vin vin vin

Sitter här i en annan del av T-fors ännu en gång och dricker vin med Helena och Fian. Planen för kvällen är väl att så sakteliga gå ner på stan och ta en öl eller nåt. Har verkligen ingen lust att gå ut, har fått nog av party för en stund.
Kvällen igår var väl sådär. Först var vi på nåt tack från kårservice, eftersom bara halva SSKål var där blev det mer öl till oss andra. Var stört trött även fast min mellanfest bestod av powernap hos Karin. Vet inte riktigt vad jag sysslade med sen. Stod längst fram på 250kg kärlek, otroligt värt kan man tycka. Sen lallade jag mest runt utan nånsomhelst lust att egentligen vara social. Så det var jag inte. Dansade kött i ljus med Karin och sen blev det drama och jag cyklade hem. Förlåt till dig som jag skällde ut för att du anklaga mig för att gå långsamt, just det är väldigt känsligt eftersom jag hatar folk som går långsamt. Jaha, det var sista kravallen det
Idag har jag fikat med mamsen och sen gycklat på t6´ornas examenssittning. Det var sista gycklet det (ännu en sista gång Fia). Det gick bra fast vi inte var så många eftersom rätt många i SSKål går i T6. Efter det köpte vi mat på Stångebro och käkade nere vid ån.
Nu sitter Fia och hävdar att jag borde gå i hypnos så jag ska bli sugen på involvera mig i ett förhållande. Tror inte riktigt på den idén, kan inte säga att jag lider av mitt singelliv. Jag tror att jag är alldeles för egoistisk just nu...ja så är det med det. Fast på riktigt tror jag att det handlar om att jag är för lat, orkar inte lära känna nytt folk just nu.
Jag låter verkligen bitter, men så är det inte. Är bara riktigt trött och allt jag vill är att umgås med mina kompisar.

See you later alligator



Ojojoj




förlåt

förlåt Fia du är fortfarande min mänskliga bästis. Men du är ingen allergimedecin...o du är i Göteborg
Skriver mer en annan dag. Sjukt stressad och ett huvud som inte är på topp efter 4 timmars sömn



min nya bästis

Min bästa kompis just nu heter Loratadin. Tack vare den börjar jag känna mig som en människa igen, som slipper göra galna grimaser och klia mig frenetiskt i ansiktet. Att ett sånt litet piller kan skänka så mycket glädje!



Den sista måltiden

Kvällen igår med SSKål var kanon! Vi började med att spela minigolf för att sen käka middag på kniv å gaffel. Vi hade våra straffölspengar till det, kändes lite bättre än att bara supa ner oss för pengarna. Mycket moget SSKål. Jag och Karin delade på vitlöksbröd med tzatziki och halloumi till förrätt. Sen åt jag nån vegetarisk grejs med klyftpotatis. Till efterätt blev det tryffel med kaffe och baileys. Helt fantastiskt! Och för första gången (förutom Akuten och Fejden) var alla 14 samlade. En del är lite sentimentala och hela den grejen, men jag känner faktiskt inte så. Hade aldrig orkat med ett år till och vi har ju ändå gjort det bästa av året. Vi ska vara glada och nöjda med oss själva och nu får vi bara anstränga oss så att vi inte tappar kontakten. Jag som brukar ha en grym separationsånget är ganska stolt över mig själv som känner såhär.
Det flesta hade ju skola tidigt idag, men icke jag och Karin så vi drog till hg. Var ganska livat faktiskt, träffde Matilda och lite CC-folk vilket var trevligt. Dansade loss lite, men var inte riktigt på hugget så jag åkte hem.
En stund senare kom Karin och vi åt mackaroner och snackade skit till halv 6 eller nåt. Sov till 2 idag, så inte mycket vettigt förutom jobb har det blivit.
Nu är det en dags jobb kvar. på fredag blir det sommar-x och på lördag har t6´orna examenssittning så då ska vi gycka. Sen får vi se om det blir utgång eller inte, för stunden känns hemmakväll som det mest lockande.
Hej och gonatt

     

Det blev inga kort från minigolfen, Sofie hade fått en ny kamera och lekte paparazzi så det fick räcka..

