Segast

Åhhh..är så seg, kommer mig inte för att göra mig iordning så jag gjorde de här så länge, men nu jävlar

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Att jag fick träffa så många av mina vänner
Vad gjorde du kl 8 i morse?
Då sov jag
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Duschade
Det sista du sa högt?
Ja då hörs vi imorn då
Vad har du druckit idag?
Vatten, kaffe och lite vin...
Vad var det senaste du åt?
Potatis och sill
Vad var det senaste du köpte?
En fin huvudbonad
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Träfärgad
Vad är det för väder hos dig just nu?
Konstigt, mulet och konstant småregnande som inte märks, men rätt varmt
Godaste glass-smaken?
Maränschwiss på Bosses
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, eller attraktion iaf
Sover du tungt?
Sover som en stock
Drömmer du mycket?
Ja, varje natt
Mardrömmar?
Det också...
Vilket ämne är roligast i skolan?
Öhmm..inget är väl just jättekul nu, men det praktiska, omvårdnad duger rätt bra också
Trivs du med ditt jobb?
Jaa, faktiskt riktigt bra
Favoritklädsel?
Oftast jeans och nåt piffigt till
Favoritlåt just nu?
Sahara Hotnights - Cheek to cheek
Vad ser du om du tittar åt höger?
En vit vägg
Vad gör dig glad just nu?
Att ja ska gå ut och ha kul ikväll
Vad ska du göra härnäst?
Fixa mig iordning för fest
Höger- eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
Rätt seg
Favoritgodis:
Mörk choklad och naturgodis
Kläder just nu:
Morgonrock och handduk i håret
Musik just nu:
Blandat
Sommarplaner:
Hultan, jobba, plugga och nån storstad
Hur många kuddar sover du med:
fem
Spelar du nåt instrument:
Nee
Morgon- eller nattmänniska:
Natt måste jag nog säga
Vilka är viktigast för dig:
Familjen och mina vänner
Bio eller promenad:
Jaa, beror på sällskapet, humöret och eknomin
Är du kittlig:
Jaaa, är nog kittligast i världen
Snarkar du:
Det tror jag nog
Stjärntecken:
Vädur
Äckligaste insekten:
Kackerlackor
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Vara superduper smart, kanske ha fotografiskt minne. Skulle bli lättare att plugga då
Vad vill du jobba som?
Ja, får väl säga syrra, annars pluggar jag nog på fel program
Stökigt eller välstädat?
Helst välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Kanske...
Gillar du att sjunga?
Jaa, hellre än bra
Anser du att du är stark? 
Njae, är väl inte svag iaf
Vad gör du om du får hicka?
Berättar det för alla
Vad längtar du mest efter just nu?
Att min sista tenta ska vara över och att jag klarar den



Party på g

Sitter här nyduschad och fin, ska snart göra mig redo för en partykväll med min kära (?) basgrupp. Förfest hos Helene, sen blir det nog Platens. Vet inte riktigt hur de är med förköp och allt sånt ikväll nu när det är nyinvigning i allt. Men det lär väl märkas, annars finns ju platå eller harrys.
Har annars idag spatserat runt i staden med Pillan. Vi har köpt piffiga skosnören till våra festeriskor. Har även köpt små käcka huvudbonader till skiftet på lördag. Tror att resten av Sskål kommer att uppskatta dom djupt.
Passade även på att köpa en liten munkjacka som var billig nog att sunka i på Hultan.
Nee, nu är det dags att piffa tíll mig så jag blir respektabel för kvällen!



Tyskarna anfaller

I går försökte en tysk som jag träffade i usa skriva till mig. Hon skrev att hon skulle gå till sverige efter sommaren och plugga. Har en känsla att hon kommer att komma lite sent till skolan om hon ska gå hela vägen.
Hon skrev att hon ville träffa mig och prata om amerika. Jag har ingen tanke whatsoever på att göra detta. Kvinnan är ju tokig, om inte tokig så är hon iaf elak.  Hon raggade på den killen och visste att jag var intresserad av och ringde honom konstant efteråt, även när han var med mig. Med tanke på hur lam jag är så hade de aldrig blivit nåt ändå, men när en "kompis" stöter på den kille som jag sagt att jag är intresserad av känner inte jag att det är nån vidare kompis.
Pratade aldrig med henne igen efter det. Men inte ger hon upp inte, har fått omväxlande små skrifter på msn att jag är så bitchig som inte svarar eller andra om att det vore såååååå kul att prata med mig igen. 1½ år senare, men kom igen!! Förstå min lilla vink! Vi hade inte känt varandra alls länge heller, så det var ju ingen stor förlust direkt.

