Isabelle

Nu är vi hemkomna från bb. Glada, men totalt utmattade efter några dygn utan sömn. Här kommer lite bilder, uppdaterar bättre när sömnen kommit i fatt.
Tusen tack för alla fina gratulationer!Alldeles nyfödd!


Mammadotter-mys!


Pappa säger helluu!

Moster Suzanne! Faster ska det såklart vara!


Morfar ville också hälsa på!
En glad liten brutta!

Mormor hämtade hem oss från bb!


En glad liten knubbis!
Här är vårt lilla underverk. Hon kom till ...

100media_imag017 (MMS)

Här är vårt lilla underverk. Hon kom till världen kl 0300 i natt, 50 cm lång och 4120 g. Allt har gått bra! Ska stanna på bb i natt också, sen blir det bättre uppdatering imorn när vi kommer hem! Puss o kram från oss!
Vår nya fikus...Här är vår nya familjemedlem, en liten nätt fikus! Köpte även en tavla, men den hade ingen upphängningsgrej så det måste vi införskaffa imorn. Mattias fick även spottar att sätta bakom tvn, det ska tydligen vara spexigt.
Efter vårt IKEA-besök kom Helena över på fika, det blev rabarberpaj och vaniljsås!
Resten av kvällen får bli i soffläge, orkar inte så mycket annat. I natt får vi hoppas att mitt barnfödande sätter igång. Orkar inte vakna besviken ännu än morgon. Börjar bli en morgonritual nu, jag vaknar upp och är ledsen för att jag fortfarande har en bebis i magen och Mattias får trösta mig med att det åtminstone är en dag kortare tills det kommer.
Ha en fin kväll allihopa!

Midsommar

Igår blev det ett lugnt men mycket trevligt midsommarfirande. Mamma är kattvakt åt en jobbbarkompis och vi blev erbjudna att låna hennes hus för att fira där. Härligt med veranda och en trädgård även om inte vädret var det bästa.
Det var vi, mamma och hennes granne.
Grillade lite och spelade spel. Hoppades på att en liten bebis skulle bestämma sig att komma ut, men h*n trivs tydligen ypperligt i min mage.
Väl hemma kollade vi av lite avsnitt av Californication, Mattias ligger 2 säsonger efter mig och jag jag vill börja se säsong 4 nuuuuu!
Idag blir det lugnt, vädret passar sig bäst för soffaktiviteter. Imorn ska vi ta oss ut till IKEA igen för att köpa en blomma och en tavla på Gallerix. Sen är vardagsrummet så gott som färdigt. Bara väntar på att matsalsmöblerna ska komma!
Torgun och mamma väntar på mat....

...Som tillagas av min fina grillmästare!

One fancy mama!

Känner mig som kvinnan med jättemage. Den är helt enormt stor nu!Oroväckande mörk himmel!

Jordgubbstårta!

I väntans tider...

Jaha, här sitter jag då...BF+2. Det trodde jag inte, var så inställd på att min lilla bebis skulle komma lite tidigt t.o.m. Men tji fick uppenbarligen jag.
Ja hur känns det då, den ständiga frågan. Ja hur känns det? Jag har ju inte så mycket att jämföra med, men det känns helt klart. Igår har jag ordentliga sammandragningar på kvällen och när jag skulle sova. Men i morse mådde jag prima igen, bara lite småmolande värk. Irriterande!
Vi ska pallra oss iväg till IKEA här snart, tänker att det kan vara bra att röra på sig plus att vi behöver massa grejer där. Ska även storhandla mat så vi klarar oss!
Åhhhh...nu vill jag att det ska sätta igång, vill träffa vår bebis nuuuuuu!
olycks-Sven

Igår råkade vår stackars Svenster ut för en liten olycka, han ramlade ner från balkongen. Eller rättare sagt han spexade runt och hoppade till fönsterblecket och kunde inte ta sig tillbaka till balkongen.  Mattias fick springa ner för att hämta honom och jag ropade från vår balkong. Vi har ju "byggplattformer" utanför vår balkong vilket grannen under också har. Där hade han tydligen landat och sen hoppat in på grannens balkong där han satt och döds-skriade. Sven är en ganska dramatisk katt. Grannen var inte hemma så Mattias försökte locka upp honom på den där plattformen men det var med nöd och näppe som Sven vågade titta över kanten på balkongen. Så Mattias fick glatt hoppa in på balkongen för att hämta honom. För att sedan komma ner på marken igen var han tvungen att ställa honom på den där plattformen men det gick inte alls för då hoppade Sven tillbaka till balkongen igen. Jag fick gå ner för att ta emot honom vilket inte heller var så populärt. Han skrek som att han skulle dö när Mattias släppte ner honom till mig och när jag väl fick tag ihonom grabbade han tag i mig med alla tillgängliga klor och flåsade och flämtade. Stackars plutten. Han hängde på mig som om det gällde livet! Väl hemma började han spinna och höll sig så nära oss han bara kunde. Måste varit mycket traumatiskt för den lilla fegisen. Klarade sig dock oskadd verkar det som, bara ett litet sår på nosen och lite tappad päls.
Så nu har både katterna ramlat ner från balkongen, Bingbong var ju lite värre, det var från 3:e våningen rätt ner i buskarna mitt i natten. Men han lärde sig och är jätteförsiktig nu, förhoppningsvis blir det samma sak här. Nät ska upp iallafall så fort byggjobbarna är klara med sig.
Sådärja, nu ska jag piffa till mig lite. Sarah och Milton kommer till stan för lite lunch, även Cattis ville vara med! Blir trevligt värre!Sven och Bingbong som små bebisar!

