Dottern utan koll

När jag pratade med mamma härom dan var jag asnöjd för jag hittat en sån fin låt. som jag givetvis var tvungen att rekomendera till henne. Hennes svar på det: "men Lena, den har jag ju hört massa gånger, den spelas ju på p3". Blev lite besviken o förvånad att jag inte var först, men så kan det gå. Sen när ja var hos henne på middag igår fortsatte håndandet om hur efter jag är ," men på allvar, har du aldrig hört den förrut?".
Vi tycker båda att den är bra iaf, och det är det viktiga.




Den får mig verkligen på bra humör. O tur är väl det med en surmule-start på dagen



surmule

Idag har jag verkligen vaknat på fel sida. Såhär sur har jag inte sett mig själv på jättelänge. Funderar på om mitt dåliga humör kommer gå över så jag kan gå på tackfest eller om jag ska sitta hemma och sura själv hela kvällen... Tough call





Det blev en flicka!!

Stort grattis till Cattis och Henke som nu har blivit tvåbarnsföräldrar! Och välkommen till världen Cornelia Ava Estelle!


217403-114



jaha..nähe..?

En svarande i min lilla tävling...som inte ens vill ha mitt pris. Nene, så mycket för att jag försöker vara kreativ.

Det var en kanelbulle idag föresten, inte jätte spännande bakverk om jag får säga det själv. Och det får jag ju givetvis!




Och tusen tack underbara Sarah som har pimpat min blogg så vacker så!



Tävling med ovärderligt pris


Vem försöker Sarah föreställa? Vinnaren slipper läsa min blogg i en hel månad!

217403-113




Nej Sarah, du får inte va med o tävla



Sarah, min Sarah

Nu har Sarah tagit sina renar och farit hem till polcirkeln igen. Och ingen är ledsnare än jag, Sarah-helgerna går alltid alldeles för snabbt...Men galet kul har vi haft!
I fredags åt vi middag med mamma och Zandra. Drack massa vin och sjöng singstar också.
på lördan blev det shopping innan pappsen kom med tårta.
På kvällen kom Helena ocj Björnen. Då blev det mer vin o singstar. Sen kom även Karolina o Sara och vi drog in till Harrys. Är ju itne ute i svängen så mkt i själva city, det blir ju mest studentgalej för mig. Men jag träffade några studentvänner det första jag gjorde så då kände jag mig som hemma. Bara ovvarna som saknades...Hade iallafall en jätterolig kväll!
I söndags glodde vi på film och sen tvinga ja med stackars Sarah att måla akuten-lakan. Vad gör hon inte för SSKål?
På kvällen var vi o såg Rambo. hade inga större förväntningar, men hade fått gratisbiljetter av mamma som lika gärna kunde utnyttjas. Vi blev chockade, filmen var riktigt bra!! Och den berörde verkligen, tror inte jag har insett riktigt hur världen verkligen ser ut...
Men nu har ho åkt hem iaf. Och jag fick åka o jobba, härligt härligt. Har käkat middag med Malin nu och tittat lite på spongebob.
Och det här blev ett osammanhängande inlägg, men jag är en osammanhängande person. jag tror bestämt att det beror på min höga ålder

Tack alla som gjort min födelesdagshelg så bra, ni är underbara!!


  Åh vilken härlig helg!!



betalt för att slappa

Nu sitter jag här i soffan och slöar som bäst, med fullt betalt! Vi fick gå hem tidigare idag eftersom vi ska jobba övertid imorn. Så kan de gå.
Imorn fyller jag visst år, känns inte kul alls. Blir alltid lite deppig just på min födelsedag. Vet itne riktigt varför..men nu ska jag jobba 12 timmar, ingen tid för depp då inte.
O när jag kommer hem står Sarah i mitt kök med förklädet på och vinglaset i handen och lagar paj. Som den husmor hon här. Renarna har hon förmodligen parkerat i cykelförrådet...Ska bli underbart att träffa henne igen...sen kommer mamma o Zandra på middag. Har inte träffat mamma sen innan hon åkte till usa så det är sannerligen på tiden.
Bäst att sova nu, blir nog inte helt ok att komma upp imorn i gryningen.