ähh..skit i det



Vin och sy-mys

Idag har vi äntligen fått våra ovvar och jag å Maria firar det med vin och att sy på märken.
Vi har köpt tyg så vi kan sy på våra namn också..Nu är hon och kollar på en lägenhet och jag sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra...Fick inte sy medans hon var borta.
När hon kommer tillbaka ska vi göra pizza och dricka viiiiiin. Blir en härlig kväll.
Roligast är nog ändå vår inställning till vin...eller rättare sagt vår konsumtion av vin

Jag: Men vi kan ju köpa en bag-in-box så kan vi dela på de som blir kvar sen
Maria: Vad får dig att tro att det bli nåt kvar?

Dumma tanke! 1½ liter vin var en tisdagskväll, det är ju en självklarhet


     Maria är fokuserad!!



Lätt beroende

Visst att seventh heaven brukar vara töntigt (fast det är fortfarande ett av mina favvo-program), men idag alltså...
OMG, det tog priset! Simon skulle vara man i huset och sprang runt och skällde på alla. Sen är han (och resten av familjen) så märkliga. Berätta sitt livs historia för alla dom träffar.. "öhh..hej kan du hjälpa mig att bära mina böcker, min pappa fick hjärtinfarkt och nu är jag man i huset men ingen lyssnar...blablabla". Och trots detta kan jag inte sluta titta, kanske borde söka hjälp! Efter morgondagens program..eller kanske till helgen? ingen brådska



Helgen avklarad

Just nu är jag så trött att det känns som om jag skulle kunna ramla ihop och dö. Slutade vi halv 8 imorse...sov från kl 8 till 11.. och nu är det dags för skolan. Känner mig inte jättefräsch efter 3 timmars sömn.
Helgen har gått bra även fast jag fått stå själv lördag och söndag. Har haft de rara pojkarna som hjälpt mig.
KOnversationerna har mestadels handlat om snusk, lumpen och kroppsbehåring. rätt intressant, brukar inte prata om något av det särskilt ofta annars. Kan ju inte undgå att bli road iaf
Nu var det sista helgen på ett tag, börjar ju köra kväll om 2 veckor. Blir lite tråkigt att inte få se pojkarna på ett tag, har ju blivit van vi det nu.
Nee, det var dom 33,5 timmarna det
Usch....jag är så trött att det bara snurrar. Blir fint att sitta på bs till kl 4. vet inte om jag ska satsa på kaffe eller inte...



Äta skor?!

Jag är lätt förvirrad. Igår var jag hos Helena och käkade lite innan jag åkte till jobbet. Hade med mig påse med matäck och ställde in den i Helenas kyl. Döm min förvåning när jag sen skulle åka och tog fram min påse. I stället för yoghurt och frukt, hittar jag ett par väl kylda gympaskor.
Tur att jag hade bil så ja kunde svänga hemförbi och byta ut skorna mot något som faktiskt gick att äta,och väldigt tur att jag inte gjorde min upptäckt när jag redan var på jobbet




Trött som en gris

Hej och hallå!
Idag har min dag präglats av enorm trötthet med en smula yrsel.
Trodde att det beroddepå att jag var hungrig men när jag kände likadant efter en buffe på ghingis förstod jag att så var inte fallet. Lunchen var iaf trevlig, hela basgruppen utom Sanna. Blir sista gången vi är en bagrupp på måndag, vi undrar alla om det kan bli värre än såhär...det tror jag!
När jag kom hem skickade jag in min hemtenta och somnade sen som en stock. Vaknade halv 7...hade varit roligt om jag hade försovit mig till jobbet, eller inte roligt kanske men jag hade fått undrande blickar från mina arbetskamrater.
Kokar kaffe för fullt här, sen jag till Helena en sväng innan jobbet. Lite mat o så..kanske ett o annat mord...
Men ja är sååååå trött, sen ska ja stå själv också (vad jag vet iaf), blir ingen dans på rosor...



Färdig?!

Jaaa det kan man undra. Känner mig rätt så färdig med min hemtenta. Har skickat den till mamma och Jannicke så jag kan få lite bra feedback och göra lite ändringar innan jag skickar in den imorn. Är personligen rätt nöjd, men det blir lätt så om man läser något om och om igen, tillslut blir det bra. Så svårt bara att veta om det jag har skrivit är väsentligt och om dom ser min röda tråd...

Har bokat tågbiljetter till Hultsfred också. Det är tydligen jag som är fixar-frasse i mitt och Sarah lite rese-gäng. Men vi fick billiga biljetter iaf så allt är frid och fröjd.

