Katter

Igår var jag och Karolina ute i Fornåsa och hälsade på Cattis med familj + alla katter.
Alla var söta och rara. Sven var lätt knubbig vilket är lätt att förstå eftersom han i princip bosatt sig i matskålen. Jag tror vi kommer passa finfint ihop, Sven och jag.
Cattis bjöd på fika också, världens godaste kladdkaka, tack så jättemycket!

   

 
Krusmynta och Fia kommer också passa fint ihop

 
Cattis med finluggen och Sven

 
Söta B


Här får ingen annan en syl i vädret, det ska gudarna veta


Karolina och Dolce Banana

Nu kallar tvättstugan, later



skräck i sängen

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte skrivit på länge. Jag är en busy kvinna.
Är väl hemkommen från Falsterbo, kolla igenom min kamera efter fina kort, hittade bara det här:
 Wihoo, kaninhoppning. Det var egentligen största anledningen att jag åkte dit, fick dock bara se den här kaninen men den vann tror jag. Fia och Sarah har en massa kort, min kamera är jättedålig. Kan nog bero på att massa skruvar har lossnat och jag tejpat ihop den med sjukhustejp.
Vistelsen var iaf trevlig, slutade i regn, panik och hemfärd.
Nu till paniken i sängen. Kommer hem från jobbet i godan ro, lagar ihop lite mat och bänkar mig i sängen för lite surfande. DÅ ser jag att mitt skrivbord ser ut som aldrig förr, alla mina mappar är borta och ikonerna flyttade hejvilt. Vänder på datorn för att se så den verkligen är min (vem skulle komma hit och byta dator med mig?). Men nej då, den är min. Börjar få lite smått panik eftersom jag inte vet om alla bilder och allt är försvunnet. Trots denna milda panik kan jag inte sluta äta. Jag håvar in gaffel efter gaffel med pasta stirrandes på datorn. Försöker med att starta om datorn och vips är allt som vanligt igen. Datorn är normal och Lena är mätt. Jag vet inte ens vad jag vill komma fram till med det här. Vill jag demonstrera exakt hur hungrig jag är efter en kväll i fabriken och att inget kan stoppa min måltid? Eller vill jag få fram hur odatakunning jag är som tror att allt går att lösa bara genom att starta om datorn? Det sistnämnda funkade iaf.
Usch nu blir jag trött på mig själv, gonatt



snart så

Nu har jag 2 dagar avklarade, en kvar. Har gått bra hitills i veckan iaf. Den här veckan är dock en sån vecka som inte alls känns kul att jobba. Det är så himla olika det där. Ibland suger det värre än värst, ibland känns det rätt så bra och ibland bara är det. nu tror jag mest att det bara är. Tur att jag inte ska jobba övertid i helgen...
Idag har vi roat oss med att komma på porrstjärnenamn till alla (vi hade superhjältenamn förra veckan). Jag fick heta latex-lena, kunde varit värre. Annars är jag listiga-lena
Imorn blir det tvättning för hela slanten, fick en ikea-påse med fias tvätt också. Flicksnärtan har inte tid så det är klart en ställer upp.
På torsdag morgon far vi, mot hästarna och mot dansoteken. Ska bli riktigt gött, hoppas vädret är fint bara.

Nu ska jag äta mackaroner o sova
natti



gaah

desto mer jag tittar på mitt hår desto bittrare blir jag. det ser verkligen inte klokt. har iaf rotat fram ett hårband jag kan ha imorn för att lura dom som ser mig framifrån.
VAD exakt ska jag göra nu? vågar inte direkt gå till min frisör. då kommer jag få stryk. snälla vänner hjälp mig!



hemma

nu är jag hemma igen efter vår lilla vistelse på Orust. minisemestern med brudarna kan man kalla den (eller grabbarna om man inte vill reta upp Gynning).
Har haft det fantastiskt härligt. God mat, vin, solning och en massa skitsnack. Perfekt att få "ladda om batterierna" lite.
Nu är det bara några dagars jobb kvar innan kosan styrs mot falsterbo. Sarah är redan där och laddar, medan jag och Fian har jobb att sköta.
Färgade håret idag när vi kom hem. Det ser ut som ett helt helvete ska jag tala om. Kritvita rötter typ 3 cm och sen resten är väl blont, men inte samma blond.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det här nu. Mörka slingor tipsade Sarah om. Men jag vet inte riktigt om jag vågar. Alternativen just nu är väl att försöka färga om det som inte blev lika ljust, vilket om jag lyckas kommer göra att jag ser ut som en albino. Eller gå runt och låtsas som ingenting. Eller börja bära hatt. Åhhh...tokig blir jag. Men jag hatade färgen jag hade innan också. fuck
aja..nu blir det sova av. trött av allt vilande på semestern..nej förlåt. helgledighet heter det i mitt fall



ge mig mjölk!

