jag redo för ett besök i Guds hus? Prästen sa att fokus inte skulle lika på kroppen när ämnet dresscode kom upp. Om jag gör mitt peace-tecken hela tiden, så kan vi ju hålla fokus på det?
Tänkte lite på det där med färger, framförallt gällande bröllop. Rött är ju big no-no eftersom det signalerar att man legat med brudgumman. Svart känns bara lite spontant syndigt på nåt sätt. Vitt går ju inte, då kan man ju bli förväxlad med bruden eller nåt. Gult fick jag höra häromdan att det var den sjukes färg, även färgen för förräderi. Vilken färg kan man ha då? grönt? gult?
Skitsamma nu, har broscher att dela ut. Höres

Det här blir bra va? Å äntligen får jag användning av min klänning från forever21.Broschutdelare

Snart jag till kyrkan. Jag ska vara med på T6´ornas examen imorn, som broschutdelare. Så idag ska jag vara med på genrepet, eller vad det nu kallas. Jag hoppas att det inte är så svårt att dela ut broscher, tänk ifall jag delar ut brosher till helt fel personer? Avstod från att vara fanbärare med tanke på mitt låga blodtryck som gör mig svimfärdig bara av att stå helt still i 5 min.
Nåt jag på allvar alltid blir nervös för i såna här sammanhang är att jag ska ramla, få en hostattack eller att klänningen ska fastna i trosorna eller nåt annat tokig. Ska iaf gardera mig med att inte ha altför högklackade skor. Blir nog inga problem när man ser på min skosamling.Ohlala

Gissa vem som har fått lite extra slantar på kontot då? Wihoo för skatteåterbäring!tv-glädje

Slog för ovanlighetens skull på tvn nu när ja kom hem från jobbet. Min natt-tv är tillbaka! Gav nästan helt upp hoppet när allt som fanns att se var Xena-krigarprinsessan ett tag, men nu vet ni. Nu är Law&Order tillbaka igen! Ordningen är återställd så att säga. Då blir det sovmorgon imorn med alltså..
Har inte tjatat om min piercing på ett tag. Den mådde rätt bra under helgen, tror inte den gillar mitt jobb så värst mycket. Men idag, helt out of the blue, började det blöda. Så kan det gå. Men än sitter den, på piercingsstudion sa dom att den skulle växa ut för 3 veckor sen. In your face!sover bort mitt liv

MIn vardagslyx nuförtin är att jag inte ställer min väckarklocka. Har funkat rätt bra hitills, men nu på senare tid vaknar jag bara senare och senare. Idag vaknade jag kl12. Det känns lite som om hela dan försvinner eftersom jag måste åka till jobbet vid 3.
Som tur är idag ska jag iväg och käka lunch med Fia. Nu får jag bara rappa lite så jag hinner bli klar tills 1 då hon slutar jobba.
Men vi hörsFrån yoghurt till robotar?

Nu heter inte mitt jobb som det brukar längre. Vi har bytt ägare och därmed namn. Om folk innan trodde jag tillbringade mina kvällar med att göra yoghurt kommer dom nu tro att jag tillverkar robotar. Det låter lite så. Vill inte skriva ut namnet så det får fortfarande gå under namnet "kylarfabriken". Massa prat om att ändra skiften och så också. Ett förslag är att vi på kvällen ska jobba 5 kvällar istället för 4. Hej då till min nästan redan obefintliga socialliv. Då har jag alltså 2 kvällar i veckan på mig att träffa folk, dom som jobbar normalt vill säga. Hoppas hellre på rullande 3-skift så blir det lika för alla.
Annars är de bra, nu iaf. Har gått och varit lite ledsen och besviken men nu ska allt vara tillbaka till normalt igen. Det som nästan gjorde ondast är att jag får så mycket skit för saker jag gör fel, medan andra kan göra sånt nästan obemärkt. Jaja, inget att älta i just nu...
Puss o gonattmaaat

Har haft en riktigt göttig myskväll med Malin ikväll. Åt god mat och snackade en hel del massa skit. Har inte träffats så mycket det senaste året så det var sannerligen på tiden.
Nu ska ja glo på Greys o sen blir det sova av