Stora tjejen!

Idag blir vår lilla Isabelle 9 månader! Tänk vad tiden går snabbt!
Hon gör så mycket små framsteg hela tiden och varje dag händer nåt nytt. De senaste dagarna har hon börjat få till "mm"-ljud så jag försöker få henne att säga mamma. Ibland lyckas hon få till det och ibland blir det ett extra "mam". Men jag kan gärna heta "mam-mam-mam".

Tyvärr mår hon inget vidare, hon fick sin livs första feber igår och har inte blivit bättre idag. Sarah och Milton var här en sväng och underhöll oss lite. Isabelle satt mest i mitt knä och iaktog. Hon har nog aldrig varit så lugn som idag, vi har suttit ihop som siamesiska tvillingar!
Har mest suttit i soffan och ibland har hon fått lite energi och lekt i några minuter.

Nu är Mattias hemma och mina fina älsklingar sitter och gosar i soffan.














Några minuter med lite mindre feber, och mer energi!




Gamlingen!

Hej igen!
Har som vanligt varit lite inaktiv här, med samma ursäkt som alltid!

Har iallfall hunnit med att fylla år och närmar mig 30 med stormsteg! Blev firad av nära och kära från alla håll! Så härligt med alla gratulationer, känner mig så uppskattad!

Blev sommartid igår, var lite orolig hur tidigt jag skulle behöva vakna om mornarna nu. Hur det skulle funka att somna en timme tidigare och gärna sova lite längre. Idag gick det bra iallfall, Isabelle somnade 7 igår och vaknade halv 7 i morse. Underbart!

Nu sover hon igen och när hon vaknar ska vi till Karro som bjuder på lunch. Ikväll är det vuxenkväll med påskpyssel.
Den här veckan (som alla andra) är fullspäckad med aktiviteter, hoppas det fina vädret håller i sig så vi kan vara ute mycket!







Ny vecka

Ny vecka, nya tag!
I morse var det hemskt väder med regn, storm och nåt som liknade snö. Nu skiner solen och det ser lite mer lockande ut att gå ut.
Sarah och Milton kommer och leker med oss om en stund. Isabelle sover nu så jag får passa på att göra sånt som blir svårt när hon är vaken. Att bara tömma och fylla diskmaskinen är en svårighet då hon gärna vill krypa in där, det känns sådär när det är smutsigt...

Igår var vi som sagt till lekparken. Busade runt lite överallt och avslutade det hela med en trevlig lunch på stan.
Helgen avslutades sen med ett vattenträningspass. Idag blir det bodycombat, brukar bara köra det på onsdagar annars men det är så himla kul att jag vill köra det 2 dar i veckan.

Jaaahopp, lika bra att sätta fart här så jag får nåt gjort!







Söndag

Hej på er!
Har precis lagt Isabelle för sin lilla förmiddagslur. Mattias sover fortfarande, hans tur att ha sovmorgon idag.
Själv har jag varit uppe sen kl6, men jag klagar inte. Allt efter halv 6 känns ganska ok.

Har haft en mycket trevlig helg so far. I fredags hade vi lite mamma-lunch och playdate hos Ida med 2 andra mammor och deras bebisar. Full rulle var det och barnen (och vi) blev ganska utmattade av allt ståhej.
Jag och Ida tog oss ändå ut till rydsskogen för att avverka årets första utomhusjogg. 5 km klarade vi oss igenom. Nu är det bara att fortsätta i samma anda och arbeta på att få ner tiden!
På kvällen var Stoffe och Linn här och åt middag och kollade film med oss.

Igår åt jag lunch med Anna som jag inte sett på jättelänge, härligt att catcha upp lite. Hann även med en fika med mamma.
På eftermiddagen gick vi bort till Sarah för att hänga lite med henne, Milton och Janne. Milton verkade bli lite irriterade på stackars Isabelle så hon fick sig en och en annan smäll. Hon verkade lite glad för det.

När resten av familjen vaknar igen ska vi ta en tur till lekparken.

Det var vår helg det!



