Tvätt och jobb

Idag har jag tvättat och jobbat. Det är allt jag har gjort, jag njuter av mitt händelserika liv...
Fick höra idag på jobbet att jag inte bara pratar som skurt, jag skrattar tydligen fult också. Men vad kul, jag kan ju sitta där på rasterna för mig själv och vara tyst. Det låter ju verkligen trevligt...

Undrar om morgondagen har något mer spännande att bjuda på. Bäst att lägga sig så jag får reda på´t. Ska bara kolla på lite mer poker först, kanske kan lära mig ett och annat...



Sekt-partaj

Igår var det fest i vildmarken. Med sekten, som nån så fnt utryckte sig. kan nog stämma, dessa fester är alltid galna och spårar ur på nåt sätt. Oftast är inte jag inblandad, och det var jag inte den här gången heller.
Hade iaf riktigt roligt!!! Kvällens låt var utan tvekan "mr dj".
Sov hos Fia och Daniel och vi spenderade dagen med filmtittande och pizza-ätande. Höll mig dessvärre bara vaken under "jurrasic park", den enda film som jag hade sett sen innan. Men bra det mådde jag af, förhållandevis. Fattar det inte, brukar inte må dåligt, men nåt måste ha hänt i Falsterbo. Var bakis som en gris hela tiden, skönt att vara hemma igen och fungera dan efter.


Kom hem till kvällningen, dumpade bara min väska innan jag åkte med Helena till Anna. Massa skitsnack och packade även lite kartonger. jag och Helena iaf, Anna gick mest runt och beklagade sig. Allt som vanligt alltså.

Nu blir det lite Scrubs innan det är dags att sova. Ska tvätta imorn, behövs, har tänkt att göra det enda sen jag kom hem från Skåne.


peace out



Fylleslag i hooden

Här sitter jag och dricker drinkar med Anna och Helena, fin shit!
Ikväll blir det hem till Harrys i vanlig ordning...Började kvällen med en fin lite middag och civiliserat vin, sen gick vi över till de tyngre grejerna, vodkan...ohlala

Igår var jag ute med Anna, skulle egentligen bara dricka lite cider med henne och Helena på torger, men så regnade det och det blev vin hos Helena istället. Kvällen slutade alltså för mig och Anna med en helkväll på Harrys. Två av mina gamla högstadielärare var där, träffade en kompis från den tiden också..Vi hånade dom lite och dansade glatt på i natten.

Malin och Bjön kommer hit snart med tror jag. Dom skulle skippa sin fina middag för att få umgås med oss, klokt bstlut säger jag!

vi hörs



Skurt?!

image45Fick höra på jobbet att jag låter som Skurt när jag pratar..Kan det stämma?



Min semester

Kanske på tiden att jag berättar lite om min semester, jag vet att ni bara går o väntar!

Lördag till tisdag tllbringade vi som sagt på Orust och sen onsdagen på Liseberg.
På torsdagen åkte vi till Falsterbo för hästar (?) och alkohol (!).
Kom fram vid lunchtid då vi beslöt oss för att ställa upp vårt tält i nån form utav sumpmark. Det var ingen bra idé insåg vi snabbt och flyttade det till en torr och fin gräsplätt (Fia är väldigt noga att vi inte kallar vad som helst för äng, vilket jag helst hade gjort i det här läget, men men...) Våra nya tältgrannar flyttade så snällt efter..
Socialsiserade lite med dom innan ännu mer nytt folk kom.
Till Strandbaren och dansade som dom idioter vi är, fin musik och fint folk. Fint helt enkelt.
På fredagen var de kanonväder så vi tillbringade hela dagen på stranden. brände mig och fick en fin solfrossa lagom till kvällen.  Som tur var fick jag låna en fin björntröja, annars är jag nästan säker på att jag hade kreverat..
Jaa...lördan var väl typ samma fast då hann jag med att kika på några hästar också. Typ 2, sen satt jag i Björns sadeltält och gjorde bort mig på franska.
Var iaf bra dagar, en alldeles lagom semester...Trevliga människor och gott vin, det är allt som behövs för att göra mig nöjd..
På söndan packade vi ihop lagom tills det stora ovädret kom. Till Orust och kollade på Caroline af Ugglas. Hon var bra, men gud vilken speciellt brutta. En gillart iaf...