Tänkte skutta in i duschen nu för att sedan umgås lite med Sofie som jag inte träffat på år och dag. Hon frågade, precis som Helena igår, om jag ville följa med och se pirates of the carabian(?). Jag tackade bestämt nej med motiveringen att jag inte har se dom två tidigare. Folk blir oftaste chockade när dom får höra det och ser på mig som om jag hade 3 öron eller nåt. Jag vet faktiskt inte varöfr jag aldrig såg den första men sen har det bara rullat på med nya och dom har jag följaktlingen inte heller sett. Så nu känns det lite som en liten grej att jag inte sett dom, haha. Stor eloge till den som lyckas få med mig nån gång. Kampen kan börja!
puss o hej



Ännu värre

Bytte ut smoke on the water mot "sovjet national anthem" som väckarklocka, det var inte roligt vill jag lova. Blev bara på dåligt humör, stängde av allt och sov 2 timmar längre än jag borde. Nu sitter jag här och tjurar och käkar frulle. Kom rätt långt i min empatibok igår, ska läsa färdigt å sen är det bara att knåpa ihop det sista på hemtentan. Ser fram emot en mysig och glädjefylld förmiddag...



Huvud-fylla

Har varit på torget och druckit cider med min goda vän kommisarie Rödskägg (aka Helena). En mycket trevlig afton i skitsnackets tecken.
När vi spatserade hem och hade en vild debatt om hur märkliga pojkar är noterade vi att vi var smått salongsberusade. På TVå ynka cider!! Det bevisar alltså att fylla kan vara nåt psykologiskt. Jag menar, om man går ut en kväll klunkar man ju lätt i sig en flarra vin och nåra cider och känner inte alls av dom första två ciderna. Men här bara för att man vet att det bara blir två cider och sen hem framför Greys så känner man givetvis av denna dryck. Det är ungefär som om man tar mycket mat på tallriken, man äter så mycket som finns, oavsett om det är mycket eller lite och sen blir man mätt. Förstår ni? Jag förstår iallafall och Helena gör nog också det.
Jaa..de var allt jag hade att säga om detta.



Handfatsproblem

Mitt badrum har en väldigt obehaglig odör. Misstänker starkt att det har med nagellacksincidenten att göra, typ att det runnit ner i själva avloppet i handfatet. Min spontana räddningsaction bestod i att jag öster ner massa diskmedel. Resultatet blev en himla massa lödder men tyvärr samma stank.
Är det någon som vet hur jag kan åtgärda det här problemet?




Plugghäst?

Ville bara skryta om hur duktig jag är. Har hitills på min hemtenta skrivit ett scenario och frågeställningar med motivation till dessa. Nu återstår bara att skriva fakta och försöka dra in lite lagar, principer och sånt i det hela. Piece of cake? antagligen inte, jag ser framför mig en eftermiddag med näsan i någon härlig etikbok eller liknande.

Annars har jag tillbringat 1½ långa timmar i skolan med ett basgruppsmöte som antagligen var sämre än sämst. Vi i gruppen firade det med en fika på stan och jag slog dessutom till och köpte en ny bikini. Det blev en röd- och vitrandig även fast det inte blev några fyrverkerier från den. Det ska tydligen vara viktigt enligt säkra, manliga källor.

Nee nu ska ja hoppa in i studierna värld lite. Blev bara så stolt efter jag skrivit mina 306 välvalda ord. Bara 900 kvar!




Smoke on the water

Varje morning vaknar jag av introt till Smoke on the water på högsta volym. Kan ju vara mysigt kunde man tro, men inte då. Precis när det börjar att sjungas snoozar min mobil till av sig själv och väntar några minuter innan introt körs igång igen. Eftersom jag är extremt svårväckt tar det ett tag innan jag fattar att det här går att stänga av och ofta sitter jag och käkar frulle när introt går igång igen. Det här måste sluta.
Note to self: Byt väckningssignal!



Drogad

Joo ja glömde ju en lite incident som präglade hela min dag. Iaf eftermiddag...
När jag kom hem från skolan hade allt mitt nagellack ramlat ner från badrumskåpet och en av flaskorna hade gått sönder. Ni kan ju tänka er hur kladdigt det blev och hur fint det luktade. har alltså gått runt resten av dagen och kännt mig lite lätt drogad. Vädrar gör jag för fullt men det resulterar bara i att jag fryser som en gris...OCH känner mig drogad.



Trååååååk

Idag har jag varit rätt produktiv. Vi lyckades knåpa ihop en artikelanalys med rätt bra resultat tror jag. Lånade några böcker som kan va bra att ha..Sen var det Sskål-möte. Thats about it..
Hände inte så mycket idag som ni ser..och här sitter jag och tråkar istälet för att skriva på min hemtenta! Har nog tid med det imorn och torsdag.
Har tråkigt, men det är nyttigt ibland sägs det



Spännande så det förslår

Hur spännande är inte Day Break?! Vet inte om mina nerver klarar 9 avsnitt till...

Nu blir det sängen med härlig läsning iform utav en vetenskaplig artikel i omvårdnadens tecken..yey!

