En underbar vecka

Det här har varit och fortsätter förhoppningsvis att vara en underbar vecka. Jag har fått umgås med flera av mina bästa kompisar; Cattis var här på lunch, Sarah sov här och jag har varit hos Fia. Imorn ska jag och Mattias åka till Ljungsbro för att hälsa på Helena och Thomas. Kärlek är den bästa medecinen för lycka, både av Mattias och mina älskade vänner.

Igår fick jag en försenad födelsedagspresent av Mattias, en skinnjacka som jag förälskat mig i men tyckt var lite för dyr. Nu tyckte iallafall min karl att jag skulle ha den och beställde hem den. Satt helt perfekt och är i helt underbart material.  Så glad!
Fick min nya mobil häromdagen också, en HTC desire. Komplicerad som jag vet inte vad men jag lär mig sakta men säkert.

Ikväll ska jag till fabriken och jobba, har inte varit där på över 1 år men nu ville dom ha tillbaka mig. Jag och Mattias syster ska jobba helger, får lägga upp schemat så som det passar oss. Passar kanon så jag får ihop fler timmar på en helg än bara ett lunchpass på donken. Blir nog lite mindre stress för min del. Har nu efter 9,5 år sagt upp mig från Mcd, kändes jättekonstigt men på tiden kan jag känna. Har haft roliga och lärorika år där om inte annat.
Jahopp....skriva hemtenta kanske. Jag skojar inte, det är de enda vi gör i den här kursen!


 Min fining vet hur han ska få mig glad!
Sven och jag försöker lära oss att mobilbl...

dsc04313 (MMS)

Sven och jag försöker lära oss att mobilblogga!