Styrde kosan mot Linkan i måndags och blev avsläppt på jobbet lagom tills ja börja jobba. Fint avslut på semstern? Abrubt om inte annat...

Är väldigt lugnt och gemytligt på jobbet nu, visst ingen som vill ha kylare..Idag slutade vi vid 10 och imorn är ja helledig. Ska socialisera och låtsas att jag har ett liv. Mohaha, nån kanske bli lurad..
Har en massa andra grejer jag ska försöka få gjort också, får göra nån form utav to-do lista, glömmer hälften (eller allt) annars..

Bilder kommer när jag orkar ta tag i mitt liv




Orust och Liseberg..

Är avklarade hitills. Har haft det riktigt skönt, mest slappat och bara..jaa..haft de skönt.
Idag var vi på Liseberg, det var livat. Tyvärr så var den nya karusellen för i år stängd för stunden, men allt annat åkte vi.
Imorn ska vi till Falsterbo, där väntar hästar och alkohol, blir fint det.
Hörs

    



Gessle in tha house

Inte riktigt, men utanför...
Jag, Kommisarie Rödskägg, Anna och hennes nya karl satt utanför o drack lite vin...Var trevligt o gemytligt..

image41

Här är en bild från forntiden, då jag och Helena fortfarande var böjbara. Det var tider det. Jag minns nostalgiskt tillbaka!




SEMESTER

Ohlala, gissa vem som har semester?! Jo, jag!!!
10 underbara dagar utan att bygga kylare, ska bli fantastiskt!
Vet inte bestämt vad som ska göra under mina lediga dagar. Vet bara att på lördag styr vi kosan mot Orust och sen får framtiden utvisa.

Nu ska jag sova och kurera min stackars kropp. Efter min lilla vattenolycka i morse har skadorna haglat över mig. Finns nog ingen kroppsdel som inte har fått stryk idag...jo huvudet föresten, och tur är väl de

gonatt



En kokande start på dagen

Kan en dag bli bra om börjar med att hälla kokande vatten över sig själv? Den kan väl knappast bli sämre iallafall hoppas jag. Ajaj i min stackars brända kropp



Samtal med Fia

Hon ringde mig för att delge ändrade semesterplaner

Fia: Skåne har ju svämmat över så mamma och pappa frågade om vi ville bila med till Belgien istället...
Jag: Ja men det låter ju trevligt, men vad gör man där egentligen? (allt jag kom och tänka på var stora nötkreatur)
Fia: Nej jag vet inte...men det kanske var Berlin då.. Nånstans var det iallafall

Ja det kan man ju fundera på. Belgien och Berlin är ju ganska skilda platser och jag är ganska övertygad om att Fias geografibetyg inte var dom bästa.



Oförstående

Jag fattar inte alls varför min blogg ser så skum ut. Nån som har någon idé?

Nu ska ja plugga en sväng innan de är dags för lunch med kommisarie Rödskägg. Ikväll blir det kylarbyggande igen, mitt liv leker!



Min Mr. Man


Idag blev jag glad. Jag har fått en mejl från min kär vän Cavan, aka Mr Man. Han var, förutom Ester, min största stöttepelare under mitt år i USA. Vi har inte haft sån kanonkontakt på sista tiden, men idag minsann damp det ner ett mejl.

Här är vi på en liten semester i Washington DC. Har ingen aning hur man vänder på bilden, so tilt ur head people.


image41



...

Idag försov jag mig igen...
Helena anade ugglor redan kvart i 7 i morse då hon slängde iväg ett sms för att påminna mig om att jag jobbade (vilket jag inte läste förrän jag hade slutat jobb). Klockan 9 ringde hon för att påminna mig muntligt, "jaja jag kommer vid halv 12" svarade jag halvsovande. "Halv 12!!??! Du börjar vid 11" fick jag till svar. Det blir nog bra tänkte jag och kurade ner mig under täcket igen. Nästa gång jag kollade på klockan var hon halv 11. Halv 11 behöver jag gå senast om jag ska hinna fram i tid. Så det var bara att kasta på sig några paltor och cykla iväg till jobbet. Efter en kaffe stämplade jag in 3 minuter över 11.
Annars har dagen varit som bra, som vanligt är jag som piggast när jag kommer hem från jobbet. Finns inte mycket spännande man kan göra såhär dags dock.
 Lika bra att gå å lägga mig