Stolen; ingen fara, lite smartare än så är jag. Hela kalaset ligger i säkert förvar i mitt kylskåp



Blixtar och dunder

Det blev inte en sån fantatiskt dag trots allt, inte speciellt dålig heller...
Kom till skolan vid 8. Ingen från min basgrupp var där vilket jag fann rätt märkligt. Ringde Jannicke som glatt medelade att just idag hade vi bytt tid med en annan basgrupp och började därför inte förrän kl 1. Tji fick verkligen jag! Så det var bara att cykla hem igen så sakteliga. Sov ett tag innan Maria kom på en visit.
Åkte tillbaka till min kära skola och hade näringsrapports feedback. Gick väl sisådär men jag klara det iaf, gött!
Handla lite mat på vägen hem och gjorde sen världens största pastasallad. Kan nog hushålla för en hel arme ett bra tag. Men det gör inget, pastasallad är gott!
Var på kårullen och såg Little Miss Sunshine. Vilken underbar film! Längesen jag såg en film jag skrattat så mycket åt!

Hem i spöregnet. Gillar inte nån form av nederbörd. åskar och blixtrar tycker jag däremot om, så länge jag är inomhus.
Jaa.de var väl inte en så tokig dag after all. Tråkigt bara att jag blev snuvad på en sovmorgon.
Tough shit

Byyye



Finns det något bättre...

image22...än Beverly Hills på morgonkvisten?! Knappast!
Nu kan de bara bli en bra dag med en sån här start!



Nya innestället

Istället för att bänka sig på mitt köksbord som Bobo vanligtvis gör när han kommer på besök, hittade jag honom imorse i min garderob. Som nästintill var stängd. Där låg dom och tryckte i hemlighet




Min lilla SOF-helg

Har varit lite dålig på att uppdatera dom senaste dagarna.
Beror nog mest på att när jag inte har varit ute o svirat, har jag varit för trött för att vara produktiv överhuvdtaget.
I torsdags började iaf festligheterna för min del. Maria kom hit vid 2 hugget. Vi började direkt med att dricka sangrias. Jannicke kom efter ett tag också. Det blev lite mat, rabarberpaj och mer alkohol.
Åkte till Flamman och därifrån till Irret för mera förfest. Massa blandat folk, mycket trevligt.
Vidare till folkets park för dans och mingel. Sjöng lite kareoke också, det kan inte ha låtit vackert.
Lyckades tappa bort Maria och Jannicke och virrade runt ensam och övergiven. Hittade lite andra syrror och allt var frid och fröjd.
Cyklade hem och somna som en stock.
Fredagen tillbringade jag i stort sett däckad i soffan.
På lördag var det grand finale för SOF. Träffade Maria med vänner och lunchade. Kollade på kortegen, sskålarna var så fina så!
På aftonen var det partydags igen. Var med Sofie och brudarna på Irret. drack och socialiserade. Hade jättekul på folkets park sen med, var nog på lite bättre humör än i torsdags.
Fick skjuts hem i dånande fart av galen karl som dissade mitt kylskåpsinnehåll, delar av det iaf.
Idag har jag inte gjort mkt vettigt alls, gjorde feedback på näringsrapporten.
Snart kommer mamma och hämtar hem hennes katter. Jag är nog inte så trevligt sällskap åt dom just nu ändå.

Hörs ni!

Nöjd nu Sarah?!




Lite blandat plock från helgen



Vuxenpoäng eller inte?

Fick en räkning från telia igår. Den var på lite drygt 200kr. Av dessa 209 kr eller vad det nu var, hade jag ringt för 17 kr. Resten var avgifter.... Överväger att säga på mitt abonnemang, det här känns inte lönande alls. Men vad händer då med mina vuxenpoäng? och hur ska ja kunna kommunicera med min amerikanske familj t.ex. Det här tåls att fundera över. Tur att jag är så rik att jag klarar mig ändå!

Idag börjar SOF!



Min Peter...

...är inte tecknad!!


Har haft en göttig dag. Lite skola (utan vilda bråk, kors i taket!), mycket mys med Jannicke och Maria. Promenerade och hämtade våra SOF-armband. Fint med plast, verkligen...
Lite gyckelträning med Sskål. Roligt när med man umgås med syrror en onsdag...klockan halv 9 efter en rätt lugn och trevlig kväll börjar folk få lätt panik...varför? Greys anatomy såklart!

Skulle hämta min hm-kläder från Helena och hade sån tur att jag blev bjuden på både tacos och ett eller 3 glas vin.
Sen kom Anna och dom skulle ut o svira. Jag sa tack för mig och gick hem.
Imorn börjar ju ändå SOF och då blir det partyparty i dagarna 3!

Tack o hej för mig




Mys med Anna

Aloha!

Har haft en rätt fin dag idag. Skrev en bokrapport med halva min bg i morse. Gick bra efter några vilda duster! Sånt kan behövas hävdar jag!