Jag och Isabelle ute hos Cattis tidigare i veckan!




Ida-tajm

Igår var Ida och Casper med på alla tisdagsaktiviter igen, precis som förr i tiden (i höstas alltså höhö). Ska bli skönt om några veckor när hon inte jobbar och är med oss varje tisdag!
Först var det babycafé, ganska lite folk men trevligt hade vi ändå. Efter det tog vi en långpromenad så de små barnen skulle få sova lite.
På babysimmet var hon så duktig min lilla skrutt; hon satt på en sån där "flotte" och så sa jag "isabelle, nu ska vi dyka" och blåste i ansiktet. Då kastade sig den lilla flickan ner i vattnet alldeles själv. Så himla modig liten tjej jag har!

Efter alla aktiviteter varvade vi ner med en fika på stan, blev invigning på uteserveringen!

Idag ska vi åka med Sarah och Milton och hälsa på hos Cattis. Var länge sen jag träffa nån av dom så det ska bli himla trevligt!


Här är lite bilder från i söndags när vi var i lekparken!










Morots-Casper!


Broccoli-Isabelle!




Ullared

I lördags tuffade jag och 2 andra mammor ner till Ullared för "lite" shopping.
Ida och jag häpnade över hur tidigt vi var där och hur långt fram vi kunde parkera medan Sanna aldrig varit så sen eller stått så långt bort. Märks tydligt vilka som är morgonpigga!

Blev en hel del shoppat till Isabelle, bl.a en regnoverall och galonbyxor. Vanliga barnkläder fanns inte så mycket i min smak, men hittade nån pyjamas, nåt par jeans och lite annat smått och gått.
Babyleksaker fanns det mer av, det var nog där vi alla gick mest bananas. Blev även lite heminredning och lite annat. Nu såhär i efterhand minns jag knapp vad jag köpt, men det betyder ju inte att det inte var lyckade köp!
Hann med rätt mycket innan lunch och sen blev det en snabb runda till innan vi åkte hem vid 3. Vi var ganska effektiva med andra ord.
Kom hem till min lilla favorit-duo som hade fixat ett städat hem och mumsig kvällsmat.
Kollade på mello och min favorit vann!

Igår var vi till lekparken med Ida och Casper och sen tog vi en lunch. Avslutade helgen med ett vattenträningspass.

Nu ligger Isabelle och sover och när hon vaknat och ätit ska vi gå till Ida för lite häng. Hon jobbar ju i veckorna annars, men denna vecka är hon ledig så då får vi passa på att umgås.

Hoppas ni får en fin dag i solen!




Lunchpaus


Resultatet av 6 timmar shopping!


Mattias kollar glatt och intresserat på allt jag handlat!


Mamma och Isabelle verkar mer genuint intresserade...




He på er!

Dålig uppdatering som vanligt, men skyller som vanligt på att det knappt finns tid för surfande längre. Den mesta av surfningen sker dessutom från mobilen och det är så jobbigt att blogga därifrån.
Nu ligger iallafall i sin säng och sover. Lägenheten är ganska så städad så då passar jag på att hälsa på här!

Allt är bra med oss, det är full rulle hela dagarna och med Isabelle känns det som om det händer nåt nytt varje dag. Hon ställer sig upp mest hela tiden och inte bara där hon måste dra sig upp utan även mot väggar och mina ben. Att sätta sig är lite värre men hon kämpar på och jag försöker att inte hjälpa henne alltför mycket. Ibland sträcker hon ut sin lilla hand och vill ha hjälp. Gå-vagnen uanvänds ganska mycket, hon ställer sig upp själv och går iväg.
Den "värsta" seperationsångesten är nog över tror jag, märks särskilt på babycafét och öppna förskolan då hon vågar krypa iväg från mig och klättra lite på andra mammor också.

Idag kommer grannen Anette över med sin lilla son. Dom får leka och vi äta pannkakor!

Hoppas ni får en bra dag i fina vädret!

Här är en liten bildkavalkad på liten tjej som blir större.





Nyfödd


1 månad


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader


6 månader


7 månader


8 månader