ytterst stört..

Igår såg jag och Victor kanske världens konstigaste film, Benchwarmers. Det var inte en sekund dom inte fick in nån form utav skämt i filmen..Den var verkligen inte bra, men ändå gick det inte att sluta titta. Jon Heder var t.o.m skummare här än i Napoleon Dynamite. Nu vet jag det iaf, och behöver inte se den igen..
Har ont i magen fortfarande, bestämde mig för att inte gå till skolan idag. Får nog mer gjort hemma i soffan skulle jag tro. Ska till Helena en sväng och kurera min lilla sjukling...
Imorn bär det iväg till bror i Uppsala, han ska doktorera. Förstår absolut ingenting av hans avhandlning, men det blir nog kul ändå..
Vi hörs ni!




ajajaj

Ja det här helgen fick ju ett lite otippat slut, en liten tvist skulle man kunna säga.
Började så fint att med jobba i fredags, gick bra, tiden gick snabbt som bara den.
I lördags hade vi sektionssittning. Var skitkul även fast det var lite svårt att slappna av so toastmaster. Med-6 och CM var och gycklade och båda var kanon! Hur vi lät var nog en annan historia...
Flamman efteråt var riktigt kul också, även fast många killar verkar ha en konstig dragning till Tingeling. Fast iofs trodde de flesta att jag var en ängel...med grön klänning? Kvällen avslutades lite lätt dramatiskt med en flykt, men riktigt roligt var det iaf....
 De briljanta toastmastrarna, Arne Weise och Tingeling!

I söndags var det dags för jobb igen. Började bra, men efter några timmar började jag få ont i sidan av magen...Det kom och gick lite som det ville men tillslut, efter jag ringt och väckt min stackars far  mitt i natten + pratat med sjukvårdsrådgivningen bestämde jag mig för att det var bäst att kolla upp det. Kändes som om jag hade världens håll och det var verkligen punktsmärta där blindtarmen sitter så jag blev lite orolig. Så klockan 5 stämplade jag ut från jobbet och fick skjuts av snälla William till akuten.
Där kollade dom både det ena och det andra. Efter några timmar kom dom fram till att jag antagligen skulle opereras så det fick jag dropp och hela kittet. Några timmar senare kom dom fram till att inte skulle opereras utan gå hem och vänta ut smärtan. " det här är nog inget vi kan lösa med kniv", sa läkaren.... Så 9 timmar senare sitter jag med samma smärta och sönderstuckna armar...fint.  Tack iaf Karin som kom och tittade till mig, kändes inte helt mysigt att ligga där själv och va nervös...
Gör fortfarande ont, har varit hemma från praktiken idag men ska försöka gå imorn, får väl ta det lugnt bara.

Idag har jag faktiskt pallrat mig ut och köpt mig lite dollars, den är så låg nu så jag passade på.
Snart ska jag iväg på SSKål-möte, det ska jag nog klara av, har ju tagit det rätt lugnt idag.

Nu ska ja vila upp mig ltie tills dess..
Puss hej



Äckliga liljekonvaljer

Var och handlade häromdan och var lite stressad så jag kollade inte riktigt vad jag la ner i kundkorgen. Handlade blandannat skurmedel eftersom det var akut behov.. Idag skulle jag vara duktig och städa. Öppnar flaskan och känner en väldigt obehaglig doft, liljekonvalj! Kollar på flaskan och där står det mycket riktigt liljekonvalj. Hade inte riktigt tid att springa till affären igen så jag tänkte att det fick duga (även om han bär en fluga...) Dåligt val, nu fullkomligt STINKER min lägenhet av liljekonvalj. Kan inte betona nog hur mycket jag avskyr stanken av denna blomma. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte att köpa nytt förrän det här är slut, så det blir att elda doftljus till förbannelse. Gjorde samma misstag en annan gång fast då med sköjmedel, var ännu värre..usch usch usch... Oj så intressant det här inte blev...

