not so arbetslös anymore...

Då var jag en arbetarkvinna, igen (?). Det hade blivit knas med mitt kontrakt så nu har jag tydligen till februari iaf, vilket passar bra även om jag börjar plugga. Är så jäkla glad, känns som en stor sten (eller två tyngder) lyfts från mina axlar.
Fick en ordentlig ursäkt på jobbet, vilket kändes att det var på sin plats även om jag inte surat ihop för det här.
Skönt är det iaf!
Nu ska ja ska jag ner på stan med Karolina och spendera pengar som inte behöver snålas med just nu.
Sen blir det matshopping med mamma...kanske är pank när jag kommer hem idag ändå.
Glad glad glad!!



Harry Potter i kylarfabriken

Igår hade vi finbesök på jobbet. Jag trodde knappt mina ögon när jag såg vem det var...självaste Mr Potter:



Haha, jaa...Jag och Karolina tyckte det var roligt iaf..Fanns knappt nåt att göra så våra stackars medarbetare blev utsatta för våra "skämt" hela kvällen.

Nu sitter jag bara och är hungrig..har knappt nån mat hemma och ingen vill äta lunch med mig. Alla totalvägrar, vad är det för fel på mig?



soon to be arbetslös

Visst blev det varsel på fabriken alltid. Jag slutar antagligen om 2 veckor, vilket inte har med varslet att göra...egentligen. Hursomhaver så var förra veckan rätt kaosig, men försöker leva som jag lär och har intalat mig att allt händer av en anledning och försöka se vad som kan bli bra ut ur det här.
Jag har sökt en univiersitetsutbildning som egentligen inte var mitt första val men som säkert kan bli bra ändå.
Självklart är jag ledsen att jag måste sluta, men det finns dom på jobbet som har det så mycket värre. De som har familj och de som hade planerat att va kvar på fabriken resten av livet. Det här var bara temporärt för mig, tråkigt bara att jag måste sluta ett halvår tidigare än jag ville.
Jaja, det rer sig det där.
Annars är allt rätt bra faktiskt, en hel del bra saker som händer i mitt liv också.
Nu ska ja mysa ner mig med katterna och kolla på Californication.
puss hej



framtiden

hopp, imorn ska vi få veta om det blir nåt varsel på fabriken. Fuck. Usch, vill verkligen inte sluta känner ja nu...
Håll tummarna folks



påtvingat mys

Med katterna på magen och datorn i knät kommer jag inte så långt från min soffa. Snor en lista från Anna, mer för min egen underhållnings skull än för er.

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga



1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
vet inte, vad funderade du på?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
vi är nere på dansgolvet.
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Hej tjejen! (vilken empati jag har va?)
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Har du bestämt dig angående helgen?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
hej igen raring!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
sämst på att planera tid.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
åh vilken silly man. (haha)
8. Vad vill du höra mest av allt?
Välkommen till Bulgarien. (jo men det vore inte helt fel...)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Ska du med på Coldplay? (en belöning kanske?)
10. Din romantiska replik?
Jag har nu två nolle-kort i min ägo.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Peter, hur blir det på fre? (charlotta som kallar mig så, tror hon syftar på Peter Jöback)


kanske inte blev så kul...hm..undrar hur länge ja måste ligga här och mysa. Räcker 10 min till?



host

Tillbaka till jobbet igen efter min förkylning. Var faktiskt skönt att vara tillbaka, blir så himla rastlös av att vara hemma.
Har fått en jobbig hosta nu bara, var inte så farligt på jobbet idag men inatt var det förjävligt. Sov hos Fia och efter nån timme av att lyssna på mitt hostade gav hon upp och gick och la sig på soffan.
Nu ska ja mysa med katterna och kolla på Californication, kanske världens bästa serie...Ja ja vet, jag säger samma sak om Greys också, dom ligger kanske lika. Gossip Girl är inte riktigt på samma nivå.
Whatever, nu ska det njutas



sjukt

Har precis sett på "all the boys love Mandy Lane". Hade inte den blekaste om att det var en splatterfilm jag skulle få avnjuta söndagseftermiddagen med. Det lät mer som nån am. high school film. Tji fick jag iaf. Är inte så mycket för skräckfilmer just nu, så med hjärtat i halsgropen ska jag nu ta mig till Fia för lite glassmys. Ensam mamma söker blir det också såklart!
puss hej