Hemmet

I helgen har vi faktiskt kommit iordning ganska bra här hemma. Finns en del kvar att göra, men det är nog lite sånt som får ta lite tid. Typ tavlor och sånt.  Vårt sovrum är i princip klart, vill ha dit nån slags bokhylla och såsmåningom en liten tv på väggen. Barnrummet är halvklart, där sängen ska stå har vi just nu vår gamla soffa som vi ska se om vi kan få en liten slant för på blocket.
I vardagsrummet väntar vi på matgruppen, soffbordet och även där nån slags bokhylla. Måste även hitta bra gardiner.
I köket har vi kvar gamla matbordet som ska bytas ut, vet inte riktigt vad vi vill ha istället så det får ta den tid det tar. I hallen har vi inga möbler än.  Nån slags sittbänk med förvaring och ett bra skoskåp ska vi försöka hitta. Plus nån stor, bra spegel. Även en till byrå till "bra-att-ha"-grejer.
Här är lite bilder iallafall på det som vi hitills är "klara" med.

Mattias i nya, göttiga soffan. Är dock lite stökigare än önskvärt....

Tv-bänken och givetvis de nya högtalarna, som vi tydligen var "tvungna" att ha...

Skötbord och myshörna!

Dessa två planscher hade jag hos pappa när jag var liten. Tur för mig så min far en samlare och hade alltså kvar dessa. Köpte bara nya ramar och så har vi 2 fina barntavlor!


Sovrummet med tillhörande baby-bay, just nu ett Sven och Bingbong-bay!Här syns den mycket omdividerade fondtapeten, blev mycket bra! Ljusstakarna är uppsatta med mycket nogrann precision, till skillnad från förra lägenheten där jag spikade upp dom lite på känn....Det blir alltid fint när man bor ihop med en perfektionist!
ojojoj

Ojojoj har blivit mitt standarduttryck på sistone. Går och ojar mig och pustar och stånkar i princip hela tiden. Min kropp börjar bli lite trött tror jag, sen jag slutade jobba för en vecka sen verkar jag ha gått in i nåt vilo-mode. Nu finns det ingen chans att jag skulle kunna jobba, jag gick nog på dom sista reserverna som fanns där i slutet. Har massa sammandragningar och har dessutom blivit dunderförkyld. Sover inget vidare och när jag väl sover kan min stackars Mattias inte sova för jag snarkar så högt. Häromnatten hade han funderingar på att ringa hit en exorcist för han ansåg att det inte var möjligt att det skulle kunna komma så höga läten från en människa som inte är besatt. Nu blev det ingen exorcism utan istället fick han lägga sig på soffan för att få lugn och ro.

Annars börjar vi komma ordning ganska bra, det mesta är uppackat förutom det som ska in i vår framtida bokhylla. Tavlor och sånt är kvar, men det känns som om det får ta lite tid så det blir precis som vi vill ha det. Materiellt är vi redo för bebis ankomst, emotionellt med antar jag. Hur redo man nu kan bli att det ska bo en liten extra människa här i vår lilla familj. Förstår nog inte helt förrän den lilla skrutten väl är här....
Vår nya soffa kommer idag, eller kommer och kommer. Jag och min far ska åka och hämta den. Var tvungen att städa här hemma för att få bort allt slipdamm. Den städningen kan liknas vid ett maratonlopp så nu måste jag vila upp mig lite innan jag ska hämta pappa.


Yes, så är läget här iallafall. Så bra som det kan bli helt enkelt!Jag och Mattias firar Sarah på hennes 25-årsdag. Precis i början av graviditeten, känns som evigheter sen...
Vi har köpt en liten säng till bebisen som...

100media_imag006 (MMS)

Vi har köpt en liten säng till bebisen som sitter fast i vår säng. Bingbong har missuppfattat allt och tror att den är till honom. Och Sven tror att han har fått en vagn. Katterna måste tycka att vi är väldigt generösa!
Sven och Bingbong njuter av sin nya utepla...

100media_imag005 (MMS)

Sven och Bingbong njuter av sin nya uteplats! Mer uppdatering kommer när vi fått Internet igen....