ibland är jag grym

Fick mit tentaresultat idag och jag lyckades faktiskt få ett härligt vg. Mycket oväntat eftersom jag inte ens visste om jag klarat den, men fan va glad jag är!
Är jättetrött idag, har sovit alldeles för länge vilket gör att jag blir lite sur och trulig. Har varit rätt mycket den här veckan; hämta mamma på flygplatsen, middag hos mamsen, middag hos Mattias mamma och lite så. Har varit trevligt såklart, men jag har vant mig vid att sitta hemma och dega om kvällarna. Ikväll blir det iaf jobb och sen lite Malin-mys.
Först måste jag väl äta, är så hungrig att jag mår illa, inge bra...
He på er så längeblir bara äldre

Jahopp, då var jag 25 år nu då. Fyllde i lördags, hade först en riktigt härlig dag med mina bästa tjejkompisar och på kvällen blidde det fest. En härligt blandning av fina människor. Hade en jätterolig kväll, även om det som vanligt (?) blev lite drama. Inget att hänga läpp över nu.
Jag blir så känslomässig i födelsedagstider, men i år var det mest positiva känslor. Är verkligen så himla tacksam över alla människor som finns i min närhet, ni är guld värda allihopa!


Har inte så många bilder tyvärr, min kamera är i slovakien. Hoppas på att folk kan skicka lite kort till mig,,,härlig dag

Igår var en bra dag, hann med både ett besök hos Cattis och barnen. Äntligen fick dom sina kläder jag köpt i USA, inte en dag för tidigt kan tyckas eftersom det var 2,5 månaders sen jag kom hem. Var roligt att träffa Cattis och hon utfodrade mig riktigt ordenligt. Jag fick Sarahs leftovers (som Gynning skulle ha sagt) i form utav cheesecake.
Sen fikade jag med Anna en snabbis vilket var år och dag sen och med andra ord väldigt välbehövligt.
Resten av kvällen umgicks jag med min käresta, lugn och skön kväll med film som vanligt.
Nu ska jag göra mig fin och åka till skolan och ha seminarium. Ikväll kommer Fian, wihooo! Klippa mig ska jag hinna med också....

  
 A E var en liten muntergök

 
Fikadags!

 
Här hajfajvar vi friskt

 
B i nya tröjan han fick av mig, passade perfekt!lite besviken

Nyss hemkommen från bion där jag och Kahlua såg "en shopaholics bekännelser".  Fick gratis biljetter till förhandsvisningen så det var bara tacka och ta emot. Har ju läst alla böcker så vi hade höga förväntningar...och blev besvikna. En jättekul film, verkligen, men det följer verkligen inte alls böckerna bra. Lite stämde, men det var jättemycket som var ändrat. Kan tänka mig att den är bättre om man bara ser filmen.
Men så är det.

Måste skryta även här att jag vann i bowling med sisådär en 28 poäng i första runda. Jag är grym, så är det bara.

he på ermorgonpigg till ingen nytta

Tack vare min pöjks nya jobb har även jag fått lite nya sovvanor. Dvs gå och lägga mig kl 10 och vakna piggelin kl 7. Det är ju trevligt så länge jag ska till skolan eller så. Men idag är jag helledig och har ingen aning om vad jag ska göra såhär tidigt. Götta ner mig i soffan och glo på film kanske?
kär katt har många namn

Den här stackars katten börjar få på tok för många namn. Det började med Dolce Banana som är hans riktiga namn. Sen fick han lite internt namnet Schelip eller Schlip. Senare började min far att kalla honom för Spinnis (fast det är hans ensam om att säga). Och nu häromdan efter att ha kollat på Kicking and Screaming fick han ännu ett namn, nämligen Byong Sun, som senare i filmen fick smeknamnet Bing Bong. Och det är det namnet har gått under de senaste dagarna. Jag behöver knappast säga att han inte lystrar till nåt av sina namn. Man får skrika ut alla lite på måfå och hoppas att han nappar på nåt!

 
Den här lilla plutten går bara under namnet Sven, han är inte lika tacksam att hitta på tokiga namn till

äntligen helg

Dagen so far har bestått av ett pedagogikseminarie. Eller vet inte ens om det kan kallas för det, på ssk hade alla tyckt det var ett skämt och ingen hade blivit godkänd. Men på filfak kanske det ska vara lite annorlunda, tydligen...
Snart ska jag på en promenad med fröken Kahlua, orkar inte med att springa idag.
Sen ska jag avsluta kvällen med bio, "män som hatar kvinnor". Har verkligen sett fram emot den filmen så jag hoppas att mina förväntningar inte är för höga. Blir nog mysigt och trevligt i vilket fall!
En powernap innan Karro kommer kanske?Stark-Lena

Sitter här ensam och allena i min soffa.Är inte ofta jag är helt själv så nångång ibland kan det vara trevligt.
Har haft en fullrulledag. Först skolan hela dan och sen träning. Är riktigt nöjd med mig själv, ökade alla vikter!
Annars har jag haft en kanonhelg i Mora. Hann med massa vindrickande, lite shopping, en heldag i Sälen och se målgången i Vasaloppet.
Nu ska jag mysa med mina djur!Inte riktigt skoter-kung, men nästan så...