jul i vårt hus

Hej och hallå!
Idag har jag varit ledig, väldigt sällsynt på helgen men desto skönare. Dagen har dock inte blivit en slöar-dag utan har tillbringats på tornby med Mattias och mamma.
Blev en härlig dag med lite shopping och göttig lunch på chili. Köpte lite julpynts grejer till granen som ska införskaffas inom kort och andra bra att ha grejer. Mamma gick bananas och spontanshoppade möbler. Tillslut tröttnade mitt sällskap på att springa i affärer så då var det bara att styra bilen hemmåt. En stor eloge till min Mattias som stod ut i flera timmar utan att gnälla det minsta.

Resten av kvällen har vi bakat pepparkaksgrottor och gjort chokladkola. Har även pyntat lite...Nu tittar vi på "så mycket bättre" som har blivit ett favvo-program. Ska se klart en film som vi somnade ifrån igår, risken är dock att jag kommer somna idag igen. Imorn blir det jobb så det kan behövas lite sömn.
Ha det gött!

Tomtefar gör chokladkola
Nya julgardiner från hemtex och stjärna från markslöjdGöttiga pepparkaksgrottorStjärnan i sovrummet ser dyster ut, men den lyser faktiskt (och bilden är tagen i färg)
Säga vad man vill om slasket, men jag blev...

100media_imag027 (MMS)

Säga vad man vill om slasket, men jag blev faktiskt på bra humör när hela världen (förutom marken) var vit när jag åkte till skolan idag!