Ska iväg snart till Flamman och fira Susanna som fyller år, blir trevligt att träffa lite klasskompisar. Blir inte så mycket av den varan nu när det är praktik. Trevligt att sminka mig och sätta på mig normala kläder också, har gått som ett sunk sen jag vaknade i fredags. Varken kylarna eller tanterna bryr sig så mycket om hur jag ser ut.
På tal om mina tanter, igår var det en dam som frågade om jag var döden...Så hemsk såg jag tydligen ut, kanske borde piffa till mig lite mer nu när ja tänker på det.

Just ja, köpte min USA-biljett i söndags. 17 december bär det iväg, hänga lite i NC och sen fira jul med min amerikanska familj i Florida. Blir jäkligt sweet. Bara inte tiden går för snabbt tills dess, har ju 2 (3?) tentor som ska klaras innan det..
Varför sitter jag här? Borde plugga innan jag ska till Sanna. Så..nu ska ja göra det.

Hörs




Kylarslit

Då var första natten på fabriken avklarad. Gick rätt bra med tanke på att vi inte jobbat sen i somras. Var kul att träffa Stolen också! Och alla grabbar!
Var helt slut när jag kom hem i morse, somnade innan huvudet landa på kudden. Vakna dock 45 min senare och var totalt disorienterad. Förstod verkligen inte var jag var, gick upp och kollade runt i lägenheten men fattade fortfarande ingenting. Riktigt otäck känsla... Men nu känner jag igen mig iaf och vet precis vart jag är, i soffan!
Håller på att laga mat, blir så knasigt med alla mål som ska hinna ätas när jag jobbar natt. är inte så hungrig när jag väl kommer till jobbet, men energin behövs.
Nu är det iaf 2 nätter kvar, brukar ju bara jobba 2 i rad så det blir lite extra tufft.
Annars knallar allt på rätt bra. VFU'n började den här veckan och jag trivs bra. Lite segt att gå upp i ottan bara, mitt morgonhumör är inte det bästa direkt. Men de boende och jobbarkompisarna är bra och trevliga!
Var på festerifest i torsdags med, sjuk-tema vilket passade oss i SSKål kanoners. Det var gips, rullstolar och rollatorer... Gipsade armen, högerarmen av någon oklar anledning. Gick resten av kvällen och störde mig på gipset och det kliade som bara den. Tillslut hjälpte några rara människor mig att bryta av det. Vilken befrielse!
Gårdagen var också en riktigt riktigt bra dag, jag är mycket nöjd med tillvaron. Hoppas det håller sig såhär bra!

Nu ska ja käka lite innan det är dags att dra på sig arbetshandskarna igen. SSKål ska jobba på legotrippen ikväll, lite tråkigt att jag inte kan vara med, men jag behöver verkligen pengarna.
Hörs då



party i dagarna 3...

jaa hej hej

då var skolan "klar" den här veckan, iaf det schemalagda. Helt klart blir de väl aldrig. just fan..måste skriva färdighetsträningsrapport också, det hade jag glömt..
hursomhaver, ikväll är det pallen. Ska äta lite med Helena, Charlie och Anna först. Sen blir det discodans. Är inte så värst taggad nu, men hoppas att humöret stiger i samband med att ovven åker på
Sen imorn är det nån form utav husfest i ryd och på lördag är det halloweenfest hos fia och db. Om jag nu inte får jobba. Har inte hört nåt än, men hoppet är inte dött. Får jag bara jobba nu i 2 helger så kan jag åka till usa. Det finns verkligen inget annat jag hellre vill än att åka dit nu. Skulle va en jäkligt skön morot för just nu känns de mesta rätt tugnt.

just nu är jag väldigt väldigt hungrig, men känner mig grymt omotiverad att tillaga något ätbart. Får se om de finns nån gammal lunchlåda som vill bli uppäten.

Sen blir det städning och piffning för hela slanten

later