jävla bakisdag

Var ute och kalasade med jobbet igår. Vi fick sitta i källaren på Harrys och käka för dom hade "råkat" avboka vår order. Trevligt var det iaf, god mat och tillslut ett riktigt fylleslag. Brukar inte dricka sprit-sprit (känns som när Cattis ska förklara stan-stan) annars, utan mest cider och vin. Så baksmällan har varit därefter idag, plus att jag fick sånt skavsår på mina fossingar att dom var helt blodiga när jag kom hem. Trots mitt fysiska tillstånd idag, har det varit en ovanligt trevlig bakisdag.
Tanken var att jag idag skulle på förfest hos en gammal SSKål-kompanjon och sen Harrys. Detta visade sig tyvärr vara en omöjlighet, dels pga skoskaven och dels för att det inte finns en chans överhuvudtaget att jag skulle kunna få i mig alkohol. Var förbi Sofie en stund ändå med min cola, åkte sen en sväng till Sarah och nu är jag hemma. Trots att jag har sovit bort hela dan idag känns sänge mycket lockande just nu.
Det som stör mig är katterna, dom håller och lever livet i badrummet. Har upptäckt nöjet med ett badkar och duschdraperi. Dom får gärna leka, men just nu önskar jag att dom kunde leka tyst. Jag borde skaffa en mute-knapp till dom.
Hoppas ni andra har en livad lördagskväll. Jag ska tänka på er när jag mår prima imorn.




bilägare

idag har jag köpt en bil. Det blev en ford, har kollat på massa olika men den här kändes bäst och fanns här i stan. Så det var lika bra att slå till. Ganska fin, det blir nog bra det här. Det är först nu jag verkligen börjar fundera på hur mycket jag behöver en bil.
Är fortfarande sjuk, mår inte ett dugg bättre. Snarare sämre, iaf i morse. Nu vet jag inte riktigt...Fia och Sarah var här och kollade på Bonde söker och så åt vi rabarberpaj. Grålle får va kvar här nåndag till, undrar hur länge jag kan dra ut på det här, haha...
Får se hur det blir med jobb imorn, tänker inte gå om jag inte känner mig mycket bättre.
nu ska ja sova



sjuk

usch..idag mår jag faktiskt sämre än vad jag gjorde igår. Känner mig helt febrig och täppt i huvudet.
Blev lite mer aktivitet på schemat än jag hade önskat. Var med mamma hos mormor imorse. Stackarn mådde inte bra, men det var inte så extremt dåligt som jag hade förväntat mig. Men gud vad ont det gör att se henne såhär. Min älskade mormor som skrev Lena och Anders med bläck på bananer så vi skulle veta vems som var vem. Min älskade fina mormor, hon förtjänar så mycket bättre än det här.
När jag kom hem ringde min frisör och undrade var jag var. Hade visst missat min klipptid med en vecka. Stressade bort dit och blev fin i håret. Tur att jag har en så snäll frisör med överseende för min virrighet.
Sen har jag mest legat däckat på soffan med katterna ständigt vid min sida.
Nu ska jag sova, är helt slut.
gonatt



mys i realtid

Det är sannerligen inte lätt och pula med datorn när 2 katter ligga på min mage, samtidigt. Men mysigt det har vi, tror inte att jag vill lämna ifrån mig Grålle faktiskt. Får låsa dörren när Sarah kommer.
Gick hem tidigare från jobbet, mår inget vidare så jag tänkte det var bättre att vila upp mig ordenligt än att va halvsjuk i år och dag.





      



höst

Andra oktober idag då. Eller tredje blev det väl för nån timme sen. Höst i vilket fall som helst.
Känns ganska ok faktiskt. Inget behov att färga håret mörkt som jag alltid annars får på höstkanten.
Kanske beror det "okejiga" i att jag fått mitt sommarlov nu. Bulgarien och Rom. En månad exakt nu sen vi kom hem från Bulgarien, längtar verkligen tillbaka och saknar han som var så söt där. Rom var skönt att få lite kvalitetstid med mamma...
Men men, nu är det blickar framåt som gäller.
Närmast på agendan står en tripp med Fia upp till storebror för hans inflyttningskalas. Längre fram får det bli en resa till USA och min familj som jag saknar så mycket.
Va snurrigt det blev. Det är torsdag, då är jag snurrig. Men nu HELG!



Sven är hemma!

Såg fyrverkerier när vi cyklade hem från jobbet idag. vad firas? en onsdag?
Skönt att ha Sven hemma igen. Han ligger och åmar sig på min mage, som en liten mask. Har saknat mitt kattskrälle.
Natti