Sen var vi på fadderutbildning, var rätt lik festeristutbildningen, men de kan väl va bra med repetition?! Blev bjuden på en härlig vattnig sallad också.
Efter det var de soff-mys med Anna. Pratade skit och glodde på tv. Åt lite onyttigheter också..

Det var väl allt...ne just ja..kuggade tentan fick jag reda på idag. Shit happens. Tråkigt bara att omtenta-datumet gör att det antagligen inte blir nån USA-resa isommar. Damn! Sen fick vi inte våra ovvar som vi hoppats på heller, tur att jag har Carros så länge...
Aloha



Helgen som var...

I lördags var det dags att ta nya tag efter min blöta fredag.
En fin blandning av sskålare och andra Akuten-jobbare möttes utanför ryd där en buss tog oss till nån gård nånstans.
Lekte lite lekar (jag var med i det fina klamydia-laget) och drack alkohol. Fick shots i varje lek oavsett om vi vann eller förlorade. Åt en fin o god middag... Det blev lite fina gyckel från olika håll. Även vi i nya sskål framförde några, lät inte bra alls kan ja tänka mig.
Körde lite brännboll, körde hårt och med mycket tacklingar, belv biten också, tack för den Camilla ;)
Sen var de danstävling. Jag och Pillan vann hiphop-dansen...inte märkligt de så bra som vi var. Hängde i takbjälkar och dansa runt stolpar, har hört rykten om nån film från denna lila show. Hoppas givetvis att de inte är sant.
Fick iaf en liten fin väska med lite smink i fårn make-up store.
Sen var de dags att åka tillbaka till storstan igen. Min klassfest hade tack-fest för faddrna också så vi åkte dit en sväng. Stackars Micke fick skjutsa mig på en cykel som nästintill hade punka, men de fixa han galant.
Massa från klassen var hos Bella och det blev mera fulvin...slinker alltid ner.
Sen var flamman-dags. Hade kul och dansa tills de stängde nästan. Cyklade hem och kom ifatt 2 tjejer i klassen och vi käka på burger king. Kom hem 20 över 4. Starkt jobbat, eftersom min kalaskväll började halv 5...12 timmar party, jo man tackar...En skitkul kväll iaf, helt super!

Igår var vi med på FBI's skifte. Körde bara lapp-leken och gav dom fulvin.
Sen var de hemma och kurera min stackars kropp som var alldeles stel och full med blåmärken. Speciellt ett stort efter en viss bitincident...
Kvällen avslutades med ett Sskål-möte och lite gyckelträning.

Idag har ja bara varit på några föreläsningar. Promenera och snacka skit med Maria. Har skrivit om min näringsrapport lite också..ooopps..kom precis på att jag glömde skicka den till min handledare..bra där..
Nu blir de slapp-kväll




Galet blöt kväll...

...i dubbel bemärkelse...
Började kvällen hos Sofie på Flamman. Lagom tills vi skulle börja röra oss mot valla massivet började det regna. OCh fortsatte hela kvällen...
Det var FBI som höll i det och dom hade ställt upp tält som alla stod och trängdes under. Åt mat och drack lite cider. Lekte lite lekar som innehöll rätt stora mängder ful-vin. Jag och Pillan sprang runt och integrerade mycket bra.
Var jättetrevligt trots det dåliga vädret.
Sen bar det iväg mot kårallen. Lyckades hamna i diket på vägen också, som tur var kom en snäll kille och plockade upp mig.
Står så snällt i kö och när ja kommer fram upptäcker jag att min biljett försvunnit. Jag som hade lagt den i overallens pålitligaste ficka...Karin hade en biljett till övers men hon var jättelångt bort, kön var längre än kinesiska muren och regnet öste.
Så efter lite virrande fram och tillbaka med Maria ringde ja Sarah som snällt kom och hämtade mig. Hon är för underbar!
Var hemma innan 12, fin kväll. Men såhär i efterhand kan ja nog inse att det bara var bra att det inte blev mer. Kunde vrida ur mina kläder när jag kom hem och eftersom de var utekravall hade jag nog inte blivit mycket torrare där.

Vaknade klockan 7 imorse och umgicks med Sarah och hennes mamma..mysigt med lite morgonsällskap
Sen har några från nya Sskål varit med på Medsex's skifte. Trevligt att träffa dom, dom verkar bra...

Nu ska ja börja göra mig iordning för ny partynatt. Ska på tackfest för Akuten ikväll...Blir nog kul, men säkert rätt vilt..
Puss o hej



Håller tummarna

Klockan har passerat 2 och inget regn än..
kanske finns det hopp, antagligen inte. det ser mörkt ut



Laddad för ikväll

Idag hade vi seminarie i skolan. Vi hade bl.a. en liten pjäs som blev bra. Dom andra grupperna hade också små fina pjsäer. var en rätt trevlig förmiddag.

