På bättringsvägen

Nu äntligen börjar vi bli friska här hemma. Isabelle är piggar och gladare och börjar äta (och behålla maten). Var till BVC igår för att kolla hur vikten låg till efter 10 dar med minimailt matintag. Den stod i princip på samma som sist, vilket inte är så himla bra även om det såklart är bättre än att hon tappat vikt! Fick lite kostråd hur vi ska sköta om den lilla känsliga magen så nu blir det både magdroppar och proviva ett tag framöver. Fortsätter på ersättning ett tag till eftersom hon gillar det så mycket och det innehåller ju det mesta hon behöver. Komplettar ju även med lite lättsmält mat och gröt.

Jag har också varit på väg att bli lite krasslig. Igår kändes det som om jag hade knivar i halsen och hostade som en tok. Efter lite själv-kurering känner jag mig lite bättre idag. Tur det eftersom kvällen ska tillbringas i fabriken med lite kylarbyggande!

Annars har det inte hänt så mycket, träffade min fina Anna igår som var på hemma-plan för några dar. Alltid lika roligt att träffa henne!
Idag har jag och Isabelle hängt själva, gick en promenad runt ån sen har vi mest lekt här hemma. Skönt med såna lugna dagar också. Hon sover nu, vägrade sova på förmiddagen så hoppas att hon sover en stund nu. Visserligen fick jag sovmorgon till halv 8 imorse men hon är inte jätterolig att umgås med om hon inte sover på dan.

Snart kommer Suzanne hit på en liten kaffetår och fortsatt häng när Mattias kommer hem.

Vi hörs!

Fortfarande sjuk

Hoppades på att lilla fröken skulle må bättre idag. Men icke, snarare sämre. Ville knappt äta och det hon åt klarade hon inte att behålla. Har dessutom varit väldigt ynklig och har bara velat vara i famnen och inte ens där var hon riktigt nöjd...
Ringde sjukvårdsrådgivningen och fick senare en läkartid. Stackars Isabelle fick både lämna halsprov och blodprov, hon var så duktig så! Proven visade inget så nu gäller det bara att få i henne så mycket vätska och mat som det bara går så hon inte tappar mer i vikt. Hon har ju inte så mycket att ta från till att börja med.

Hon slocknade direkt efter läkarbesöket och vi gick ner på stan för att möta Sarah och Milton. Åt lite lunch och strosade runt på stan. Dagens enda skratt bidrog Milton till, han är Isabelles lilla glädjespridare!

Hemma igen kurerade vi med lite alvedon och sömn. Mattias fick i henne lite gröt och senare även lite välling som hon faktiskt fick behålla. Nu sover hon och håller tummarna igen för att hon ska må bättre imorn. Värker i mamma-hjärtat att se henne så ynklig.

Pappa var här och åt middag och jag bakade nåt som jag ska bjuda morgondagens födelsedagsbarn på! Har inte bakat så mycket på sistone, både jag och Mattias har nog ätit lite för mycket sånt på sistone.  

Hoppas ni har haft en friskare dag än oss!Lilla sjuklingen

Här har vi haft lite sjukstuga i huset. Isabelle har varit dunderfökyld hela helgen, värst har det varit idag.
Hon har varit enormt snorig, har inte velat äta och verkar ha väldigt ont i halsen. Har velat va i famnen hela tiden och inte ens det har varit riktigt ok. Tycker så himla synd om min lilla skrutta!

Igår jobbade jag ett härligt 13-timmars pass. Trodde inte att det skulle funka efter jag sträckte ryggen på bodypumpen i fredags. Men Mattias masserade mig gul och blå och jag kom undan med en sjujäkla träningsverk. Efter halva arbetspasset kändes ryggen mjukare och bara sådär vanligt arbetstrött.

Idag har vi trots Isabelles tillstånd varit ute på Tornby, vi tänkte som så att hon brukar vara lite nöjdare när hon får komma ut och se lite folk. Det blev hon också!
Införskaffade en ny leksak, sen blev det inte så mycket mer shopping. Hade bestämt dejt med Ida, Rickard och Casper på IKEA för en sommarbuffé. Blev lagom lugn och fin lunch då båda bebisarna var ledsna och inte ville sova. God mat var det iallfall och såklart trevligt sällskap!

Skjutsade hem min lilla familj innan jag åkte tillbaka för storhandling by myself på Maxi. Skönt att få handla i lugn och ro.

Nu laddar vi upp för Big Brother finalen samtidigt som vi får gå in till Isabelle med jämna mellanrum. Eller Mattias får gå in, får hon syn på mig blir det full kalabalik.