back in the overall
Det var inte igår jag hade den här tjusiga outfiten direkt. Hela munderingen på md strumpor, slips och allt. Har nog inte haft på mig den här sen i augusti, så det var roligt att se allt skumt klotter på den. Står mycket konstigheter.
Ska snart dra iväg till Karin och käka lite. Sen möte upp mitt kära SSKål för lite chill innan det är dags att entra bastun.
Sen blir det kravall och dans hela natta. Eller så länge jag orkar, är svinigt trött.min stackars hockeytumme

Idag har jag istället för att plugga, suttit och spelat hockey på ps3. Kände att jag började bli ganska bra och tänkte att med bara lite till träning så ska Mattias få storstryk (han har redan fått lite stryk).
Tråkigt att min arbetsplats är så farlig och satte stop för min hockeykarriär. Skulle pressa kartonger och tänkte vara smidig och använda kniv.
Vi skojade lite, min kollega och jag, att han skulle hållas ansvarig om jag skar av mina armar. Och jag hann knappt mer än ta upp kartongen innan halva min tumme flög av. Lite överdrivet, men det har faktiskt blödit i några timmar. Trots att jag har tre plåster på. Det blev inga mer kartonger pressade av mig sen.
Nu är jag invalid och sur, får väl får plugga eller nåt nu...torg-öl

Den här helgen har börjat bra, igår invigde vi mörners på torget. Jag och Mattias mötte upp Kahlua för några öl (i vårat fall vin), var trevligt och massor med folk. Nu känns det som sommaren är på väg!

Idag är det helt underbart väder så jag hoppas på en liten (?) glass på Bosses. Ikväll blir det bowling med Mattias syster,att jag ska vinna, nåt annat finns inte.nära hare får inget skjut

Fick mitt tentaresultat idag, från den tentan jag nästan trodde jag skulle få lämna in blank. Fick 2,5 poäng från godkänd så det var inte alltför illa. Hade såklart varit bäst med ett litet g men det gick betydligt bättre än vad jag hade räknat med. Men som sagt, nära hare får aldrig något skjut.
Nu ska jag pallra mig iväg till skolan för tentagenomgång sen blir det nog lite grupparbete med. Ska träffa Maria för en lunch sen. Sannerligen på tiden, det var säkert ett halvår sen vi sågs sist.

Bäst att leta upp några gamla paltor att dra på mig. Varför känns det aldrig som om jag har några kläder, när jag samtidigt har svårt att få igen garderobsdörrarna?!myspys

Katterna ligger och myser på balkongen. Vi ska äta räkor, vitlöksbröd och ost. Kan torsdagen bli bättre?


vin o singstar med Helenan

Här sitter vi slitna och dana. Blev en hård kväll igår med mat, singstar och enorma mängder vin. Tror nästan vi satt och sjöng i 7 timmar, kanonbra för min redan hesa röst.
Nu ska vi vila upp oss en sväng sen blir det tornby-äventyr. So long!Helena och Bingbong hjälps åt......sen tog Bingbong över hela showen själv....så vi fick leka med godis istället......tillslut blev vi dock totally singstars på Poison...pösken

Idag är sista dagen på pöskledigheten och hur firas den nu då? Jo, Mattias spelar sitt nya hockeyspel på ps3 och jag städar. Snart får vi ta tag i det här, blir nog en liten tur till Valla för minigolf. Dagen är ung än så länge...Jag är inte lika ung :(
Sarah-mys

Igår kom min lilla Sarah och besökte mig. Rar som hon är hade hon med sig ett påskägg, med godis och bil-lukta-gott, nu blir min bil glad...och min godistarm. Vi drack massor med starka drinkar. Sen spelade vi lite guitar hero, buzz och singstar. Blev en sen kväll, länge sen jag var uppe så sent och det kändes i morse. Var bakis och dan första gången jag vaknade men sen mådde jag lite bättre andra gången.

Var nere på stan en sväng och premiäråt på Bosses, lika gott som vanligt.
Nu sitter jag och väntar på min karl, det blir nog en lugn och skön kväll för vår del. Är lite för pank för storartade galej.


       min kvällHär sitter jag med mitt nya beroende (?), guitar hero. Det var det som var i paketet och inget snuskigt som Cattis verkade tro. Efter ha klarat igenom alla låtar på easy och medium har jag nu börjat spela på hard och det känns inte alls lika avkopplande och mysigt längre, är inget kul när jag inte är bra längre. Skulle behöva ett till finger samt lite snabbare reflexer. 3 låtar har jag klarat än så länge och nu är jag fast med "uncle salty", en inte alltför rolig låt.  Kramp har jag också...tentad avklarad

Nu är jag lite glader igen, är alltid en sån befrielse precis efter en tenta. Hade verkligen inte pluggat ordentligt alls, har varit helt orkeslös så jag gick dit med lite ångest över att inte skulle kunna svara på nåt. Nu blev det så att jag svarade på allt istället, satt där i 3 timmar och fick kramp i handen. Nu är ju frågan om jag klarade det, ska nog inte räkna med det så nästa vecka börjar omtentaplugget. Men först några dagars påsklov, det är jag värd tycker jag allt.

Påskfina naglar om inte annat. Där är nagellack alltså, inte missfärgningar...om nån nu skulle tro detmys i hallen

Här går vi tydligen inte på komfort, varför ligga i mjuka soffan eller sängen när det finns en härlig, hård dörrmatta att mysa på?
Nu vill jag bara att klockan ska bli 4, då blir det pakethämtning och sen jäklar kör vi!