Nu ska ja snart ladda upp för kväll. Först festeri-fest och sen utekravallen med The Sounds. Kommer bli skitkul!
Tråkigt bara att vädret inte ser så bra ut. Skulle bli regn vid 2 fick jag höra.

Sen kommer Sarah och hennes mor och ska sova över här. Hinner nog inte träffa hennes så mycket, får väcka henne när ja kommer hit i natt och prata lite skit. Stackarn..haha

Nu blir det mat



Vin och lustgas

Igår var umgängeskväll med min basgrupp. Bara 2 fattades...dvs 6 var där...
Drack vin, spelade spel och andades lustgas. Trevlig kväll även om jag kanske har lite för mycket information om mina vänner nu. Vissa saker kanske ska vara osagda.
Vid 1-hugget fick jag och Jannicke för oss att gå på nattklubbsväng. Utbudet var begränsande och slutade på det enda alternativet, Maxim. Var inte roande överhuvudtaget. Försökte tvinga mig själv att ha roligt för att få valuta för pengarna. Var inte kvar så länge och besöket snittade på 2kr/minuten.
Helheten av kväll var iaf bra, bilder kommer vid senare tillfälle. Eventuellt..kanske..jorå men de ska nog fixas.

Idag har jag varit i skolan några timmar och sen bockat av 2 saker på min milslånga to-do lista. Det är helt galet vad mycket jag har att göra.
Ikväll ska jag inte göra nåt, bara sitta själv och glo. Alternativt kolla på Smith. Men själv ska ja va...går inte så bra med mina kompisfria dagar.


Plugga med ja! förtränger hela tiden att ja är student...

image14
Vi har ballong-kul

image15



SOF-biljetter

Det blev mycket möda och besvär för dom biljetterna...Jag och Sofie började vårat köande i går eftermiddag. Blev avbytta vid 8, kom tillbaka vid 3 och satt där till 8 på morgonen då biljetterna släpptes.
Under natten roade vi oss med att skriva gyckel, läsa och vila. Jag hann även med lite pokerspelande vilket ledde till att jag blev 20 kr fattigare. Ganska duktig var jag iaf. Årets byggarelåt spelade väldigt flitigt och "pappa häller upp ett stort glas öl..." lär nog vara kvar på hjärnan ett tag.
Åkte direkt därifrån till HUB och skrev en pjäs med min basgrupp. Sen var det dags att åka hem och vila upp mig lite.
Men givetvis har varendra telefonförsäljade i hela sverige ringt mig idag, jag har dock sagt nej eller lagt på luren alla gånger. Hann inte ens höra vad dom försökte pracka på mig.
Tvättar för fullt nu, sen ska jag till Jannicke och dricka vin med min basgrupp. Som tur är (?) tycker vi mycket bättre varandra när det inte är skol-relaterat.
Hörs




Så glad!!!

Åhhh...nu är jag så glad.
Skulle som bäst gå och lägga mig när telefonen ringde. Undrade såklart  vilken tok som ringde så sent.
Men det var ingen tok, det var min underbara värdmamma Joanne! Åhh, det var så underbart att höra hennes röst...
Fick prata med Jeffrey också, han har hunnit bli hela 16 år och allt gick så bra för honom i skolan och allt.
Anledningen att dom ringde (förutom att dom råkat sätta in 200 dollar på mitt Macys kort pch behövde mitt social security number) var att hon kom och tänka på mig när hon lagade kyckling. Folk har dom mest märkliga accossiationerna (hur stavar man det?!) till mig.
Kyckling duger fint till mig!


Nu ska ja gå och lägga mig, lycklig och fylld med kärlek.haha



Tänk om...

Tänk om man vore såhär glad idag...de vore nåt. Rätt glad är jag dock, har skrivit färdig min näringsrapport. Blev på nätta 11 sidor och ett antal mer timmar än ja räknat med. Som vanligt
Nu blev det yoga med Fia

image13
Den glada blondien till höger har inget med inlägget att göra,men söt som socker ändå



Allergi

Jaha, då kom den då...allergin.. Var så nöjd att jag sluppit den i år men det var visst för att inte det som jag är allergisk mot börjat blomma än... kul.
Försov mig rätt rejält imorse, vakna tjugo i 10. Skulle börja 8 och hade satt klockan på kvart i 7. Men så kan det gå. Det var bara att kasta på sig lite kläder och trampa iväg till skolan. Var inte så kul idag...kände mig grinig och omotiverad. Var iofs bara där en timme men det räckte så lagom.
Nu är jag hemma och våndas över min näringsrapport, vill bara bli av med den. Tror det bästa sättet är att helt enkelt sätta fart och skriva den. Ikväll blir det yoga...wiiiee
Ringde och pratade med min stetoskop-kontakt också. Hon skulle skicka dom stetoskopen som inte kommit. Blev lite förvånad att hon trodde på mig. Jag utgår alltid från att folk ljuger och tror att alla andra också gör det..Haha, vad bitter jag låter..



