vintertider hej hej

Jag tycker om vintertid! Idag sov vi hur länge som helst och sen var det bara att dra tillbaka klockan så var dagen räddad och det fanns massa tid över, iallafall en timme.
Var hos Helena och Thomas igår och hade det trevligt. Fick god mat sen körde vi rockband för hela slanten. Jag på trummor, Helena sjöng och grabbarna körde bas och gitarr. Körde hur länge som helst och jag var helt slut i mina trumslagararmar.

Sov där så idag fick vi frulle innan vi åkte hem sen har vi haft filmdag. Såg nån ny skräckis, paranormal activity. Skulle vara nån ny Blair witch typ och den var riktigt otäck. Satt med handen för ögonen så fort det blev mörkt. Såg även Miss March som var en töntig komedi. Skönt att liva upp stämningen med nåt roligt efter skräckupplevelsen. En paus för ensam mamma söker och nu film igen. Mattias har haft filmdag på önskelistan länge så nu borde han vara nöjd. Och jag med såklart!

Det suddiga bandet!
Trummade som en tok, fick "most energy" mest av alla, haha!

löning

så äntligen var det löning igen, inte mycket att hurra för dock. Hela 350 kr lyckades jag skrapa ihop!

Har varit uppe med tuppen och tvättat och grejat. Ska iväg till Maria snart och spana in hennes "nya" lägenhet. När Mattias kommer hem blir det storhandlning, får en känsla att vi inte kommer vara ensamma på maxi. Blir nog en mindre härlig upplevelse.
Bäst att sätta fart och göra mig iordning!wiho

Jag klarade den ! Var i skolan och hämtade ut den, verkade ha gått bra för nästan hela klassen. Hörde ingen som fick underkänt (men det kanske man inte stoltserar med när alla andra hurrar) och läraren sa att hon knappt varit med om bättre klassresultat. Fast å andra sidan känns det som om dom gärna vill att vi klarar tentorna, det blir för jobbigt att göra omtentor för lärarna, haha. Idag på seminariet (som vi inte var på) frågade en tjej läraren varför det inte var obligatoriskt. Hans svar var då att det skulle bli för dyrt om hans tid gick åt att göra kompletteringsuppgifter, så värdefulla är vi! EN föreläsning har vi haft den här delkursen så särskilt dyra i drift kan vi knappast vara.

Men som sagt, skönt med godkänt. Nu bara miniprojektet kvar och sen en b-uppsats, ett år går snabbt!trött

Ojojoj vad trötter jag är. Har sovit riktigt dåligt i natt, först och främst fick jag inte plats. Sven låg utbredd på en halvan av sängen så jag och Mattias fick dela på den andra halvan. Har inte riktigt mage att flytta på honom när han sover så gott, han blir så förolämpad (Sven alltså, Mattias går inte att rubba). Sen får jag jättesvårt att andas ibland när jag ska sova, känns som luftröret blir som ett litet sugrör. Konstigt det där för på dagarna andas jag hur bra som helst.

Är nog också rätt trött för att jag inte riktigt gör något om dagarna, lite halvdagar hit och dit i skolan, lite jobb här och där och lite allmänt pluggande som ska göras. Vill ha ordentliga rutiner, vill aktiveras 8 till 5 så jag kan vara ordentligt ledig på kvällarna utan att känna dåligt samvete för att jag inte pluggat tillräckligt. Men jag ska nog inte oroa mig, den tiden kommer den med och då kommer jag längta tillbaka till dessa slappa dagar.

Idag står iallafall en promenad till skolan på schemat, har tentautlämning sen blir det lite grupparbete medans vi ändå är där. I eftermiddag blir den en fika med Karro, var så länge sen att jag knappt minns när vi sågs sist. Det var på tiden med andra ord.
Men nu, lite frulle och kanske ett avsnitt av "how i met your mother".
opepp

usch, ska till skolan snart. Inte det minsta sugen, har inga problem att gå till skolan i vanliga fall men kvällskurser är inget för mig har jag insett. 3 tiimmar med minimala raster så man redan på del 1 tappar det lilla fokus jag hade från början. Sen cykla hem i mörkret. Och att åka bil dit är också jobbigt, rusningstrafik när jag ska dit, går betydligt snabbare att cykla.
Men det är introduktion på en ny delkurs nu så det känns som om jag borde vara där. Resten av våra tentor kommer dessutom vara grupptentor så det kan nog vara bra att hitta mig en grupp.
Men jag skulle mycket hellre vara hemma där det är varmt och gött.

I lördags vann jag förövrigt bowlingen, eller 2 matcher av 3. Och med mest sammanlagda poäng var vinsten verkligen min. Vem får äta upp sina ord nu?Moahaha. Personligen tycker jag att ödmjukhet är en av mina bästa sidor...Oj vad dom njuter katterna. Tvångskramar är dom bästa kramarna!
tenta och jubileum

Hej o hå!
Tidig morgon men redan varit uppe ett antal timmar. Steg upp halv 7 för att åka till härliga universitetet och skriva tenta. Blir full rulle ibland när man läser dubbla kurser men nu är den avklarad iallafall. Kändes ganska bra så vi får hoppas att det gick vägen.
Nu ska jag spendera resten av dagen med min karl, vi firar 1 år idag. Tiden går fort när man har roligt! Ska låta honom spela tv-spel ett tag (snällt va?) sen ska vi ner en vända på stan. Ikväll blir det restaurangbesök och bowling. Inte så snällt att ge honom stryk en sån här dag, kanske borde låta honom vinna? Haha, nu kom han precis in i köket och fråga hur det känns att få stryk ikväll, roligt att vi har lika höga tankar om oss själva. Tydligen ska jag få äta upp vad jag precis skrivit.... vi får väl se. Om han vinner så är det ju för att jag är snäll som sagt.

Ha en härlig dag i det underbart varma vädret!