Hittade ett ynka kort från hg på kameran. När Petter har Matilda på axeln. Det roliga med det kortet är att dom fick stå och posa så hur länge som helst för att jag skulle hitta min kamera




mer jobb

Jomen det gick ju bra det där. Började dagen med att packa ihop en order på ca 50 menyer. Sen blev det lite kassa o dt. Var faktiskt skoj, men skulle verkligen inte vilja jobba heltid där.
När jag stod i dt´n kom Fias chef förbi och handlade mat. Dom hade problem med att personal i veckan så på fredag rycker jag in som personlig assistent. Bara sådär huxflux, med min enorma erfarenhet. Men det ska nog gå bra det där. Och tro nu inte att Fias chef attackerar folk bara sådär, jag har haft häst i hennes stall i flera år så främlingar är vi inte direkt.
Nu ska jag piffa mig fin. Sen blir det SSKål-mys, "sista måltiden". Mycket dramatiskt, men först blir det minigolf. Blir säkert hg sen ikväll, en får väl passa på när man är ledig



McD

Snart ska jag iväg och jobba på McD. Det var verkligen inte igår, typ förra sommaren sist. Det kan bli spännande. Ska ju inte till fabriken ikväll, så jag tänkte att nåt måste jag ju göra. Så det blev McD.
Får se om ja kommer ihåg nåt...
Ha en fin dag i solen!




allergi

usch va jag är allergisk. Trodde jag skulle slippa undan i år, men icke så. Det ska snoras,rinnas i ögonen och vara tjockt i hela halsen. Helt fantastiskt!
Har precis fått prata med landet på andra sidan Atlanten, dom ville har nån bekräftelse på att jag verkligen var jag. Vi får la se hur det går med det, Fia har min plånbok så om hon inte kommer med den imorn bitti så blir det tufft. Då blir de inga kleeeder



ps-nybörjare

Mitt första försök, nästan helt själv. Sarah tyckte det var fint iaf, som ett litet barn kände jag mig "men åhh Lena, det var väl fiiiint, vaaa?!"
Vad tycker ni gott folk?

image161



söndagsvin

Kvällen igår slutade sisådär. Hade kul till en början, men sen träffade jag den person jag helst av allt i världen ville slippa se. Det kändes bara skit, så jag valde att gå hem. Hatar att folk kan en sån effekt på mig.´

Idag har vi haft det gött. Började med en rejäl garderobsrensning med Sarah som smakråd. Det som var för fint för att slängas men inte kändes helt rätt på mig hamnade så glatt i hennes resväska. Det blev lite utrymme i garderoben, det behövdes verkligen. Nu finns det plats för nya kläder som ska införskaffas i New York.
Sen var jag och Sarah och fikade hos mormor med min släkt. Firade lite morsdag och mormor som fyller år imorn. Hon var ganska pigg, men hade lite svårt med svenskan. Känns som om det blir mer o mer tyska med tiden. Det är himla märkligt det där.
Efter det åkte jag, Sarah och Fia till ikea. Inhandlade ett soffbord + lite annat smått o gott. Sen blev det storhandling på ica maxi. Till kvällsmat blev det tacos. Sen kom Björn förbi en sväng. Jag var social nog att somna, men nu är jag rätt pigg igen. Jag och Sarah firar helgslutet med ett glas vin.
Sarah har fått en lägenhet (igen, haha), blir granne med Fia. Så snart är vi samlade hela ligan. Känns helt underbart att ha alla mina bästa kompisar samlade.
Nu ska jag försöka lära mig Photo Shop, vi får la se hur det går



kul jul

Vad jag trodde skulle bli en kul förfest i goda vänners lag visade sig bli ett schlager-helvete. Jag har lyckats undkomma  alladeltävlingar i och även schlagerfinalen. Och nu då? Ja nu sitter jag här och tittar på galna människor som sjunger på märkliga språk. Och inte bara det, jag måste rösta också! Fia blev ambitiös helt plötsligt och har gjort listor som ska fyllas i. Show, kläder och låt ska betygsättas. Vi har olika färger på våra papper med matchande pennor med fluff (äntligen fick jag användning av min julklapp från Sarah för nåra år sen)
Jag försöker engagera mig, men hoppas att det är snart är slut. Sen blir det Harrys..det var inte igår.