Festeriutbildning

Min dag har spenderats på Campus Valla med festeriutbildning på schemat.
Överlag kändes det som en givande dag även fast vissa saker kanske var lite överflödiga. Eftersom jag är projektansvarig och ingen riktigt vet vad det går ut på fick jag följa med Pillan på kassörernas möte. En del i det hela som inte kändes så givande. Fick iaf goda mackor till lunch och lyxade till det med glass på donken.
Skulle myst med Malin efteråt men hon var så trötter så vi tog en rain-check. Har istället varit duktig och skrivit på min näringsrapport. Är färdig med protein nu tror jag. Nu är det "bara" energihomeostas och c-vitamin kvar. Yey!

Fick lite matångest när jag inte hittade nåt hemma att laga nåt vettigt på så jag hade en shopping-dejt med David på Netto. Fast om jag ska vara ärlig saknade jag mest att inte ha nån fetaost hemma. Är lätt beroende. Nu blev det iaf curry-torsk med ris, får väl se om det går att äta.

Så har min dag varit iaf och nu vet ni det. Kul va?




Lagom lördag

Precis hemkommen från mamma. Vi slappade, drack vin (mitt nyinköpta tysklands-vin) och såg på Old School. Rätt töntig film men jag älskar Will Ferrell. Hur söt är han inte i sitt gymnastik-nummer?
Något näringsrapport-skrivande blev det dock inte, skrev bara ut några papper. Ska käka hos Malin imorn efter festeri-utbildningen, men får väl fatta mig kort och åka hem och skriva vidare. På måndag ska den in!

Hur som helst var det en skön lördagskväll utan party-panik efter fast jag var lite småsugen på Elinpiaden. Men det blir party så det räcker nästa vecka så jag får hålla mig på mattan nu.

Nu ska ja sova, så jag är pigg och fräsch (för en gångs skull) imorn!
Hörs



Hotad och hånad

Igår var det ingen angenäm natt på jobbet...Dom försökte tända eld på mig, knivskära mig, aska på mig, knuffa in mig i saker (bl.a. Karolina), håna mig och säga att jag var tappad som barn. Allt var som vanligt alltså och jag kände kärleken och värmen spira. Kändes verkligen skönt att ja sovit ut på morgonen, gjorde mig pigg o glad hela natten.
Vaknade nyss och tänkte sätta mig och skriva på min närningsrapport nu. Måste bli klart till måndag. Blir nog inget nöje ikväll direkt.
Puss o hej



Dumma strumpor

Nej det var minsann inga roliga paket jag fick. 2 st från en strumpklubb som jag nästa är säker på att jag har tackat nej till. Men det enda stod adresserat till där jag bodde förrut så det ligger säkert en avbeställningslapp däri och så passade dom på att skicka ett till min nya adress också. Screw that säger jag! På måndag åker strumporna tillbaka dit dom hör hemma!

Och har fått ont i ryggen sen sist med, mamma hade fått ryggskott, känns som om jag har nåt liknande. Blir nog bättre av några timmar fabrik-slit!



Hem ljuva hem!

 jaa, då var jag hemma i härliga Linköping igen, känns för fint. Mina blommor var halvt döda men det ska jag bota med vatten och kärlek!
Resan hem var inte lika dramatisk men lite spänning bjöd SJ på ändå. Taken var att jag skulle byta tåg i Örebro men som vanligt är allt försenat och tågvärden sa åt oss att byta i Örebro södra istället. Så vi hoppar glatt av tåget och tittar oss omkring. Då kommer tågvärden utsuande och skriker "på tåget! på tåget igen! Fort som fan!". Jahopp. då var det bara att hoppa på tåget igen. Jag och mina medpassagerare stod där som små fån och visste inte var vi skulle. Tillslut fick vi veta att vi skulle byta i Hallsberg och resten av resan gick enligt planerna och jag var hemma i tid, fint!
Igår kväll fick jag träffa min underbara Sarah. Vi började med att shoppa loss på cupolen. Köpte ett par shorts, en kjol, en tröja och födelsedagspresent till Fia (skoja att hon kommer bli glad!). Sen fick jag ekonomisk ångest och vi lämnade snabbt stället.
Hem till familjen (känsligt ord just i Borlänge..haha) och hälsade lite på mina kusinbarn och blev utfodrade. Vandrade in till stan och körde lite biljard. Jag tror jag kan ha förstört Sarahs självförtroende för en stund framåt:
Sarah: arrrghhh...(jag tror detta ljud uppkom i samband med att jag fick ner en boll)
Jag: Oj...försöker du vara en pirat?!
Sarah: Nej, jag skulle ju vara en sexig tiger...
Tror ljuder hon letar efter är "grrr", men jag kan ju ha fel, troligtvis inte..men kanske
När vi tröttnat och tappat koncentrationen helt gick vi och drack lite cola och åt nacho-chips. Mysigt värre!