Hem till Harrys

Igår var det Harrys-dags igen. Har inte varit där sen i påskas så det vvar väl på tiden kan tyckas...
Hade en liten trevlig förfest hemma hos mig med en trevlig skara folk.
Lyckades med att inte ta någon stämpel när jag gick in, vilket jag kom på när vi var ute och skulle hämta pengar. Vakterna trodde iaf på mig sen så allt var frid och fröjd. Hade det trevligt ute, var skoj att vara ute i svängen med Helena igen.
Fia blev lätt överförfriskad och jag fick släpa hem henne. Tog sin lilla stund och höll på att hamna i ett misshandelsdrama på vägen, farliga farliga ågatan.
Jag mådde prima imorse, mer än vad man kan säga om Fia. Hennes karl kom och vi åkte till max och käka.
Sen kom pappa och målade färdigt mitt kök. Nu borde de vara klart..kanske.. Känner ingen brådska direkt.

Nu ska ja se vidare på Beck innan jag ska sova o ladda upp för en arbetsfylld dag imorgon...



Déjà va?

Jag och Charlotta har precis kollat på Déjà Vu. Vi satt som 2 fån och gapade... Ingenting gick ihop eller var logiskt, inte som vi förstod det iaf.

Mitt köksprojekt går inte så bra som jag hade hoppats på. Var massa hål som skulle spacklas...och spacklas...och spacklas.. Och inte får jag göra nåt heller. Min pappa är lite pedantiskt när det gäller hantverk och dylikt, han gnäller på allt jag gör. Vilket resulterar i att jag blir sur och sätter mig och kollar på tv istället. Hitills har vi målat den minsta väggen. Imorn fortsätter projektet.

Men nu ska det sovas



Bullar i ugnen!

Nu har jag varit duktig och bakat bröd. Seriös som få om jag får säga det själv....
Sarah, jag vet var vi gjorde fel förra gången, vi hade i ½ liter för mycket vatten. Nu har jag dessutom införskaffat en brödpensel och slipper de stekta äggen på plåten!

Kvällen ska fortsätta i dit kreativa slaget, ikväll ska jag och pappa måla om mitt kök. En ledig kväll måste man göra något vettig av och jag är jättetrött på mitt blå kök. Nu ska det bli rött istället, blir nog piffigt.



Ingen bulle..

Igår fick vi ingen torsdagsbulle på jobbet. Jag blev djupt besviken...
Men idag är en ny dag och det är bara att försöka gå vidare..



Äventyr på g

Snart ska jag iväg med kommisarie Rödskägg och hämta en bil. Efter det ska jag till Ikano med Karolina. Låter det inte som jag har spännande dag framför mig?
Och som gräddet på moset ska jag jobba ikväll! Torsdag är det också, vilket innebär......TORSDAGSBULLE!

Nu ska jag försöka piffa mig lite så jag ser ut som folk



Ohlala = Blue Hawaii?

Min kollega Karolina är rätt rolig. Varje gång jag säger "ohlala", börjar hon sjunga på "blue hawaii", helt omedvetet. Hur kan man accosiera den lilla frasen till en töntig dansbandslåt?
Jag funderar på att ta detta ett steg längre och göra nån form av Pavlos expeiment, kanske hmmma "ohlala" eller kanske mima. Tillslut kanske hon börjar sjunga bara jag tänker på det. DET vore roligt om något. Tills dess får vi nog fortsätta att bygga kylare.



Tungt att plugga

Försöker på nytt lära känna Tortora och allt jag behöver veta om kroppen. Det gör jag bäst liggandes i soffan. Tråkigt är då att boken är ca 1300 sidor tjock, i a4-sidor. Får alltså lite ont i magen av att plugga. Vet inte hur jag ska lösa detta, är alldeles för lat för att sätta mig upp. Någon frivillig som vill komma och hålla upp boken åt mig? Jag bjuder på lunch...



Äntligen över

Då var den här veckan snart till ända. 63 timmars jobb blev det, blir fint 25 juli...
Natten gick ganska bra, ungefär som de brukar på helgen.
Idag sov jag länge. Sen hade jag shoppingdejt med David, mycket roligare att handla mat tillsammans med nån.
Hem till mamma sen som bjöd på mat och fick dessutom med mig några matlådor hem, inte fy skam det.

Nu ska ja kolla vidare på miss secret agent. Djupare än så orkar jag inte vara