      

ja ni ser ju själva hur livat det är




Jag är en patet!

Numera är jag inte längre festerist, jag är en patet! Det känns mycket skönt, bara lite lite sentimentalt. Jag tycker inte om omställningar egentligen, men den här känns rätt göttig. Det här året har varit grymt, men man ska sluta när allt är på topp sägs det.
Skiftet gick bra, verkade som om nya SSKål hade roligt, undrar hur bra dom mår imorn bara.
Nu ska jag skruda om och ha en helkväll med brudarna, wihooo

Vi på vårat skifte:


Vi igår, efter ett år som festerister:



Nya SSKål




Pannkaksfrulle

Sarah är här! det firar vi såklart med blåbärspannkakor!
Snart ska vi dra ner på stan och luncha med Fia. Sen blir det tackfest ute på landet sen och sen Flamman. Kanske Flamman för min del, ska vara chaufför ikväll och vet inte riktigt hur pigg jag är att gå ut på dans sen. Får se hur trött jag är.
Är nästa färdig med mitt testamente nu, jättesvårt att veta vad jag ska ha med. Måste vara klart tills imorn bara, då blir vi pateter. Skönt, men sentimentalt.




Cry Wolf

Det blev en fin start efter min "långledighet" som dom så glatt utryckte det på jobbet. Dom missade nog mitt lilla monteringsmaraton i helgen.
Blev lite tokig i huvudet dock (ja var annars?) för han jag stod och monterade med skrek "AAAJ" alternativt "DOOH" varje gång han slog ihop sin kylare. Och varje gång frågade jag såklart om han slog sig. Efter ca 8 timmar började jag förstå att han aldrig slog sig utan bara försökte vara rolig. Trots att jag kommit till insikt med detta fortsatte jag att fråga, det kunde ju faktiskt vara på riktigt nångång. Men imorn ska gudarna veta att jag inte kommer att bry mig ett dugg. Slår han sig får han så glatt stå där med bruten tumme. IN YOUR FACE!

Usch..kom precis på att min säng är alldels äcklig efter mitt snuskhår häromdan. Känns som ett sandslott. Får blir att sova på soffan i natt, sov på en igår så det får väl duga i dag med. Orkar verkligen inte byta sängkläder nu, det är en hel jäkla process ska jag säga. Allt måste bytas för det ska matcha. Matchar det inte så mår jag dåligt..., på riktigt dåligt alltså. Jag försöker lura mig själv ibland, men det funkar aldrig. klassas det som tvångstanke?

Jahopp..det blir jag, soffan och gossip girl nu då. fett nice



att man ska behöva göra allt själv...

Nu, äntligen, efter veckor av tjafs med telefoner och simkort verkar allt har fixat te sig. Fick medelande igår om att mitt tele2 nummer skulle flyttas över till mitt telesnor-simkort. Det lät ju bra, förutom att jag inte har nåt telesnor-simkort. Var och beställde ett nytt förra veckan och det skulle komma inom nån dag. Vilket det inte gjorde. så idag hade jag inget nummer (eller abonnemang?) alls. Var nere på telesnor nu och pratade med nån kundtjänstsnärta, som sa att dom itne fått nån beställning på simkort. Så jag fick ett i affären. Svårare än så var det visst inte. Blir så irriterad på att så fort man lämnar över nåt till andra så blir det bara skit av det. Samma sak när jag skulle flytta över numret första gången..
Men nu har jag iaf samma gamla nummer och nu kommer jag hålla stenhårt i min mobil.
Nu blir det kaffe och sen far jag så glatt till fabriken



Everybody hates minnesluckor

Har aldrig trott på folk med minnesluckor innan, har alltid trott att det är deras ursäkt för att slippa stå för det dom har gjort. Nu tror jag på det, och det är inget jag gillar.
I skrivande stund så måste jag säga att det ska bli riktigt skönt att bli patet, jag pallar verkligen inte med det här längre. Inte för att det inte har varit kul, det har bara blivit så himla intensivt allting.

