Testing testing

Vi köpte en ny liten leksak förra veckan, en surfplatta! Provar nu således för första gången att blogga med den.
Denna fredag började med en föreläsning, tyvärr totalt ogivande.
Eftersom Mattias var hemma från jobbet, passade jag efter lunchen på att storhandla när Isabelle sov middag.
Hon vaknade lagom tills jag kom hem och då traskade vi över till porten bredvid. Isabelle fick leka med Emmett och jag fick smaskigt fika av mamma Annette. Barnen här verkligen jättekul tillsammans, eggar varandra till massa bus!
Gick hem och åt mellis och sen tog vi en tur till simhallen. Isabelle älskar verkligen att bada så det blev ett mycket uppskattat besök.

Nu är det soffläge som gäller. Har precis ätit världens godaste hemmagjorda pizza och dricker lite rödvin. Lite chips från slinka ner idag också. Det är trots allt första fredagsmyset utanför fabriken sen semestern!












Själva bloggande var nog inte surfplattans starka sida (eller kombon jag+surfplatta). Sitter nu vid min dator, var alldeles omöjligt att få ordning på bilderna!
 
 
 
 
 
 


 



Nya tag igen

Det var inte igår, snarare en månad sen.
Mycket har hänt sen jag skrev sist. Jag är inte längre föräldraledig utan en fullfjädrad student igen. Nåja, skolan är inte extremt betungande (läser sociologi 2), så jag har gott om tid att va med min underbara onge och även tid för lite (?!) jobb på helgerna.
Isabelle går på förskolan, har gjort den nu i 3 veckor. Inskolningen gick som smort, men en liten paus för 3-dagarsfeber bara. Hon verkar trivas bra och jag är nöjd! Hade en lång inskolning så jag (och även Mattias en dag) fick vara med mycket och fick bra inblick i verksamheten och även lära känna de andra barnen lite.
Minuset är att hon är väldigt trött när hon varit där en dag, trots att det aldrig blev mer än max 5-6 timmar. Hon har även blivit ännu mer mammig och har enorm seperationsångest. Jag har samma problem själv, har väldigt svårt för avslut och hejdå, så jag lider verkligen med henne. Som tur är går det över ganska fort.
 
Idag är vi hemma, tanken var att vi skulle på babysim med jag är superfökyld så det har blivit lite hemma-aktiviteter istället. FIck för tidigt mässling-vaccination imorse, kände att det var lika bra med tanke på att vi ska till Turkiet om 2 veckor.
 
Annars är allt bra med oss alla, stackars Mattias skar upp 2 fingrar förra veckan men annars är vi intakta!
 
Ska försöka bättra mig igen på blogg-fronten, men det är svårt att få tid!