stel som en pinne

Efter ett långt långt uppehåll ska jag nu försöka komma igång med träningen. Det börjades i onsdags med bodypump och igår med ett box-pass. Och fy heelvete vad ont jag har i kroppen. Kommer knappt upp ur i sängen eller klä på mig.
Ska jobba idag så jag hoppas att jag får stå nånstans där jag inte behöver röra mig, låter dock inte så troligt på mitt jobb.

Ikväll ska vi på bio, 2012 har premiär och den ville min karl så gärna se. Fair enough då jag oftast får bestämma alla andra filmer vi ser. Hoppas den är bra, lär ju va en del balla effekter om inte annat.
Nä nu ska jag rulla mig ur soffan och stappla ner till tvättstugan igen. Värken är bara att uthärda, nu tusan ska jag bli fit.

Ha en fin helg gött folk!Ledig

Ledig idag, känns skönt men lite ovant att inte ha nåt att göra. Brukar alltid ha nåt litet skolarbete eller nåt att pyssla med men eftersom vi bara haft en föresläsning på den nya kursen så är det inte nåt att göra där iallafall. Gårdagskvällen i skolan gick bra, trodde att vi skulle vara sämst och att det skulle bli pinsamt att redovisa nåt så dåligt. Men det var nog inte så dåligt trots allt, vår lärare verkade nöjd och ingen somnade.

Vad göra idag då? Borde städa eller iallafall rensa ur något. Typ nån garderob eller så... När Mattias kommer hem ska vi iallafall till mamma och fika. Hon kom hem från Budapest igår så det ska bli spännande och se hur hon haft det. Hon har tappat rösten så hon lät som en galen igår på telefon. Mattias undrade om det var ett skämt först när hon ringde. Blir nog spännande för hennes patienter om inte annat.

Nu får det bli kattmys och sen städa!

ps. det snöade lite förrut. Yttepyttelite men alltid något...snart helg

Usch vad jag är trött på veckorna nu. Är riktigt skoltrött, framförallt på tisdagar. Det är verkligen veckans jobbigaste dag, har ingen som helst motivation på kvällarna att plugga så att sitta i en skolsal i mörkret (iallafall utanför) till klockan 8 är ingen hit.
Sen har jag bara förläsning på torsdag så är veckan avklarad. Vill bara bli klar med det här nu! Och jag är så nervös att jag inte kommer in på det jag vill i vår. Kommer jag in på mitt andra val blir hela min plan rubbad. Men jag har inte heller råd att inte plugga en termin, jobben står inte direkt på kö.
Nu ska jag käka lite lunch innan det är dags att bege sig till härliga universitetet. Som tur är har vi en jättebra lärare i kursen som drog igång igår, alltid nåt.
LaterBingbong leker Ville Vessla, om nån nu minns honom....