Tungan rätt i mun

Isabelles senaste grej är att sticka ut tungan, gärna i kombination med lite brummande. Det började i samband med att fick gröt, då flänger ju den där lilla tungan runt här och där.
Annars har hon blivit en fena på att rulla från rygg till mage. Väl på mage blir hon oftast ledsen och trots att hon lärde sig att rulla från mage för länge sen ligger hon där helt handfallen. Så det är bara att rulla tillbaka henne, vänta på att hon rullar till mage igen och börja om hela processen. Det är himla skoj när det händer lite i utveckligen.
I fredags var vi ju till BVC. Allt såg bra ut även om hon hoppat ner ett steg på viktkurvan. 6035 g vägde hon och var 62 cm lång.

Idag har vi äntligen blivit av med flyttkartongerna som stått i hallen sen vi flyttade in. Det var ju faktiskt bara att stuva in dom i billen och åka iväg till flyttfirman. Har äntligen fått tummen ur och tagit tag i saker som jag bara skjutit på. Ett litet miniprojekt om dagen är lagom!
VI har även varit ute på en promenad med Ida och Casper. Nu sover Isabelle och jag väntar på att Mattias ska komma hem. Sen kommer även pappa som ska hjälpa till med lite borrning och annat pyssel.


Grötmumsaren

Efter jag skrev tidigare idag fortsatte resten av dagen i samma slappa anda. Gick på stan en vända och sen en promenad med Ida och Casper som sagt.
Mattias pysslade ihop vår nya hylla och sen käkade vi mat och kollade Robinson.
Innan det fick dock lilla skruttan en smakupplevelse som hette duga. Allt är nog en smakupplevelse med tanke på att allt hon äter nu är ersättning och våra fingrar. Gröt stod på menyn idag och som vanligt såg hon mest förvånad ut. Tror gröten hamnade på dom flesta ställen förutom i hennes mage, men lite fick hon nog i sig. Får börja försiktigt och framförallt se till att det inte blir en så stor grej. Hon fick bara några skedar och sen avslutade med ersättning igen. Hon börjar bli stor vår lilla flicka. Idag har hon dessutom övat på att rulla runt, nu är det mest från rygg till mage som gäller men även åt andra hållet går bra.
Nu ska jag sova. Imorn blir det BVC, Tornby med Ida och myspyskväll hos Sarah och kanske en Fia!

Ny inredning!

Igår var vi till IKEA för att fylla på lägenheten med lite möbler. Är ju fortfarande en del som fattas. Det blev en bokhylla/vitrinskåp (som Mattias ska få knåpa ihop när han kommer från jobbet idag) och en lekmatta och matstol till Isabelle.
Hade även beställt en lampa från Jollyroom som jag ältat om i flera månader. Och nu hänger den äntligen i Isabelles rum! Fin som bara den!

Idag har vi hitills haft en lugn och skön dag. Efter 11 timmars sammanhängande sömn var Isabelle på gott humör när hon vaknade. Sen har jag organiserat lite i garderoberna och sorterat ut lite kläder som är för små. Hon har växt som sjutton nu, ska till BVC imorn och det ska bli spännande att se hur stor hon är.

Nu ska vi snart en vända på stan och så blir det nog en promenad med Ida och sjuklingen Casper!
Nya lampan från Kids Concept, Pumkin-serien. Allt där är jättefint!!


Lekmatta från IKEA

Mycket spännande att sitta i stolen. Får ju lite bättre uppsikt över sina leksaker!
Mys

Idag har vi en riktig kram och mysmorgon. Blir extra härligt efter en heldag på jobbet. Så idag gosar vi ifatt allt vi missade igår! Snart ska vi träffa Sarah och Milton och se vad dagen bjuder på för äventyr.
Vi börjar bli lite friska här hemma nu iallafall, bara jag och Isabelle som fortfarande är lite snoriga.
Förhoppningsvis kan vi gå på babysim imorn ändå. Visar lite bilder från babysimmet för 2 veckor sen då vi påbörjade "dyk". Jag fick titta henne i ögonen, säga "nu dyker vi" och sen blåsa henne i ansiktet. Då hällde instruktören en kanna vatten över henne. Så småningom ska hon lära sig att hålla andan bara jag blåser i ansiktet. Det gick riktigt bra, men väldigt förvånad såg ut hon (fast när när gör hon inte det?!)
Hoppas ni alla får en fin dag!Lycklig och ovetandes om framtiden


Ojojoj, nu blev det blött!


Bäst att hålla andan!


Äntligen tog vattnet slut!
Forever gone

Nej då, helt har jag inte försvunnit. Dagarna har bara blivit fyllda av så mycket annat sen vi kom hem från Grekland. Bland annat sjukdom, kompisumgänge och jobb. Men nu är jag här iallafall och tänkte berätta lite om Grekland.

Allt var toppen! Hotellet var kanon, maten alldeles för god (gigantiska bufféer 3 gånger om dan!), personalen jättetrevlig, underhållningen super, vädret alldeles perfekt och läget precis vid stranden.
VI bodde ca 20 min från Rhodos stad, i Ixia. Hände inte mycket där, men det var ju också vad vi var ute efter. En dag var vi inne Rhodos stad för lite sightseeing och shopping.
När vi skulle hem blev vi försenad cirka 20 timmar. Det gjorde oss inget. Vi fick fira vår 3-årsdag¨på ett 5 stjärningt hotell istället för på e4:an på väg från Arlanda.
Flygningen gick jättebra för Isabelle, hon var lugn och sov mest öven om Mattias säkerligen fick lite kramp efter 4 timmar i samma ställning. (Nåt annat duktigt vår tjej gjorde under resan var att rulla från rygg till mage, 2 gånger i rad!)
Nu är vi hemma i vardagen igen. Hösten är här och så länge det inte regnar kan jag faktiskt tycka att det är ganska mysigt.

NU blir det frulle och sen bär det iväg till Sarah och Milton som har flyttat till stan!
Poolhäng!


Isabelle älskade underhållningen!


Sötnos!


Mina raringar i Rhodos stad


Lycklig mamma på Starbucks!


Fina badpojken!


Det nya stativet kom till användning!


Inte alltid det gick att äta utan bebis i famnen....


Försvinner i sin solhatt!


Denna utsikten möttes vi av från balkongen på vårt ersättningshotell Rodos Palace...inte helt fel...


Titta vad som gömde sig i Cupolen!


Här hade vi det gött!