Är det någongång man inte vill ha strömavb...

100media_imag025 (MMS)

Är det någongång man inte vill ha strömavbrott så är det vid flytt och tentapluggande i samband med hunger och kaffesug. So Hello and welcome strömavbrottet, bra tajming! Ok, vet inte om det skulle passa bättre någon annan gång...
La familia!

Igår var jag ute och hälsade på de nyblivna föräldrarna och deras lilla Milton. Söt som socker och han firade mitt besök med att hicka av glädje (så måste det vara!) Skönt att allt hade gått bra, roligt att höra något annat än skräckhistorier när det kommer till barnafödande!

Annars är det mest packning som gäller. Vi får tillgång till den andra lägenheten imorn så i natt blir sista natten här. Blir skönt att kunna packa utan att behöva bo bland alla kartonger!

                

  


Pappa Björn sitter som en riktig karla-karl!
Firande i massor

Igår blev min Mattias firad ordentligt! Han fick massa göttigt fika, jag hade gjort både tårta, cupcakes och popcornkakor. Sen fick han massa fina presenter också, blandannat en jacka, lite tröjor, mp3-spelare, en tv-modulgrej och DJ HERO. Suzanne satt som en galen igår och spelade, hon kunde knappt ta sig härifrån! Blev en lyckad dag och kväll iallafall!

Idag har jag besiktigat min bil, det gick sisådär kan jag känna...


Middag hos mamma!


Firande hemma hos oss, Stoffe kom med sin söta flickvän!
 (Sven är i himlen så som han älskar kartonger!)

En dj-hero in action!


Hävdar att hon spelar bättre med Stoffes gangstakeps!Fika!
Hurra!

Idag är ingen vanlig dag! För det det är både Mattias födelsedag och Sarah och Björns lilla bebis 1 dags dag! Grattis till båda, eller allihopa! Längtar tills jag får prata med min Sarah, men allt verkar ha gått bra och det var ju för skönt. Längtar ännu mer tills jag får se det lilla gossebarnet!


Min fina födelsedagspojke!Inte så romantisk bild, dock var det den enda jag hittade med både föräldrarna tillsammans!
Photoshop sköj!

Har varit utan photoshop så länge så länge. Men NU så! Har lekt lite, men det känns som om jag glömt det mesta.
Det är mitt första ihop-knåpade kollage. Den svart-vita ZEBRA familjen (tänk skåningen i Mia & Klara!)
Töntigt? Javisst!
Vilket himla sammanträffande att jag tog b...

100media_imag024 (MMS)

Vilket himla sammanträffande att jag tog bussen till Norrköping just idag. Egentligen var det av ekonomiska skäl men det låter himla mycket bättre att säga att jag tänker på miljön Så det är vad jag håller fast vid nu!
Klant-Lena

Åhhhh...ibland är jag bara så himla snurrig. Ska på studie-besök på BRIS idag och var helt övertygad om att det var kl 17.00. Detta på grund av att jag har en föreläsning till kl 16.00 som jag absolut inte kan missa, eftersom jag inte fattar nån statistik än. Hade jag bokat den tiden då? Självklart inte, istället ska jag vara där kl 15.15. Kan alltså bara gå på en timme av föreläsning. Helt åt helvete fel blev det alltså. Jaja, bara att gilla läget helt enkelt.

För övrigt klarade jag min tenta i ekonomisk familjerätt, alltid nåt att glädjas över nu när jag inte kommer att klara statistiken....
knivpojken!

Nu är han på sjukhuset igen min Mattias. Han fick i söndags öroninflammation och har haft jätteont sedan dess. Om det inte blev bättre skulle han ringa sjukhuset idag igen. Så  när han ringde för en stund sen och undra om jag kunde köra upp honom till sjukhuset trodde jag såklart det hade med örat att göra. Men icke, nu hade han varit vild med kniven igen och skurit sig i armen. Han borde kanske byta karriär?
Jag måste plugga hela dagen så han får sitta där själv och tråka.Skogsmullar

Idag har jag och Fia varit ute till skogs och plockat svamp. Vi började dock dagen med att vara lite city-chica och kolla lite affärer och äta subways.
 I skogen hittade vi en massa kantareller, något annat vågade vi inte plocka eftersom vi inte är så svampsortskunninga. Var riktigt skönt att ströva runt i skogen och bara vara.
Passade på att fika hos Nina också som bjöd på brownie.

Hemma igen fortsatte vi i svullandets tecken med kantarellmackor och hemmagjord pizza. Nu är magen full så det räcker. Har precis skjutsat Fia till tåget, ska kolla lite Family guy här sen blir det en tidig kväll. Trött som en gris.


City-chic till skogs!Dagens största fynd......och dagens minsta. Men storleken har ingen betydelse!Tur att vi höll oss till kantisarna!Fia i sitt rensar-esse!Pizza-tajm!

 
Helg?

Nu börjar min helg egentligen, eftersom min arbetsvecka är placerad när alla andra har helg.
Men ingen helg för mig inte, nu börjar pluggarveckan och när den är slut är det dags för arbetsvecka igen. Livet är härligt!
Helgen har gått ganska fort iallafall fast det känns i kroppen att jag monterat kylare i 34 timmar. Tyvärr måste jag tillbaka till jobbet nu på morgonen eftersom jag inte hittar min nycklar och starkt misstänker att jag låst in dom i skåpet. Ganska ovärt.

Å grattis till Alliansen som får fortsätta styra och ställa, det var väl la gött?!Det är inte lätt att gömma sig när man har...