Ska iväg och fika med Karin snart, men först...Gossip Girl. Finally!





smörgåstårta och höns

Precis nyvaknad, hade planerat att gå upp vid 2-hugget men det kan jag ju konstatera att klockan inte är. Jag som hade tänkt att gå till gymmet och greja idag. Lär ju inte hinnas med eftersom jag måste åka om knappt 3 timmar.
Jobbet gick iaf bra, Karolina hade varit så rar och gjort en smörgåstårta, just for me!
Hade världens skummaste dröm...min häst levde igen och vi skulle ut på en liten skogstur. Men då hade alla festerier skifte i skogen och det var full kalabalik överallt. Sen var folk arga på mig för att jag hade släppt ut hönsen, jag var tillochmed mordhotad. Va fan betyder det här nu då?


image150

Lilla Mezzot, som tyvärr inte är så levande som jag önskar han vore...



Pubelipub

Precis hemkommen från FM´s fredagspub. Helt totalt stelfrusen...men trevligt var det. Och ölen var billig, vad mer kan man begära?
De andra snärtorna och pojkspolingarna ska ut och svänga sina lurviga på Flamman ikväll. Jag har ingen lust. Tror det skulle kunna bli en kväll som slutar i drama, det bara känns som om det är en sån dag. Så jag ska ta mitt pick och pack och cykla iväg till Fia istället. Dricka lite drinkar och äta chips. Det låter mycket bättre det.
Bäst att sluta här...

     



Klädskåp del 2

Idag fick vi äntligen våra klädskåp, det var ju på tiden kan man tycka. Längst ner precis innanför dörren kommer jag att få ligga och kravla varje onsdag med stor risk att på påsprungen från alla de håll. Annars var det lugnt och skönt på jobbet, stod själv på min lina vilket var skönt som omväxling. Nåt som inte var så skönt när jag hamrade mig på min piercing med all kraft jag har i kroppen. Men den sitter kvar och verkar inte ha tagit alltför mycket skada.
Torsdagsbullen var wienerbröd, vilket gör Karolina till vinnare. Jag hade gissat på muffins jag...
Är jämt så himla hungrig när jag kommer hem från jobbet, har blivit det mer och mer nu på senare tid. Men inte hade nån lagat mat till mig tills jag kom hem så jag fick så snällt ta saken i egna händer. Det blev nåt pitabröd med veggie-burgare...roligare mat än så hade jag inte. Lyckades för andra gången idag tappa min creme fraiche burk så det splashade över halva köket.
va fan..ibland undrar jag hur tråkigt jag kan bli, har jag tagit priset idag eller vad?

Karolina verkar inte vilja bli ren, inte konstigt det. Då skulle hon ju inte matcha med drömprinsen ;)




Svull i kvadrat

Idag fick jag sluta tidigt på jobbet, så vad passade inte bättre än att ha en riktig svullkväll hos grannjäntan?! Vi har kalasat på mackor, godis och chips. Och kollat på mord såklart! Riktigt skönt med en tidig kväll (är ens halv 11 särskilt tidigt?), framförallt eftersom jag ska jobba nästan hela helgen.
Annars har jag inte så mycket mer att säga än att min hand inte mår så jävla kalas. Ja, ja vet att jag får skylla mig själv, men jag måste ändå få klaga lite....

Hittade det här på Helenas dator, första och enda kortet på henne i ovve...








Nu när jag ändå är inne och snokar i Helenas dator, hittar jag fler godbitar från förr...enjoy!





Utanför Harrys..får vi inte komma in?!











Och sista bilden...som heter "Lena och majs" i Helenas dator..jag fattar verkligen inte varför






Aja, nu tackar jag för mig för idag...det här var nog mest roligt för mig och Helena egentligen...



Tommy eller Lena?




Mitt skratt kanske inte är så illa trots allt?



Lite fit sådär...

