fattar nada

Fick ut hemtentan för några timmar sen och känner att paniken börjar smyga sig på. Jag FÖRSTÅR inte ens frågorna! Hur ska jag då nånsin kunna svara på dom? Jag får nog ta att ringa till Anna och se om hon förstår. Det här är straffet för min semester. Dom gick bergis igenom precis allt när jag var borta, fnissade och sa " här ska hon få den där Lena för att hon ligger på stranden och slappar". Shysst, verkligen shysst!
För att svara på din fråga Cattis så går det förövrigt väldigt bra i skolan, har klarat alla tentor hitills. Den här får bli undantaget.

Sen har jag en annan undran här. Desperate housewives, sa dom inte att det var sista säsongen? Tyckte att allt avslutades så fint och mystiskt och då helt plötsligt ska allt dras igång igen. Slutar det inte nu kommer det aldrig sluta känner jag.

Nu ringde Anna i min klass precis, hon förstod inte heller tentan så bra. Vet inte om det är bra eller dåligt, skönt att inte vara dum ensam men tråkigt att hon inte kan förklara för mig. Hon skulle komma hit sen iallafall så får vi slå våra "kloka" huvuden ihop.
Sven gör sin Clint Eastwood-min.
Måndagstråk

Idag har jag en riktigt oproduktiv dag. Iklädd i mysmyxor o t-shirt och placerad i soffan. Har ingen större ork att göra nåt,  spar min engergi tills imorn då jag får ut en ny hemtenta.
Helgen har iallafall varit kanon, i fredags hade vi en shoppardag. Blev lite bra-att-ha-grejer, massa mat och varsitt tv-spel.
I lördags kom Stoffe så jag lät pojkarna ha tv-spelskväll och passade på att gå till Harrys och svänga mina lurviga. Såklart massa folk eftersom det var lönehelg men roligt hade vi!
Igår fyllde min pöjk år så då blev det tårta och presenter. Hade bland annat köpt en massagedyna, bra för Mattias rygg och skönt för mig att slippa massera. Sen kan ju jag också använda den så det är ju toppen.
Ne nu ska jag försöka läsa lite så jag inte är helt oförberedd när tentan kommer. Är inte helt säker på vad den kommer handla om bara.hej och hå

Nu är vi hemma, och har varit ett tag, från vår lilla semster. Förutom 2 halvmulna dagar hade vi kanonväder med massa sol och bad. Slöade mest hela dagarna och åt god mat och drack goda drinkar på kvällarna. Fick ordentligt med tid för varandra och hade det mest bara bra hela tiden.

Nu är vi tillbaka i vardagen igen, skolan har börjat lugnt för min del. Bara två seminarier som inte krävde alltför mycket energi. Fick tillbaka hemtentan idag som jag hade klarat, skönt att stanna helt i fas när jag äntligen nått dit.

Om några timmar ska vi styra kosan mot norrköping för att hälsa på Sarah och Björn, är sannerligen på tiden!packelipack

Glömmer jämt bort hur jobbigt det är att packa. Tycker att jag inte tagit med så mycket, men ändå är väskan proppfull. Mattias som bara skulle ha med sig badshorts och en t-shirt har även han lyckats fylla en hel väska. Nu får jag se till att alla kläder bli använda iaf så att dom inte följde med i onödan.
Kl 6 ikväll åker vi till Uppsala, där blir det några timmars sömn innan vi ska ta oss till arlanda och flyga iväg kl 7. Känns lagom härtligt att flyga 11 september, men vi får väl hålla tummarna att det går bra.
Hoppas ni får det bra här hemma, medan vi (förhoppningsvis) får slappa i solen i 1 vecka.

Hörs när vi kommer hem!
tvättchef?

Fick precis ett suspekt samtal där någon sökte den som var chefen för tvätten i hushållet. Jag svarade att tvättchefen inte var hemma. Vad menar jag med? Att Mattias skulle vara tvättchef? Det var ju en spännande titel isåfall.
Nej nu ska den vanliga simpla tvättarbetaren ner till tvättstugan och slava, inte är det ett chefsjobb iallafall.

Förövrigt är tentan klar och förhoppningsvis inlämnad (Anna var snäll och skulle åka med tentorna till skolan) och sjukgymnasten avklarad. Han hittade inget direkt fel, så då kan jag iallafall åka på semester utan rädsla att armen ska börja ruttna och ramla av. Det är något som jag verkligen inte vill ska hända på min lediga vecka. Eller nånsin egentligen...
gamla gubbar

åhhh vad trött jag är på min hemtenta just nu. Har suttit och skrivit om gamla gubbar och deras teorier sen igår morse. Boken vi har är skriven på stenåldern, åtminstone känns det så på språket. Det är inte lätt att formulera till "mitt" språk när jag inte ens förstår vad det står.
Imorn förmiddag måste jag vara klar. Har till lunch på mig egentligen men jag ska till sjukgymnasten vid 10.  Har ont i axeln/skulderbladet som gör att hela armen känns bortdomnad. Tänkte att det var bäst att kolla upp det innan vi reser. Säkert ingen fara, men tråkigt att behöva oroa sig om det blir värre när vi är i Bulgarien.
Jaha, åter till mina gamla gubbar!
En av gubbarna. Ja jag är helt övertygad om att detta är en verklig bild. Han verkar lite spexig den där Marx.
tenta-väntan

Sitter här och väntar på min hemtenta som kommer läggas upp nånstans här på internet om cirkus 25 min. Därefter har jag två härliga dagar på mig att skriva den. Belöningen efter blir en lite tripp till Bulgarien på fredag.

Under tiden här sitter jag och tittar efter skriverier från "ensam mamma söker.." igår. Tyckte det var rätt underhållande, framförallt hon blonda tjejen. Ibland kan det verkligen bli pinsamt att se på tv. Reagerade lite på att hennes 17-årige son inte ville att hon skulle välja han som var 25 år, nä då väljer hon både honom och 22-åringen. Jag skulle inte vilja att min mamma dejtade nån som var 30 år, det är yngre än Mattias tillochmed. Nånstans får man kanske dra gränsen, iaf om man har lite äldre barn. Men kärleken har väl ingen ålder som det så fint heter.
Dags att börja leta tenta (den ska nog finnas på ett bra ställe, typ studentportalen. Tror inte den är utslängs huxflux på nätet).att skriva...eller inte skriva?

Det var inte igår. Jag har tänkt lite "ska jag", eller "ska jag inte"? Idag blev det att jag skulle. Mest just nu för att vi tittar på ett program om mördarbin. Det behöver inte min fulla uppmärksamhet. Annat är det om en timme, då börjar "ensam mamma söker...". Då är det full fokus på tvn.
Idag kom vi hem från en liten seglartur. Åkte iväg i fredags med mamma och hennes Janne. Åkte runt lite härodär, åt god mat och hade det allmänt trevligt. Vi hittade även lite kantareller vilket bevisar att jag visst kan plocka svamp.
Nä nu får jag väl laga mat för naturnissen här brevid kommer inte ur soffan så länge tvn levererar mördande insekter.