En perfekt nyårsafton

Dagen igår var precis så som jag önskade!
Började med ett intensivt spinningpass, avslutade året lika starkt som jag började! Har hållt igång min träning fullt ut i ett år och det har blivit en alldeles naturlig och nödvändig del av min vardag.
Därefter blev det en tur till Maxi för att inhandla proviant till kvällen.
Efter Isabelles middagslur åkte vi till Norrköping för att hänga lite med Sarah, Janne och alla kidsen. Vi hade inte sett deras lägenhet så det var på tiden! Isabelle och Milton blev så glada att få hänga lite igen, även om det fortfarande förekommer lite våld.
Smaskig mat fick vi också och lika god efterrätt! Tyvärr drabbades jag av en sprängande huvudverk, det löste sig dock med lite tabletter när vi kom hem.
När Isabelle lagt sig (vi lagt henne snarare) göttade vi ner oss i soffan med myskläder och massa gottigheter. Räkor, baguette med brie, chips och dip och vitt vin. Kollade på lite filmer och vid 12-slaget skålade vi med champagne.
Så lugn och skön kväll, ingen stress eller krav på nånting. Bara en kväll med lite extra guldkant.

Imorse var det min tur att få sovmorgon. Isabelle sover middag nu och när hon vaknar ska vi till grannarna Annette och Emmett och leka. Än så länge har året varit toppen och jag hoppas det forsätter i samma stil!