utvilad äntligen!

Döm min förvåningen när jag vaknade halv 6 idag, så skööööönt, äntligen en natt med mer än 5 timmars sömn. Fast dag blev det ju men sömn som sömn. Känns helt underbart!
Natten gick jättebra. Vi hade lite lördagslyx med grabbarna och beställde pizza. Temat för natten var att hitta på låtar om alla till melodin "petter och ja.." från polly-reklamen och nån minns det.
Kylarna krånglade massor och det mesta gick skit ett tag men vi höll humöret uppe. Har så himla bra och roliga jobbarkompisar! Gick runt på lite studiebesök också när allt krångla som värst. Nu förstår vi vad som menas om nån säger att det är fel på tänderna i schaal.
Nee nu ska ja hoppa in i duschen å sen äta frukost/lunch/kvällsmat. Hinner inte äta så mycket idag. Maria kommer sen för lite mys!
Åhhh... seventh heaven är nu, hur bra är inte det ?




En natt avklarad

Sitter här och ska göra mig redo för min andra natt i kylarens tecken...Första natten gick helt ok trots min sömnbrist. Tiden gick snabbt och kylarna blev fina. Nattens samtalsämne var Astrid Lindgren...Vi kom fram till att namnet Karlsson dyker upp väldigt ofta. Dunder-Karlsson och Blom, Nils Karlsson pyssling, Karlsson på taket, Karlssons kalasklister. Sen har vi Herr Nilsson i 2 olika filmer. Allan Edwall dyker upp flitigt i många filmer. Sen kom vi fram till massa mer, den här diskussion varade i säkert 2 timmar, man kan inte kräva att konversationerna ska vara så djupa kl 4 på morgonen. Måste tacka Karin också som glatt svarade på mitt sms vad den tredje pojken i bullerbyn hette (Bosse).
Fick också höra att tjejerna nuförtin såg ut som horor med sina strumpor och kjolar. Och sen blev dom visst sura när någon påpekade det.. Konstigt?! Haha, vilka fördomar...

Har varit på promenad idag med Sofie, var ute jättelänge och sen åt lite på donken. Hämtade en overall till akuten från Carro och sen hem.
Nu laddar jag med energi i form utav kaffe, ska nog gå bra de här med!
Ha en underbar kväll alla ni som får ut och svira!



Utmattad

Jag är totalt slut, kan inte sova så jag går runt och är toktrött och galet lättirriterad hela tiden.
I helgen blir det kylarbyggande, får väl se hur det går. Men det kan vara skönt ändå att få en "lugn" helg...Har ändå ingen större lust att göra nåt annat.
Jaa..annars är ju vädret bra iaf och det är alltid skönt. Uteserveringarna har öppnat och jag invigde en av dom igår... då är sommarn här, våren om inte annat.
Nee.nu ska ja ta hand om 55 stetoskop som kom budandes till mig idag, fint. Skönt att jag är "ledig" nästa vecka så jag slipper deala med det då.
Jag låter vädligt negativ såhär, det är jag verkligen inte men utan sömn kan vilken muntergök som helst bli bitter...
Ikväll blir det mys med Charlie innan jobbet, stackars..haha

Puss o hej



Nu kan jag stå igen...

...och detta tack vara den stora tyngd som lyfts från mina axlar idag, HBM-tentan, bara ordet låter ju otäckt.
Jag vet verkligen itne hur det gick, det kan ha gått precis hursomhelst, eller det är väl kanske att ta i men om jag klarade den så var det nog på gränsen.
Efter tentan sprang jag och Maria runt på stan på lätta små fötter och överallt träffade vi klasskompisar som också sprang runt på sina lätta små fötter. Tror alla var glada att det var över.
Var på jakt efter en beige kofta som skulle säga "yey", men hittade bara 4 linnen, varav 3 är likadana randiga i olika färger (budgetshopping tänkte vi och Maria slog till med 3 hon också).
Sen kom Susanna och Jannicke och vi käkade kina-mat, helt galet gott och jag åt för en hel armé.
Sprang runt lite mer på stan innan jag styrde kosan mot Annas hem. Snacka massa skit och fick massage. Har en jätteknut i skulderbladet, fattar inte hur jag lyckas med det hela tiden. Känner mig rätt smidigt och kör ju yoga och grejer. Tydligen räcker inte det..eller så gör jag fel..
Hem och gjorde absolut ingenting, jätteskönt! Städade lite också, men tappa motivationen rätt snabbt och fortsatte med att inte göra nåt.

Nu ser jag lite halvt på Roomservice, dom fixar o har sig hos Petter. Snart är det greys ,veckans höjdpunkt!!!