217403-104

Här dricker jag och Karin blåbärsoppa spetsat med fulvin. Studentlivet är allt bra härligt....



Ps. torsdagsbullen var en mazarin med nån röd sylt i.....



jaha, och nu då?

Jaa..ögat har väl typ slutat göra ont, jag ser rätt dåligt men det allra märkligaste...Jo, jag har fortfarande en gigantisk pupill. Pratade med pappa som sa att dom dropparna jag fick hos läkaren bara brukar ha effekt i några timmar. Vilket innebär att min pupill borde varit normalstor i lördagskväll. Nu är det måndag eftermiddag och den är fortfarande stor. What to do?







Hittade även en snyggingbild på mig från i lördags på studentnatt.se. Förstår nu varför jag fick så märkliga blickar. Framförallt eftersom jag hade ett öga målat på mitt förband...




ögon-aj

Idag vakna jag upp med ett rinnande öga...som gjorde jätteont. Så jag ringde far min som körde mig till hospitalet. Hade tur att en läkare var kvar på ögon och slapp vänta också. Hade tydligen hornhinneinflammation så de blev massa salvor o antibiotikadroppar och ögonförband. Tjusigt värre.
Nu ska jag tycka synd om mig själv en stund och lura ut om jag ska på fest ikväll eller inte. Solglasögon är rätt stekigt har jag hört....

                  kul jul



toooooooorsdag

I just löööööööv torsdagar, cyklar alltid hem från jobbet med lätta, snabba fötter.... Inte lika kul när jag kom hem dock. Bettan satt utanför mitt vardagsrumsfönster. Lyckades tillslut få in henne och i samband med detta börjar stackars Bobo att spy. Men nu är allt lugnt o fint.






Tänk om jag alltid skulle se såhär tokig ut på jobbet, va kul det vore. Men nej nej, det är bara ugnsnissarna som får. Plus att dom har en tjusig rymddräkt nuförtin också.



ps. jag förstår att ni dör av nyfikenhet....torsdagsbullen var en....*trumvirvel* ....blåbärsmuffins!



klädskåp

nu börjar jag känna mig varm i kläderna på jobbet, snart också varm i mina egna kläder. Jag och Kaloooa ska få klädskåp och alldeles egna kläder med våra namn i. Vi skojade om att vi skulle ta overall istället för byxor o t-shirt, men så kände jag att jag går nog runt i overall tillräckligt i livet ändå...Det var iaf vårt glädjeämne på jobbet idag. Har fått förlängt kontrakt också så det känns gött.
Annars har jag varit en sväng med Kanin på stan idag, hittade inte mkt men det var trevligt att lalla runt och snacka skit. Imorn blir det Marias tur att dras med mig, tror inte hon misstycker alltför mycket.
Mamma den lyckosten åker till New York imorn för att hälsa på bror min. Kvar blev jag med 2 katter, känns mycket rättvist. Har skickat med henne en shoppinglista iaf....
Nu är de bäst att avrunda innan det blir drifstop här kl. 2.
Natti natti

just ja...dagens bild:




Torsdagsbulle

Idag var torsdagsbullen en giffel. Den var rätt god tyckte jag, men inte Stolen. Så kan de gå..
Annars..jaa..Ann är tillbaka. Våran låtsaskompis, eller hon finns på riktigt men vi känner henne inte. Eftersom hon jobbar på en fabrik i danmark som skickar material till oss. hon jobbar tillsammans med Achmed, Inger och Henning. Händer det inget spännade på jobbet får man ordna fram ett låtsasliv. Hursomhaver så är Ann tillbaka, det känns skönt, vi var alla lite orliga. Vem vet, hon kunde ju ha satt en pölse i halsen.

Åhh..nu är de bara en jobbarnatt kvar sen ska ja pressa ur så mycket jag bara kan ur mitt sociala liv i helgen. Suntrip står på schemat med invigning av SSKåls nya snapsare! Fast ja måste ge mig själv lite cred för att jag har varit lite social i veckan med, har knappt legat på sofflocket alls.
 nu sova


Dagens bild: