Händelserik vecka

Uppe och taggad för en shoppingdag med Anna, väntar bara på att tiden ska bli normal att vara vaken för andra människor. Lyckades vända tillbaka dygnet på bara en dag efter alla nätter och gick upp samtidigt som Mattias i morse....
Arbetsveckan har gått ganska snabbt, har varit mycket annat som tagit upp mina tankar. I söndags gick min kära farmor bort. Pappa ringde på morgonen och sa att hon blivit betydligt sämre, var dement och hade dessutom cancer. Redan på kvällen ringde han igen och sa att hon hade somnat in. Hon hade fått mycket smärtlindrande så förhoppningsvis slapp hon lida. Många tankar snurrar i huvudet efter ett sådant besked, en människa som betytt så himla mycket under min uppväxt men som jag inte sett på flera år. Hennes sjukdom (och avståndet) har satt lilte käppar i hjulet för att träffas. Jag är tacksam över den tid jag fått med henne iallafall.

Tidigare på söndan var några av mina fina vänner här och käkade tårta. På måndagen (som var min födelsedag) var pappa här med ännu en tårta som jag, Mattias och hans syster glatt svullade i oss.
Födelsedagesångesten gjorde sig lite påmind i början av helgen, men blev sedan förträngd av allt annat som hände. Eller så har jag kanske blivit botad för den årliga åkomman, får väl hoppas!

Nej nu ska jag slänga i mig lite frulle. Det bökas en himla massa i min mage, bakom alla bebisbuffar misstänker jag även att magsäcken ekar tom så jag ska nog fylla på lite!
Ha en underbar dag i solen!




Familjemys!

Igår påbörjades mitt födelsedagsfirande med en liten middag på Afrodite. Det var jag, Mattias, mamma, pappa, storebror och moster!
Var hos frisören tidigare på dan och kände mig piffigare än nånsin. T.o.m Mattias la märke till att nåt såg lite annorlunda ut med min kalufs, mycket uppmärksamt!
Middagen var iallafall mycket trevlig, åt citrusmarinerad kyckling med vitlökspotatis. Självklart med tzatsiki till förätt!

Nu ska vi snart iväg till affären och handla lite tårtgrejer. Blir lite bakandes idag innan vi ska på Helenas 30årsfest!
Ha en underbar dag i solen!



Mamma och moster


Pappa


Bror


Vi


Mitt nya spexiga nagellack!




Torra vänner

Igår skulle jag, Sarah, Cattis och alla barn till simhallen för lite lek, bus och härligt umgänge! Hade dagen till ära införskaffat en ny bikini. Planen blev dock ändrad då det visade sig att barnavdelningen var avstängd för renovering. Åt Sarahs medhavda muffins (mycket goda), surade och funderade på vad vi skulle göra härnäst.
Det fick bli ett besök på IKEA istället, där vi ändå hade tänkt att käka lunch efter badet. Blev några härliga timmar innan det var dags att jobba även fast vi inte fick bada. Var verkligen badsugen så vi får se till att planera in något snart igen!
Idag ska jag hänga lite med Anna innan jobbet, blir nog en vända på stan och sen något i matväg. Våra dejter brukar bestå av fönstershopping i inredningsaffärer och stora mängder föda. Sista dan på jobbet denna vecka, så himla skönt.

Helgen ska bli kul! Imorn ska jag först till frisören, sen lite häng med min moster. På kvällen blir det restaurangbesök med la familia. På lördag är det 30-årsfest och söndag tänkte jag försöka styra upp en liten tårtbjudning för mina vänner!



En sprallig duo laddar upp inför simhallenbesök!



Cattis små vilddjur var nöjda med att åka bil istället!



Vänner och bebis!

Miltons premiär som bilförare, han var först tvungen att undersöka bilen genom att slicka på den. "Aldrig utan min tunga" verkar vara den gossens motto!




Ett mardrömsdygn

Ligger lite halvslö i sängen och surfar medans Mattias spelar sitt nya tv-spel, är inte så intresserad av att titta på oavsett hur intressant det tydligen nu är.
I torsdags natt var inte stämningen här i Tannefors lika munter. Nånstans efter midnatt började vad som skulle bli min magsjuke-debut, vilket jag gääärna hade varit utan. Spydde hela natten, kl 5 fick jag inse att jag var besegrad och att det inte skulle bli nåt jobb på fredagen. Mådde skit under hela fredagen, vågade inte äta nåt för jag ville verkligen inte spy mer.
När Mattias kom hem från jobbet blev han ivägskickad till affären för att inhandla diverse förnödenheter till sin sjukling; blåbärssoppa, rostbröd och resorb. Mådde lite bättre efter detta, men sov från och till resten av kvällen.
Idag mår jag betydligt bättre även om jag inte känner mig helt iform, mår lite halvilla fortfarande. Såsmåningom ska vi iallafall laga lite mat och kolla på mello-festivalen. Hoppas att jag känner mig ännu bättre imorn, och framförallt på måndag. Vill helst inte va hemma från jobbet.
Och tack min lilla persikohalva som smittade mig med denna fantastiska sjukdom! Har åtminstone fått en ny upplevelse i livet!





Smittbäraren, sjuklingen och den oskyldige. Låter näääästan som en action-film!