100media_imag022 (MMS)

Det är inte lätt att gömma sig när man har en jättesvans. Stackars Bingbong får aldrig va i fred...
STATISTIK

Åhhh...sitter här och våndas för vad som komma skall om ca 2 timmar, en statistikföreläsning! Det är så svårt och komplicerat att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Missade ju allt i våras och tydligen är det här en fortsättning på det vi (dom andra) lärde sig då. Det är bokstäver hit och dit och ibland betyder en bokstav en sak och ibland en annan och ibland är den stor och ibland liten. För att inte tala om alla märkliga tecken! Nä..det här är verkligen inget för mig. Tack och lov håller kursen bara på i 2 veckor till, sen ska jag aldrig läsa en statistikkurs igen!


På tal om statistik så klippte vi oss häromdagen, 90-talet ringde dock och ville ha tillbaka Mattias frisyr!
Trevlig kväll

Efter att ha börjat dagen med en mindre spännande tenta igår blev resten av dagen desto mer spännande.
Suzanne var här och hängde med oss på dagen och på kvällen kom Helena och Thomas.
Jag hade lagt manken till när det kom till maten och bjöd på rotfrukter med "rumpkyckling", ananaspaj och cheesecakemuffins. Hade en himla trevlig kväll iallafall!

Nu ska jag plugga lite innan jag ska tvinga med min karl ut på svampplockning, han har försöker komma undan den hala rackarna men se det går inte idag. Nu när jag äntligen är ledig idag ska vi ha qualitity time iskogen!Kvinnan utan disciplin

Thats me!
Hade verkligen planerat att plugga järnet idag. Men jag har inte ens öppnat boken. Har en omtenta i ekonomisk familjerätt på lördag som jag inte känner mig så föreberedd på. Men det det finns så mycket annat att stå i, tvätta, bjuda Malin på lunch, läsa bloggar, jämföra elbolag (kände extra viktigt idag), spontanstäda lite här o där...OCH SÅ VIDARE. Va fasen nu måste jag sätta igång. Mattias kommer hem om 2 timmar och då finns inte en chans att jag kan plugga. Det är nu eller aldrig. Dramatiskt värre.I helgen var jag lyckligt ovetande om hur dålig discplin jag har...Då hade jag inte sett sådär nöjd ut..
Fredagskvällen

Länge har vi försökt planera någon slags Babyshower för vår älskade Sarah men hon har inte varit helt lätt att ha å göra med. En massa snack om att hon skulle åka till Dalarna och ha sig. Tillslut löste det sig så bra att hon kunde åka upp med oss när vi ändå skulle dit.
Så i fredags fick det bli av. I tron att hon skulle ha myskväll med mig och Fia fick vi henne till Norrköping.
Sen kom även Cattis med familj och Helene och hennes son.
Blev en maaaassa mat och gottigheter. Rullade hem sen och mådde illa långt in på lördagen. Sarah fick en massa presenter, det blev ett litet Barbapappa-tema och vi hade skoj. Är så härligt när vi är tillsammans allihopa! Nina kom lite senare också och blev gödd och road.Lugnet innan stormen!


Sarah, stora badbaljan med förnödenheter samt Cattis och hennes gullungar!


Fia är en naturbegåvning med barn, här kliar hon D på magen "precis som en liten hund".


Här fick hon va hon tålde av A E och B!


Helene kalasar förnöjt på gottigheterna!

 

 
Mamma kom hit med en massa svamp! Ska rens...

100media_imag022 (MMS)

Mamma kom hit med en massa svamp! Ska rensa medans höj tränar sen ska det SVULLAS!
helg

En lite föreläsning i eftermiddag sen är det dags för helg.
 Ikväll ska jag hänga med mina fina kompisar och imorn drar vi till dalarna. Ska träffa släkten och minnas mormor, som en begravning fast utan det stela. Det blir nog bra fast jag är väldigt ledsen att min karl inte följer med, det krockar med hans systers födelsedag och han anser att jag klarar mig utan honom. Klart jag klarar mig, jag skulle nog klara det mesta utan någon, förutom bära tunga möbler eller spela pingis kanske. Våra åsikter går väl isär helt enkelt i vilka situationer man vill ha stöd osv.
Well well...först och främst ska jag fokusera på kvällen och se till att den blir kanon. Har såna kompis-cravings! Framförallt efter mina fina underbara vänner!sommaren var kort

Då var sommaren slut för i år, temperaturen och dagens datum ser jag som ett tecken på att hösten är här.
Min sommar har varit väldigt händelserik, både positivt och negativt.
Jag har för första gången sen jag började jobba som 16-åring haft en sammanhängande ledighet på 4 veckor. Var lite överväldigande i början eftersom jag inte är så duktig på att vara ledig eller varva ner, men jag vande mig och tyckte det var riktigt gött.
Jag har tillbringat en vecka i Turkiet, läst en sommarkurs, haft besök från USA, hängt i sommarstugan, varit i Riga, jobbat, hängt med kompisar och avslutat sommarlovet på Åland.
Min finaste mormor har somnat in efter en lång, jobbig tid av sjukdom, även om det var mer eller mindre väntat blev inte chocken eller sorgen mindre. Tänker på henne varje dag och saknar henne hur mycket som helst.
Jag kom tillslut in på mitt första val i Psykologi 3 här i Linköping vilket betyder att jag får skriva min c-uppsats i höst och förhoppningsvis ta min examen runt jul. Läser en massa andra kurser också så det lär bli fullt upp. Mycket jag vill lära mig på kort tid!
Det var en sammanfattning av den gångna sommaren, här kommer en bildkavalkad: