pics

Snart ska vi börja göra oss lite nyårs-tjusiga. Har hört med alla inblandande för kvällen om de vill ha att göra med två förkylda nissar och det ville dom så gärna (?). Skönt, annars hade vi fått sitta själva och glo på varandra!

Här kommer lite bilder som vi har tagit med nya kameran. Än är vi inte så duktiga, för min del hamnar det främst om tur när bilderna blir bra, Mattias är nog mer kunnig (än så länge!)
Ha en underbar kväll allihopa! Det kommer vi ha iallafall, önskar att lilla Fian var med bara.


Bingbong myser (Mattias alster)Storebror gymnastiserarSarah och Milton
Jag och lilla SvenSven lurar bakom granen!Suzannes katt Affe som bor hos oss medans hon göttar sig i Thailand!
hello hellooo

Det var ett tag sen jag var här. Just nu beror det helt på att de inte finns någon tid. Har varit fullt upp med pluggande först och främst, men även jobb, julförberedelser och andra tidskrävande aktviteter.
Nu har jag lite tid men ingen energi. Blev sjuker i förrgår och Mattias likaså, bara förkylda tack och lov och det börjar redan kännas lite bättre. Dålig tajming (som vanligt) eftersom jag missar två dagars jobb och tid som borde gå till uppsatsen. Men sånt är livet.
Julen var iallafall helt kanon, vi var uppe hos mina släktningar i Dalarna och firade. Fick trevligt sällskap, kanongott julbord och världsbra julklappar! Allt var helt kanon!
 På juldagen köpte vi den bästa julklappen till oss själva. Jag har länge tjatat om att jag vill ha en systemkamera och Mattias har väl kanske tröttnat lite på mitt tjat och insett att även jag behöver en dyr teknikpryl. Nu föll det sig även så väl att jag fick en stor slant av min far, vilket gjorde att vi bara behövde betala hälften. Det roliga nu är att det är karln i huset som har varit mest intresserad av att lära sig varendra liten funktion. Jag är nöjd bara det blir fina bilder! Men det är kul att vi båda delar det här intresset. Vi tar kort på allt som rör sig nu (mest katterna alltså). Sarah och framförallt Milton fick agera fotomodeller när de var här i måndags, jag tror inte att de misstyckte.
Ne nu ska vi sjuklingar pallra oss iväg, måste lämna tillbaka en bok och handla lite mat.

                       
 Vi ska ha på oss långärmat när vi svetsar ...

100media_imag030 (MMS)

Vi ska ha på oss långärmat när vi svetsar på jobbet. Förstår nu varför, har en väldigt öm och osmickrande "sol"-bränna på min arm. Man lär sig nåt nytt varje dag!
Julgran! Åh vad jag är lycklig! Och snabbt...

100media_imag030 (MMS)

Julgran! Åh vad jag är lycklig! Och snabbt gick allt, trots Mattias varningar om hur noggrann han är!
London!

Hej halla!
Ar nu i London pa varat hotell har. Ska kaka lite frulle sen ger mamma och jag oss ivag pa lite mer shopping. Idag ska vi se vad Primark har att erbjuda.
Igar vandrade vi sa det kandes som om vara fotter skulle trilla av. Men gott det har vi allt. Och punden ar lagre an vad jag trodde.
OOpps nu gick brandlarmet har, bast att skynda till frullen sa vi inte blir utan.
Har Mattias telefon om nan desperat vill kontakta mig! Att ringa mig ar inte sa dyrt. Annars kommer jag hem imorn kvall.

puss puss