Klipp bara!

I dag var jag en modig Lena. Jag stövla in hos frisören, slog upp en bok (sån där med frisyrer), såg en lugg och bad min frisör att ge mig en sån. Å vad hon klippte, hon klippte och klippte så jag på allvar trodde jag skulle bli flint. Sen föna hon och fixa, och sen....så bad jag henne att klippa mer! Klipp bara, sa jag! Hon undrade nog vad som var fel på mig, i vanliga fall börjar jag nästan gråta så fort hon toppar mig men nu rörde jag inte en min. Förutom när jag sa : klipp mer!
Ni kanske inte är imponerade, litet steg for mankind (obetydligt?) men HUGE for Lena!
Mattias säger att jag ser ut som en Tyrranosauros (?) med mina armar, jag är inte sen att hålla med men ni får iallafall se frissen...


Ville inte va ensam på kort, Sven undrar vad det är för snaggad brutta som håller honom. "Var är matte?" undrar han...
skriver och skriver

Går inge vidare här med mitt lilla paper. Är otroligt ofokuserad, skriver några meningar, gör nåt annat, skriver några meningar till... I den här takten blir jag klar om en vecka.
Är så jäkla svårt när jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om, mycket luddigare instruktioner än förra veckan. Aja, det är bara att köra på...kompletteringar finns ju inte för intet liksom.
Ska iväg och boxas med Kahlua ikväll, blir skönt att röra på mig efter en dag framför datorn. Inte vilken dator som helst ska nämnas.  Förra helgen fick Mattias ett ryck och bestämde att en ny dator var vad vi skulle ha. Ny skärm skrek jag då eftersom den vi hade innan var från medeltiden och stor som halva skrivbordet. Så nu har vi både en bra och snabb dator och en stifull skärm. Härliga tider!
Hoppas ni har en mer stimulerande dag än jag!Kul att nån har det göttigt när matte pluggar
Gruppsykologi it isÄnnu en hemtenta, jag och böckerna är redo!
Lugnet efter stormen

Den här veckan har varit helt underbar. Efter att äntligen skrivit tentan som gett mig så mycket ångest kan jag nu andas ut. Började en ny kurs i måndag, gruppsykologi. Inget har dock dragit igång på allvar än, det finns inga arbeten att göra eller andra måsten. Har lärt mig att verkligen uppskatta de här dagarna precis efter en tenta eftersom jag vet att det blir lika stressigt om några veckor igen.
Måste bestämma mig snart hur jag ska läsa till hösten, det är en nackdel med att läsa fristående kurser, att inte veta vad som är det bästa alternativet att läsa eller om jag ens kommer in. Även fast det är ett år (förhoppningsvis) tills jag är "klar" börjar jag oroa mig för vad jag äntligen kommer att kunna jobba som. Ska ringa studievägledaren idag och hoppas att hon kan hjälpa mig.
Annars är allt bara bra, jag är glad för min egen skull som mår bra och har så underbara människor i min närhet, och jag är glad för mina nära och kära som det går bra för på alla olika sätt och vis.

Igår var det lite drama däremot. Vi var hos mamma på middag och när vi gick var M´s syster kvar här så vi bad henne slänga ner nyckeln i brevlådan när hon gick. Kom lite senare på att jag glömt att ta med min nyckel, vilket innebar att båda våra hemnycklar var inlåsta i lägenheten. Pratade med pappa som trodde att en dörröppning av taxi kunde kosta upp mot 1500:- vilket inte kändes som en lockande summa att betala. Knåpade därför ihop lite ståltråd med en galge och tejp för att kunna fiska upp nyckeln. Den idén var inte så bra, dels såg man inte ner på mattan och dels började katterna att leka med ståltråden. Nytt sätt att leka på tänkte väl dom. Så det vara bara att ringa taxi som fick komma hit, kostade dock bara 350:- vilket känns ganska överkomligt ändå. När taxichauffören fick se Sven och Bingbong ville han köpa dom, han bjöd 150:- styck. Jag avböjde erbjudandet, men hade jag slagit till hade det hela nästan gått jämt upp.
Har en känsla av att detta är nåt jag kommer att få höra och pikas över länge länge. Jag kommer aldrig kunna bli sur för att Mattias glömmer nåt för då kommer han bara undra vem det var som glömde nyckeln egentligen.

Ha en bra dag!!
Not for sale!