Slut på helg

Känns knappt som om helgen har hunnit börja innan den tar slut. Börjar jobba kl 22 ikväll, känns lagom motiverande. Har försökt att sova länge idag, men vid 10 fick jag ge upp...
Blev inget Eskilstuna-besök. Istället har det blivit lite hemma-häng. Mamma och hennes kompis var här igår på middag och lite tv-spel. Idag ska jag och mamsen åka ut till Tornby och kolla inredningsaffärer, min favvo-syssla. Ska hämta min karl som har haft bortamatch också (spelat tv-spel borta...)

Hoppas ni haft en göttig helg!Arbetaren

Det tar inte lång tid innan man är tillbaka i lunket som en industriarbetare. Jobbar kväll den här veckan, bara idag kvar men som vanligt ska sista dan på veckan firas med att vara extra lång. Slutar inte förrän kl 1 i natt. Är dock väl utsövd, morgon pigga Lena sov enda till 11 idag, borträknat den lilla stund jag var vaken när Mattias skulle till jobbet.

Annars känns det ganska ok att jobba, tråkigt med kväll då jag inte får träffa min kära karl nåt, åtminstone inte i dagsljus. Förstår inte att jag orkade jobba kväll i över 1 år... Fast då hade ju mina kompisar också märkliga arbetstider, annat är det nu. Får försöka se positivt på att jobba 3-skift, har ju inget val i vilket fall.

Har hitills i veckan hunnit med att umgås med båda Anna och Sarah. I helgen blir det förmodligen en tripp till Eskilstuna för att hälsa på svärfar och övrig "svär-släkt".
Jahopp, lika bra att göra mig redo för jobbet...
Hörs nSå gott som klar!

Här går det undan. Efter mycket blod, svett och tårar fick vi äntligen ett godkännande från vår handledare att gå upp med vår c-uppsats. Nu är det inskickad och kvar är endast oppopnering och ev. kompleteringar. Är så stolt över mig och Antero att vi har gjort ett så bra jobb, har ju nästan gått hur bra som helst!

Firade mitt uppsatsavslutande med att börja jobba heltid igen. Kvällsvecka, oj så härligt. Efter att ha varit uppe med tuppen kändes det skönt att få jobba enda tills kl 23.00. Vem behöver sova? Jag kunde ju fått sova ut imorse tänker man, men nej nej. Då har nån under natten snott min kära sambos cykel, vilket han såklart måste delge mig med. Han får promenera och kvar ligger jag och grubblar över att vi har en tjuv i grannskapet (jag är en sann grubblare!)
Aja, får hoppas på bättre sovmorgon imorn.

Snart kommer Anna hit för lite umgänge, var länge sen!Dramaqueen-Bingbong visar vad han tycker om brorsans närhet...