Ligger här i sängen och väntar på att Sarah och Cattis ska komma med mjölk. Är rädd för att få sprängade huvudverk om jag går upp nu utan att få dricka kaffe. Och kaffe utan mjölk är inget alternativ. Det är så konstigt  det där, ibland klarar ja mig finfint utan kaffe, men som idag tror ja dagen skulle bli en katastrof
nu kom dom, later



Roadtrip

Idag har vi kommit hem från vår lilla roadtrip.
Vägen dit bestod av godis, mcd mat och massa regn. Och en värdelös karta från eniro. Den avfarten dom ville att vi skulle ta fanns inte ens. Men vi låtsades att vi var på rätt väg och låtsades följa vägbeskrivning, och helt plötlsigt kom vi rätt. Vi är ganska duktiga vi.
Anders bjöd på nyttig mat (såklart), sen lämnade han oss åt vårt öde med den halta katten. En konstig katt som verkade ha en riktig dragning till Anders lägenhet. Helt plötsligt stod den där inne i hallen med sin lilla bjällra.
Idag mötte vi upp bror på stan för lite frulle innan vi styrde kosan hemmåt. Regnade som fan till Nyköping. Såg knappt nånting och i kombination med dålig väg så var det inte den mest avslappnande bilturen. Fast skoj det hade vi.
Mer än vad jag kan säga att vi haft på jobbet idag. Alla verkar ha varit på lite smådåligt humör, skönt att inte va ensam.
Natti




Hon ser allt lite chockad ut


En liten sträcka utan regn


Holländska scouter


Kartläsaren herself


Såhär ball är jag när jag kör bil


Mora stenar, vi såg inga stenar...


Anders med halta katten


Sarah såg ut att vara halslös imorse..



färdig

Då var den här arbetsveckan klar då, äntligen. Nu ska jag fira av min ledighet en dag innan det ska stämplas in på fabriken igen.
Snart kommer Sarah, vi ska bege oss på en roadtrip till Uppsala med grejer till Anders. Jag tänker en biltur i svullandets tecken, hoppas Sarah är med mig där. Men det tror jag, hon brukar inte va svår sådär...
Det var lite roligt igår natt föresten.Lyssnade på Vaken på P4 när alla önskar låtar där runt 3-4 hugget. Å så kommer det en önskan från en Strid som kör lastbil när alla hans kompisar är ute och festar. Låten var Beds are burning. Hela scenariot med lastbil, ingen fest, hans namn och låtvalet kändes som för många tillfälligheter. Så jag skrev till min fd SSKålchief och kolla om det var han. Och det var det. Nu såhär i efterhand låter det ju inte så märkvärdigt kanske, men just då tyckte jag att det var riktigt ballt.

Funderar på om jag ska slänga i lite färg i håret, vet inte om jag vågar. Har gjort det själv i alla dar, men bara för att min frisör säger att det kan bli gult blir jag livrädd. Ska jag chansa? Det går ju att färga om...är så fruktansvärt trött ¨på den färgen jag har nu...
Puss o hej



Grillning och jobb

Gårdagen var riktigt trevlig. Efter solen inte ville visa sig blev jag och Sarah tvingade på en shoppingrunda. Jag höll i slantarna och kom bara hem med lite pocketböcker, en kaffemal och en självuppblåsbar madrass som jag tänkte sova på i Falsterbo.
Sen var det dags för grillning. Björn, Fia och Helena kom också. Vi grillade kyckling och åt potatissallad, sallad och vitlöksbröd till det. Riktigt nice. Dom andra drack vin, men jag höll mig så glatt till min cola.
Sen var det dags för jobb. Rätt många som har semster nu så vi var 6 st som jobbade. Ganska skönt.

Natten gick rätt snabbt och smärfritt. På morgonkvisten blev jag indragen i bilproblem, det sista jag vill efter att ha varit vaken så länge. Kl halv 8 är inte jag ett lyckotroll om man säger så. Men det gick bra tillstlut, klart man hjälper sina vänner.

Har sovit typ tills nu. Kan tyckas vara en evighet, men 7 timmar är väl inget att höja på ögonbrynen åt?

Nu måååååste jag ha kaffe, börjar få riktigt huvudvärk.

