when in rome

Sitter har pa vart trevliga hostel i rom. Trevligt forutom att rumsgrannarna brakar och grater. bra start pa dagen.
Kom hit igar morse efter alldeles for fa timmars somn. Efter ha installerat oss pa hostelet gav vi oss ut for sightseeing. Hann med att se colesseum, dar det var gratis intrade dagen till ara. Sag aven piaza venezia och lite annat smatt o gott.
Va jattevarmt i borjan av dagen sa jag utrustade mig med shorts och linne, nar det senare borjade regna angrade jag mitt kladval ganska mycket.
Efter en valhovlig powenap gick vi ut och kaka pizza och drack vin.
Idag ar jag piggare sa snart ska vi ta oss ivag till vatikanen for att se om vi far en skymt av paven.


Visste inte att det fanns dator har sa jag tog inte med nan sladd till mobilen, darfor blir det inga bilder.

Sarah, gissa vilken ol jag drack igar?Liten blir stor

Idag fyller ett av mina USA-barn år. Har känt på mig att det var nåt speciellt idag, förutom att det är dagen innan lön. Efter en titt i kalendern visade det sig vara Sarah som fyller hela 15 år. Önskar mer än nåt annat att jag kunde vara där och fira, men ett e-kort fick duga så länge. Om allt går som det ska är jag där om inte allt för lång tid.

Här är hon iaf, lilla Sarah. Så nära en syster jag kan komma.


Januari 2006, säger hej då innan jag flyttar hem till Sverige


På besök hösten 2006


Nyår 2007...


Kul att nån av oss förändras iaf...gonattLilla mormor

usch..fick precis höra att lilla mormor fick åka in på sjukhus igår. Hon opererades idag, så jag och mamma ska dit imorn. Hoppas verkligen att allt löser sig, är inte redo att vara utan henne...
pyjamasparty

När Grålles mamma Sarah svänger sina lurviga med Fia och jag ska jobba passar våra kissar på att ha ett pyjamasparty. Grålle kom hit förrut och syskonen leker som tokiga. Sarah och Fia kommer hit sen efter krogen och sen när jag kommer hem imorn bitti blir det fullt hus.
Dopet idag var jättefint, A E var glad och fikat var gott. Tack Cattis!En galning mer eller i mitt hem drabbar ingen fattigspontanshopping

Planen för dagen var att komma upp i tid, möta upp K för en promenad till vansito för att sedan käka lurre på subways. Vaknade halv 1, K var inte mycket bättre hon. Vi möttes iaf halv 2 och gick för att hämta ut skor. Fanns inte så stort utbud på öppna arbetsskor. Vill inte ha knytskor, blir varm om fossingarna så det räcker ändå. Hittade iaf ett par som ser ut som barnskor, färgglada med reflexer. Gick bort till jobbet med dom och sen in till stan igen.
På vägen mot lunchen gjorde vi några affär-stop. Resulterade i en jacka till Karolina och ett par stövlar till mig. Har verkligen varit på jakt efter ett par bra höst/vinterskor som inte är gympadojor. Dom jag hittade nu var jättesköna och ordentligt fodrade. Tror tillochmed dom är för varma nu. Efter lunchen fortsatte vi med lite vandrande i affärer, köpte en tröja på mq. Har så dåligt med tröjor menar jag.Kom hem halv 6. Dagen blev inte som planerad med andra ord. Det är tur att jag inte är nere på stan så ofta, skulle vara konstant pank isåfall.
Snart ska ja iväg till Charlotta på middag, ska bli kul att se hennes nya lägenhet.Katten på bilden ingår inte i dagens köp...ugglor i mossen

jag börjar ana lite ugglor i mossen här minsann. Jag har tydligen bra intution och ska lita på min magkänsla. Men hur ska jag nånsin kunna veta vad som på riktigt är min magkänsla? Ena stunden tror jag en sak och den andra en annan. Ofta överväger det negativa tyvärr. Äh..skitsamma ändå kan ja känna. Jag slår ändå aldrig slag i nån sak.
Nu ska ja mysa med mitt kattdjur, eller leka kanske passar bättre. Önskar han vore trött, men så länge han är på hugget går det inte att sova.snuvad på en dag

satte kl på 9 idag så ja skulle kunna komma upp i tid och hinna med en promenad och lite matlagning innan  jobbet. Vaknade istället kvart i 12 så det blir inte mycket spelrum över för andra aktiviteter än äta och duscha. Sur blir jag, som om jag inte har dåligt med ledig tid redan innan.
Ska försöka hinna till affären och hämta mitt paket iaf, måste ändå ha mjölk...nu så...

har inte varit så aktiv här, men ja har kommit på att jag verkligen hatar att skriva för stunden. Blogg, sms, på facebook. U name it. Måste ta mig i kragen, annars blir det aldrig student av mig igen.
För lite update så var Bulgarien fantastiskt, kunde inte ha blivit bättre. Hade toppenväder, bra hotell och ett bra humör. Jag fattar inte att det kan bli en sån skillnad på mitt humör bara jag kommer bort från vardagen, men det blir det verkligen. Lugn som en filbunke och kände mig nästan helt normal. Länge sen jag skrattade så mycket, det behövdes. Tack Sarah för underbart resesällskap!!
Här är ett litet kollage jag knåpat ihop, inte lika fint som hos ps-kungen Sarah, men det får duga. Mer bilder finns på facebook för er som vill se. Är mest på mig och Sarah men det är inte fy skam det.
after work?

om man med en arbetskompis bestämmer att man ska gå ut efter jobbet när man slutar 01.00 men istället slutar hemma med drinkar , fyllekäk och hey baberiba tills 05.15. Räknas det då som after work? Det här borde bli tradition...undrar bara hur ja kommer må imorn...