Nu ska jag åka och hämta ut 2 paket jag tydligen har fått, har inte beställt nåt så jag är väldigt nyfiken på vad det kan vara. Återkommer med info!

I natt blir det kylarbyggande i vanlig ordning. spännande



Små små barn...

Andra och sista kvällen här med alla pytte-bebisar! Är inte så många barn här nu...eller jag vet ju inte vad som är normalt men det verkar iaf vara en sköterska av något slag/barn. Dom är iaf så söta dom små liven!
Vaknade halv 11 imorse, jättenöjd och tänkte att här skulle de bli mycket gjort. Efter jag hade gått upp kom jag på att jag gick och la mig vid 8 samt. skulle va vaken till 8 dan därpå så det var bara att gå å lägga sig igen. Var ju dessutom inte hemma och kan därför inte få så mycket gjort. Nästa gång var kl halv 2. kollade lite på Hey baberiba och somnade visst igen. Vaknade vid 5 och bestämde mig för att det fick vara lagom. Blev bortskämd med god mat som vanligt och en bamse-matsäck hit. Tänk om jag hade det så bra jämt?! Ska nog ta med min moster hem tror jag bestämt. Min kusin kom med sina jättesöta pojkar på 2 år också. Fick lite kramar och mys!

Har inget mer att berätta om just nu, återkommer och jag kommer på nåt sensationellt. Ska nog läsa lite se&hör eller annan djup litteratur nu!
Känner inte att jag vill hoppa runt bland allas bloggar från den här datorn så till Stolen säger jag följande: Ja, det är en fin sång och den ska sjungas flitigt. Pratade med Dennis idag och jobbar bara fredagnatt.
Sofie: den här veckan blir ap-tajt ,men nästa vecka!!!!




En sjukhus-natt

Här sitter jag på Falu lasarett och känner mig lite lätt sömnig, om 5 timmar får jag åka "hem" och vila lite. Känner mig dock väldigt fin, scrubs är härligt!
Är med min kusin Ullis här under mina fältstudiedagar. Hon jobbar på en barnavdelning och dom barnen hon har hand om idag är verkligne jätte-pluttiga!!
Resan hit var ingen dans på rosor. Började resan efter alldeles för få sömntimmar. Resan gick fint tills vi kom till Flen där ett godståg hade havererat (spårat ur??). Vi fick då alla knöla in oss i en buss till Västerås (kanske..?är så dålig på geografi). Därifrån åkte vi tåg till Eskilstuna för att sedan åka buss resten av biten till Borlänge.
Detta insåg jag under min resa:
* Folk blir så himla tajta när det finns en gemensam fiende, i det här fallet SJ. T.o.m busschauffören försökte samla poäng genom att säga " ja själv åker jag alltid buss, med SJ vet man aldrig var man hamnar". Jag valde idag att inte bonda med nån även fast jag fick en del erbjudanden.
* Jag blir irriterad när folk klagar till en person i tredje person även fast vederbörande är precis brevid. T.ex en dam som gärna ville gnälla på busschauffören som försökte fixa tåg och allt till oss och därför pillade lite med sin mobil. "jaha, ja jag trodde man skulle köra buss, jag blir så nervös när man gör såhär". Man? Vilken man? ordet du söker är nog "du".
* Linköping har väldigt få höghus jämfört med andra städer, jag blir trots min höjdskräck avundsjuk.
* Jag får hemlängtan innan jag kommit till Linghem

Ja det var ju inte mycket som kommit fram i mitt huvud idag, jag gör ett nytt försök imorn.


Valborg som då var igår, var nyktert och trevligt. Jobbade på Sskål's kravall Akuten. Första timmen tillbringade jag i matsalen där knappt en kotte vistades, några pojkar från min klass bara. Sen blev det shot-baren, dörren och tillslut mer än 2 timmar i garderoben. Var inte en lugn stund, men det var kul att se hur alla beter sig på fyllan. Vägra inse fakta att man själv är likadan. Jag förnekar och laddar upp till festerifesten nästa vecka! Bl.a....kom på att det är 2 till tillställningar den veckan.
Hursomhelst så städade vi lite innan vi icke-skålare eller y6-are fick gå hem. Kom hem halv 5 och somnade otippat (?) nog inte som en stock.

Nee..nu ska ja gå o kika lite på söta barn igen, lite drygt ett halvkilo är den minsta....awwww.
Och dom får för sig här att jag har det så hemskt nu att jag måste blogga bara för att jag sa att det var ett bra sätt att avreagera sig på. Försvarade mig med att det inte är så många som har min adress...
later