post-Peace&love

Nu är vi hemma från våra äventyr i Dalarna.
Hade en riktigt bra festivaldag (alla våra 12 timmar!)
Kom fram runt lunchtid och första konsterten vi såg var Dia Psalma. Där sprang vi även på storebror min. Kunde inte bli en bättre start!

   


Efter det skulle vi hem och äta lite. Min släkt har bosatt sig väldigt bra, bara 10 min gång från festivalområdet.
Åt loch gick sen tillbaka för att lyssna på Melody Club, missade största delen men det vi hörde var bra. Tog en öl och solade lite.

 


Sen mötte vi upp mamsen och hennes vän för att se på Anna Ternheim, hur bra som helst!

 


Tänkte vara smarta och gå lite tidigare för att hinna hem och äta innan Kalle Baah  utan att stressa. På vägen hem hörde vi dock några ljuva hiphoptoner vi var tvungna att lyssna lite till. Immortal Teqnique hette dom och var riktigt bra!
Ingen Kalle Baah blev det heller, hade alldeles för trevligt med min familj!
Sista omgången tillbaka såg vi Winnerbäck (kanonbra, han verkade riktigt munter), Hellström, Titiyo och Prop Dylan. Såg även ett mycket märkligt band som hette Faith no more, mest skrik där tyckte jag.
Fanns massa annat som verkade bra också, men vi ville inte stressa.
Kl 2 knatade vi hem och slocknade som ljus.
Det var som sagt en riktigt bra dag, underbart väder och världens bästa sällskap!

   pre-Peace&love

Alldeles strax styr vi kosan mot Borlänge för att umgås med min släkt och lyssna på musik. Både och ska bli riktigt roligt, tur med vädret verkar vi ha också!
Hoppas alla ni andra får en bra helg
en helt vanlig j*vla onsdag...

Usch va tråkigt det är med sommarlov. Iaf när det varken finns jobb eller pengar (logiskt ekvation dock).
Gick upp kl 7 imorse för att tvätta, vilket inte tog alltför lång tid. Är vi väldigt rena eller byter vi aldrig kläder? Eller tvättar jag helt enkelt för ofta.
Sen har jag bakat lite också, ciabattabröd blev det. Hurtigt värre! Kanske kunde städa också, men är inte så sugen på det just idag. Har ju några till lediga dagar så det blir rent sinom tid.
Pappa är på väg hit för att kika på köksgolvet. När vi åkte förra torsdagen stod visst frysdörren lite på glänt, vilket resulterade i lite vatten på golvet, inte så bra för mitt parkettgolv som blev rätt buckligt. Så nu ska far min se om det går att rädda.

Så fort Mattias kommer hem ska vi iväg och bada. Denna gången ska vi verkligen bada också. Igår packade jag ner allt vi skulle ha med, antog att han kunde ta reda på sina egna badbrallor. Tydligen inte, och jag ville inte bada själv. Ligga där och plaska för mig själv kändes inte så spännande.

Hoppas alla har det bra och njuter av sommarvärmen!Midsommaren

Har haft en riktigt härligt midsommarhelg. I torsdags tuffade jag, Mattias och Stoffe iväg till deras lantställe utanför Köping. Där fanns en hel släkt med pappa, farmor, kusiner mm, underbar familj!
Har haft det lugnt och skönt. Ätit gott, badat, fiskat, bastat, slappat och varit på midsommardans (jag och Mattias tog oss första svängom, inte så sent vi har ju bara träffats i 8 månader...) På midsommarafton haglade det en stund, blev till iskulor på gräsmattan, men inget midsommarväder förvånar mig längre.
På midsommarnatten var det inbrott i princip alla bilar på "gatan", jag blev av med min bilstereo. Inte helt kul, men så kan det gå.
Igår åkte vi hem, bilen var lite skakigare än vanligt men reflekterade inte så mycket över det. Förrän vi på motorvägen, 10 min hemifrån, får en superduperpunktering. Däcket exploderade och flög hej vilt, pojkarna skrek och jag försökte få kontroll på mitt fordon. Kom in till vägrenen tillslut, typiskt nog var det vänsterdäck så där fick vi stå med rumporna mot all trafik och byta däck. Allt gick bra, men vi satt alla med hjärtklappning sista biten hem.
Nu är vi hemma iaf, katterna är hemma och väskorna är uppackade. Ska snart till jobbet och vända burgare några timmar. Känns inte alls lockande nu när sommaren äntligen har kommit.

      

     
Mattias är precis lika olycklig som han ser ut i sin midsommarkrans...
snart sommarlov

Imorn ska terminens sista tenta skrivas och på torsdag det absolut sista på vårat grupparbete. Sen jäklar är det sommarlov!
Blir en konstig sommar, knappt nåt jobb och inga pengar. Annars brukar jag jobba häcken av mig och ha massa slantar. Omväxling förnöjer sägs det. Får hoppas det blir bra väder om inte annat. Har iaf redan badat mer än jag brukar på en hel sommar, hela två gånger!