Tinnis

Idag har jag och Ida varit en sväng på Tinnis med kidsen. Blev lite bus inomhus, men eftersom vi kom rätt sent hann vi inte bada så länge innan det stängde. Tog ett dop i badsjön efter också. Var varmt i vattnet men stackars Isabelle frös så hon skaka sen. Blev en varm dusch och massa gos tills hon blev varm igen!
Både Casper och Isabelle hade roligt i poolen och det blir så mycket roligare nu när de går och kan upptäcka lite själva. Vatten som sprutade var favoriten!
Har varit på bio med Suzanne nu på kvällen. Egentligen skulle jag och Mattias gå, men han fick erbjudande om att åka och fiska och då är inte en film med gamla Lena värd så mycket! Nej då, det var jag som insisterade på att han skulle åka.
Såg Cockpit, det var helt ok. Kanske inte den bästa film jag sett, men många små lines som var jätteskoj! Mår jätteilla dock av allt godis jag moffat i mig, har inte ätit godis på länge och tänkte köra så det ryker. Det ångrar jag bittert nu.
Fick sms av Ida nu att grabbarna fått 3 fisk var (Mattias är ute med Idas sambo och en annan kille). Kommer med andra ord få hem en mycket sprallig man inom kort.
 
 
 
 



Snabbvisit i stugan!

Här är bilder från inlägget jag försökte skriva sist. Vi var på en snabbvisit i stugan all by ourselves och hade det toppen!
 
 
 



Skit blogg

Tyvärr funkar det inte att lägga upp bilder och text samtidigt.. Efter blogg.se har gjort om sin sajt har allt blivit tusen gånger krångligare och att jag har försökt skriva ett inlägg hur länge som helst.
Eftersom tid inte är något som finns i överflöd blir det nog ganska sparsamt bloggat framöver om dom inte gör om sidan så den funkar smidigt igen.
Gaaaah, blir så irriterad!



Sortera

Idag har jag tillbringat 7 härliga timmar med att sortera i fabriken. Plockat kylare från en pall till en annan för att kolla så de var rätt märkta. Inte min mest spännande dag på jobbet, men fick lite armträning på köpet. När jag kom hem åkte Mattias och fiska och jag och Isabelle gick till lekparken. Mattias fick för övrigt en gädda, men hade inte håven uppe så den kom undan! På kvällen hjälpte vi Sarah att bära lite möbler och nu har vi Modern Family-maraton!




Regn=IKEA

Idag var det regn i massor så då fick det bli inne-aktiviteter. Eftersom vi ändå skulle handla mat så passade ett IKEA-besök fint. Blev inte mycket shopping, bara ett par brallor och en tröja till det lilla barnet. Mattias fick sina shoppinglustar släckta tidigare under dagen då ett besök i fiskeaffären slutade med både metspö och kastspö. Och jag då? Jag fick handla mat. En kvinnas dröm såklart! När vi kom hem blev det lek och massa gos i Isabelles rum. Hon är så smart vår lilla tjej; gömmer saker i små burkar och lyckas pricka klossarna i sin klosslåda. Är så härligt att se hur stolt hon blir när hon lär sig nåt nytt. Imorn ska jag jobba, blir ingen montering utan sortering av en massa kylare. Tur att jag värmde upp med ett bodypump-pass i morse så jag har muskler att orka imorn! Ha en trevlig kväll you all!




App app app!

Har laddat hem blogg-appen till Mattias telefon, verkar inte finnas till android än. Vill ju blogga med bilder men det funkar inte med minneskortet till min laptop och det blir så mäckigt med stationära datorn. Så nu lägger jag rabarber på Mattias telefon och håller er uppdaterade. Nu är det semester här hemma, jag skrev min tenta i arbetsrätt i torsdags och samma dag jobbade Mattias sin sista dag! Jag for till Borlänge med mamma och Isabelle för lite släkthäng! Hade det kanon och lilla Bellbell var glad för all uppmärksamhet. Den här veckan har vi inte gjort så mycket, mest hängt i lekparker. Har börjat vänja Isabelle att bara sova en gång om dagen, så nu sover hon 2 timmar efter lunch. Det funkar kanon än så länge, sover längre och är på bra humör på eftermiddagen. Nu blir det hemmagjord pizza och lite vin på det!




Isabelle 1 år!

Dålig uppdatering, jag veeeet! Men nu är jag här!

Vår älskade lilla Isabelle fyllde 1 år i fredags. Det är helt sjukt vad tiden har gått fort och hur stor vår flicka har blivit. Från att vara ett litet stillsamt (?!) spädbarn har hon nu blivit en stor tjej med extremt mycket vilja. Allt hon har lärt sig på 1 år, alla små och stora utvecklingssteg. Har dock fortfarande färskt i minnet hur lycklig jag var när hon kom upp på mitt bröst första gången. Det är helst sanslöst hur mycket man kan älska en människa, tror inte nåt går att mäta sig med kärleken mellan en förälder och dess barn!




Isabelles födelsedag började iallafall med massa gos i sängen med mamma och pappa. Därefter var jag tyvärr tvungen att bege mig till skolan för en föreläsning så hon fick tillbringa förmiddagen med sin mormor.
När jag kom hem igen åt vi lucnh och äkte sen för att plocka lite jordgubbar. Det var ingen hit att göra detta med bärsele på och mina lår fick sig en rejäl omgång. Isabelle var inte heller sådär jättenöjd, men jordgubbarna var goda!

På eftermiddagen fikade vi med Ida och Casper och på kvällen blev det paketöppning och lek med pappa. Av oss fick hon ett smyckeskrin och en bil!

På lördagen tog vi det mest lugnt, gick till trädgårdsföreningen för lite lek på eftermiddagen.

Igår var det dags för stora födelsedagskalaset. Det var en härligt blandning av släktingar och vänner och jag blir faktiskt lite rörd när jag inser hur mycket fina människor vi har i våra liv och hur lyckligt lottade vi är med så många som bryr sig om oss!
Jag hade bakat tårta (till och med tårtbotten från scratch!), bullar, cupcakes och choccolat chip cookies!
Isabelle var på strålande humör och höll igång för fullt. Hon fick massa fina paket och har nu uppdaterat sitt leksaksförråd ordentligt! Vi har inte köpt leksaker på länge, så det var mycket passade. Hon fick även fina kläder, som blir perfekt till hösten och dagis!
När gästerna gick hem, stannade morfar och faster kvar och Isabelle provade alla sina nya leksaker!

En helt underbar helg och hennes försts födelsedag kunde inte blivit bättre. Tack alla!



Inspekterar sitt smyckeskrin




Har helt plötsligt fått tillbaka intresset för att gå själv!


Fika!


Paket-öppning igen, Casper försöker lägga rabarber på katt-tröjan!


Tur att Casper hjälper till, Isbelle tappade fokus rätt snabbt!


Lycka med bobby-car!


Fick lära sig en ny kryp-stil för att inte fastna i klänningen, stackars barn!




Har hur mycket kort som helst från helgen, men vi nöjer oss såhär så länge!