Idag har jag och Fia varit och tränat. Det var inte igår kan jag lova. Sprang lite och sen gymmade, rygg och biceps.
Efter det firade vi med mat från stångebro. Vi resonerade som så att vi skulle käkat där även om vi inte hade tränat...så det var bättre att träna och sen äta onyttigt än att bara äta onyttigt.
Får ser nu om jag kan ta tag i det på riktigt nu..igen...Blir nog mer tid över när livet som festerist tar slut. Fast jag hittar säkert på nån annan bra ursäkt.
Snart är det dags att åka till jobbet, 2 kvällar kvar sen är jag ledig en dag innan jag ska jobba lördag och söndag natt. Härlig vecka...men komp är fint...och pengar



sur...eller inte?

Idag har jag varit sur, jag vet inte varför alls...Men jag tror jag skyller på tanten som skrek på mig i morse "NEJ, NEEEEJ, du gör FEEEEL", när jag cyklade på ett övergångställe...Eller att jag blev väckt av telefonen imorse. Eller jag vet inte, jag kanske bara har en såndär surmuledag utan anledning. Eller egentligen kanske jag inte ens är sur..det kanske bara verkar som det...lurigt va?




oproduktiv dag

Idag är en såndär dag där absolut ingenting har blivit gjort. Vaknade sent, och sen har inte mycket mer hänt. Jag har kokat koksalt och håller nu på att koka makaroner. Snart ska jag till jobbet, tur det..annars hade jag suttit här och varit en slacker hela dan.
Har blivit beroende av att Fian ska komma och underhålla mig. Senaste dagarna är det hon som har kommit och dragit upp mig ur sängen och fått med mig ut på diverse äventyr. Men idag skulle hon jobba, det var ju just typiskt det..

Vi har bokat hostel nu i New York iaf, blev himlans billigt och vi får ett eget rum. Hoppas det håller lite bättre standard än det vi hade i Paris. Bara vi slipper mögel så är jag egentligen rätt nöjd.

Hittade det här tjusiga kortet på min mobil







Undrar lite hur vi tänker här ...ok om det hade varit en engångsgrej, men nejnej, det är åtminstone tredje gången vi väljer att partysminka oss på detta sätt. Vad vill vi förmedla på fyllan egentligen?



nattliga funderingar

Har ni haft den känslan när ni bara känner er som ett stort frågetecken?  Jag tror jag känner så nu...Jag fattar ingenting, jag fattar inte ens vad det är som jag inte fattar...Om jag bara kunde komma på vad det är som jag vill få klarhet i. Men nee,jag vet ingenting om nånting..
Sova kanske?



baaakis

idag mår jag som jag förtjänar kan man säga...slutade dricka tidigt igår så jag inte skulle må så dåligt, men det hjälpte tydligen inte så mycket. Kvällen annars var helt ok...lite för mycket folk och lite för trångt, men annars fint. Jag och Karin var utrustade med varsin fin mustach, varför vet jag inte riktigt men tjusigt var det.

fia och linn kom och våldgästade mig förrut och snart ska jag iväg och hämta bilen hos helena och sen iväg och gyckla. Vet inte riktigt för vem, men det blir nog bra det där. Sen ska ja jobba hela natten, usch usch...Men det blir nog bra det också.
Usch...mår verkligen inte prima



nae va?






Mycket kan man säga om mitt reservsmycke..men just ordet snyggt passar sig inte riktigt...





Föresten...det var giffel som torsdagsbulle idag






snurr och kommande smärta

Idag har det allt var en snurrig dag. Iaf på jobbet. Innan dess träffade jag Maria, det var inte så snurrigt.
Iallafall så hade jag bett om ett arbetsgivarintyg som vhs ville ha. Och idag skulle jag då få det. Började ana oro när Stolens namn stod på kuvertet. Stod även hennes namn på intyget, så min chef gick bort med det till henne ifall hon skulle ha nån nytta av det. När vi sedan kollade närmre på det såg vi att det var mitt personnummer och även min adress. Ok att folk på golvet blandar ihop oss (jag är tydligen väldigt lätt-ihop-blandad, eller vad säger du Karin?), men på kontoret?? Vi gick upp till personalchefen som löste det hela åt oss. Timmarna som stod stämde dock inte på nån av oss. Hur snurrigt kan det bli egentligen?
Nu när jag kom hem märkte jag att jag tappat kulan till min handpiercing. Har ingen extra hemma, vilket gör att jag har 2 val. 1- tar ut smycket, 2- trycker i ett annat smycke. Självklart väljer jag alternativ 2, den här piercingen försvinner inte så lätt! Hittade en ring som inte verkar så tjock, men jag misstänker att det kommer att göra mycket  ont. Usch, måste gå och köpa ett vettigt smycke imorn, om jag får min bankomatkod vill säga...