 
Fian är finklädd

 
Sarah i sin ärtklänning

 
Sköna Helena

 
Björnen

 
Jag ser ut som om jag får min livs första puss och är överlycklig


Fias rosett måste tydligen inspekteras


Pekar finger med ett krus



ledsen och förvirrad (men ganska glad)

Idag var dagen jag visste skulle komma, men ändå försökte förtränga. Det är semester för torsdagsbullen! Brukar bli så om somrarna av nån konstig anledning. Varför skulle man inte vilja ha bullar på sommaren?
Vi som hade suttit och lurat och funderat på vad det kunde va. Med hjälp av K´s spåkula i mobilen trodde vi att det skulle bli en giffel. Men icke! Köpte mig en torsdags-snickers istället. Och en torsdagspizza. Brukar inte va med när mina kollegor beställer mat (bara på helgerna) men idag orkade jag verkligen inte göra matlåda och frysen min gapade tom.
Så nog med kalorier har jag fått idag iaf.
Nu måste måste måste jag sova. Sarah och jag ska fara till stranden imorn och när det gäller mina vänner får man inte själv välja när man ska gå upp. Ändå så envisas dom med att fråga "men när går du upp då?". Aldrig om jag får bestämma, men det får jag givetvis inte. Idag ringde Fian och väckte mig, "klockan är ju halv 11, då kan du ju inte sova".
Så är det med oförstående vänner som ligger och sussar när jag sliter på fabriken. Men jag gillart! Mina kompisar är bäst.
Sådärja. gonatt på er



Skit-telenor

Har kollat på min mobilfaktura nu sen jag var i NY. 35 kr i minuten har jag fått betala när jag har blivit uppringd, och 30 kr i minuten när jag har ringt nån. Det har lett till min dyraste telefonräkning nånsin. Fy fan vilken jävla skit!
När jag var i USA i julas hade jag tele2 och det blev inte alls dyrt fast jag pratade med i telefon då. Märktes knappt på räkning. Fan att jag har ett år kvar med Telenor, annars hade jag lätt bytt tillbaka till tele2. Det här suger



inget

Det är nästan omöjligt att skriva en underhållande blogg när man lever som jag gör. Allt jag gör just nu är att jobba, och jag tror inte att intresset är så stort över vilken kylare jag gör eller att jag aldrig får tillbaka min kläder från tvätteriet.
Det jag däremot vet att ni gillar är torsdagsbullen. Spänningen stiger inför morgondagen. Hmm..det var kanelbulle förra vecka och wienerbröd när vi var i NY. Det borde alltså blir..hm..muffins. Eller giffel. Den som lever får se.

Annars idag har jag faktiskt tagit mig ner på stan (fasligt lång cykeltur) för lunch med Matilda. Det blev crepes på Georges. Kassörskan (?) tyckte att tydlighet var en dygd för när jag beställde räk-och ostcrepes upprepade hon "crepes med ost och räkor..?". Samma sak med Matildas ost-och skinkpaj "paj med ost och skinka...?" Aja, bättre det än tvärtom antar jag. Det var riktigt trevligt, synd att inte lilla Kanin kunde va med.

Imorn hörde jag rykten om solning med grannjäntan. Får hoppas jag vaknar av telefonen imorn bara. Just nu liknar jag nästan min sömn med koma. Vaknar inte av nåt förutom när min kropp tycker att det räcker.

Nu ska jag äta upp mina fjärilsmackorner och läsa lite.
natti




fett nice

fett nice säger ja? Jahaja.
Jo men de rullar väl på så glatt. 2 dar på fabriken avklarade. 4 kvar. Enda att se fram emot den här veckan är att Sarah kommer till helgen. Då jag visserligen jobbar, men på fredag börjar jag inte förrän sent så det går så bra så.
På söndag ska vi på roadtrip till Uppsala med diverse attrialjer till min bror.

Imorn blir det lunch med Matilda och Kanin. Det blir fint, har kommit över mitt största ensambehov nu tror jag. Och kommit i fatt med sömnen.
Så jaa..det rullar på.

Har nog kommit på ett namn till djuret också, måsta känna på det lite mer (namnet alltså). Säger det högt då och då för mig själv. Tur att dom flesta på mitt jobb är lite galna, det gör det lite lättare att smälta in.

Sov så sött



Mitt nya djur

Igår var jag och Fia och hälsade på hos Cattis och tittade på våra nya djur. Den här lille pojken är min.



Han tycker tydligen att ett öga öppet räcker. Nu ska jag bara lura ut ett namn åt honom....