Good night, and good luck



Back in the factory

Första dagen på jobbet nu på en vecka. Man kan ju undra hur mycket som kan hända i en fabrik på den tiden. Sist jag var sjuk en vecka bytte vi ägare. Den här gången var förändringen lite mindre, en uppfräshning av matsalen. Snurrade runt som en yr höna innan jag hittade till kylskåpet. Sen var det smörgåstårtedags. Fast bara för oss i monteringen, så vi fick ha en egen rast. Lite märkligt kan tyckas, det är väl allas förtjänst om det går bra? Det funkar ju inte om bara monteringen gör ett bra jobb. Hursomhaver blev det ingen smörgåstårta för mig, eftersom den var fullsmockad med skinka och annat kött. Men jag hade god mat med mig så det var lungan. En annan nyhet på jobbet är 10-minuters-gympa-rast. Jag fattade ingenting men valde att inte vara med. Imorn kanske, var för seg för att strutta runt kände jag...
Jaa..där ser man. Mer spännande än så kan inte en onsdagkväll bli tydligen.



ja hade med mig 4 pennor och 2 sudd till tentan...pinsamt?



Flyga drake

Nu har jag precis läst färdigt boken Flyga drake. Har sträckläst nu senaste 2 timmarna, går verkligen inte att sluta när man har kommit in i en bra bok. Nu är jag mest ledsen för att den är slut, nästa steg får bli att se filmen.

Snart till jobbet, har inte varit där på över en vecka...

image136



telefon o tenta

Nu har jag fått en ny telefon, sony ericsson k530i står det på den. Rätt söt, måste bara lära mig att använda ericsson. är så himla van vi samsung nu. Gjorde faktiskt en rätt bra deal tror jag, för en gångs skull. Fia var med som mina extra öron...
Idag har jag skrivit lite tenta, gick nog åt helvete men motivation finns bara inte. Nåt som jag alltid undrar när jag skriver tenta är hur hungriga folk egentligen är. Folk dukar upp värsta picnic-borden. Det är mackor, risifrutti, godis, frukt, läsk, öronproppar (?) och gud vet vad. Jag har med mig en vattenflarra och på sin höjd en frukt. Känner aldrig riktigt under tentans gång att det passar sig med en matpaus. Å andra sidan hade det varit fjantigt idag, men tanke på hur kort tid jag satt...En liten tanke bara, äter folk såhär mycket om dom sitter hemma en förmiddag också?







Min nya skönhet (?)




nya kleeeeder

Här är alla mina nya tjusiga kläder som jag beställde från forever21. Som tur är, har ja en fantastiskt snäll bror som bor i USA och kunde frakta hem hela kalaset till mig. Nu ska ja bara hitta nån tillställning där fin klänning är ett krav. Känns som finsittningarna är över för den här terminen iaf..äh..de löser sig nog.

217403-134

Mamma och Sarah var väldigt bittra över att alla kläder passade....



En riktig västkusttjej (?)

Har precis haft en riktigt göttig middag med Fian. Det blev räkor med lite dipp, avokado, keso och vitlöksbröd. Eftersom Fia är från Göteborg så tror jag att hon kan allt om livet där. Livet där är för mig bl.a räkor. Jag hade tusen frågor om dessa fina djur tills hon slut undrade om jag misstog henne för Bubba i Forest Gump. Personligen ser jag ingen större skillnad, vad säger ni?

     
                                           Fia?                          Bubba?
 

Nu ska vi snart på bio, eftersom hon fyller år fick hon bestämma film. Det blev The Eye, hoppas den inte är alltför otäck



Idag är ingen vanlig dag...



...för idag är Fias födelsedag! Stort grattis till världens bästa kompis som fyller 23 år idag! ikväll ska vi fira med mat och skräck!

217403-131