Pratar med Adam på msn, även fast jag inte har träffat han på hur länge som helst får han mig fortfarande att känna wiiiieee...eller kanske mer  awwww..Jag tror ju hela tiden att jag "glömt" honom, men så dyker han upp som gubben i lådan och rör till det.. Nee nu tar jag i, rörigt blir det verkligen inte.. Märklig verkan personer kan ha på en iaf.

Imorn börjar omvårdnad, känns skönt!



SSKÅL 07/08

När ja satt och plugga för full hals så ringde Pillan med det glädjande beskedet att jag kom med i sjuksköterskornas festeri sskål nästa år. Känns jättebra, men det bli nog en busy vår nu!
Karin kom också med och det hela känns hur kul som helst!
skulle bara säga det!



Hultan, here we come!

Så, idag har vi köpt våra kära hultsfredsbiljetter. Både endagsbiljetterna till torsdan och fredan var slut så det var bäst att passa på innan 3-dagarsbiljetter försvann också. Blir ju bara 2 dar för oss, men det kostade ändå mer att köpa 2 endagsbiljetter..jaja whatever. Nu är dom iaf köpta och alla pengar försvann från mitt konto.

Sitter och väntar på att min mat ska bli färdig så jag kan gå till mamma och få lite plugghjälp. Har varit jättedutkig idag, gått igenom hela matspjälkningsapparaten. Det är inte lite saker som händer rmed maten på resan genom kroppen, shit, å sen komma ihåg allt...

Medans ja väntar här tänkte jag samtidigt ta en pluggpaus, underhåller mig själv med en lista som jag hittade på Fias blogg...


Höger eller vänsterhänt? Högerhänt
Humör just nu? Trött och ångestladdad, vill bara förstå allt jag läser...
Favoritgodis? mörk choklad och naturgodis
Är det något du absolut inte äter? inget rött kött...sen är jag inte så kräsen...
Musik just nu? Moneybrother ...gaaah vilken röst!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja? Med alla hippies, tänk va kul?!
Sommarplaner? Jobba, Hultsfred och förhoppningsvis USA
Fisk eller badkruka? Beror på temperaturen, badar inte i onödan
Längd och vikt: Längd 170. Punkt slut.
Favorit väder: Soligt och varmt
Välj tre saker att ta med till en öde ö: Mat & dryck (räknas som en sak), nån underhållande vän och musik.
Spelar du något instrument:
Nej
Morgon eller nattmänniska: Ingeting just nu, är alltid trött. Normalt en nattmänniska
Sparare eller slösare: Sparare
Vad är viktigast för dig:
Att de jag älskar har god hälsa och är lyckliga.
Bästa film: Beror på humör, men Napoleon Dynamite funkar alltid
Kommer du ihåg din första kärlek: vet inte..
Tror du på mirakel: kanske
Tror du att det är möjligt att vara trogen för alltid: jag hoppas det...
Ser du dej själv som tolerant mot andra: inte direkt, är ganska lättirriterad. Men det går över rätt snabbt också
Hur många barn vill du ha: inte mer än 3 iaf..
Bio eller långpromenad? Beror på väder och humör
Snarkar du? ja...och pratar och knuffas..kul tjej..
Stjärntecken? vädur
Rädd för insekter? nee
Största svaghet? lättirriterad som sagt, galet mörkrädd
Detta är jag bra på: öhhh..ser mig själv som en bra kompis till dom jag verkligen tycker om, bra lyssnare, rätt bra på att laga mat, kör bil bra..jaa..de finns nog mer saker..
Om du fick välja en superkraft, vilken skulle du välja? vara jättesmart...typ som han långhåriga i criminal minds, då skulle tentorna vara lätta
Vad vill du jobba som?det lär nog bli sjuksköterska. Men i hemlighet vill jag bli kustbevakare, haha
Chips, morötter eller godis? allt funkar
Pizza eller hamburgare? pizza..
Har du någon flick/pojkvän? nejnej
Tänker du tatuera dig? Har du kanske redan, vart? Har redan 2, en på ryggen och en på handleden. Får räcka ett tag,är sugen på fler, man blir ju lätt beroende så det gäller att passa sig..
Stökigt eller välstädat? Välstädat helst, men just nu hinns det inte med..
Hur många syskon har du? En storebror
Är du rädd för blod? Nej, isåfall satsar jag nog på fel yrke
Vad är du mest rädd för? Att förlora dom jag älskar
Saltar du på maten? Alldeles för mycket
Gillar du att sjunga? Jaa, men det låter nog inte så fint. Sjunger som bäst när jag kör bil
Brukar du sola? På sommaren...
Röker du? fest..
Snusar du? Nej
Te eller kaffe? Inte regelbundet men cappucino är gott ibland
Har du en besatthet? Njae, inte vad jag kan komma på sähår. Inget som försvårar mitt liv iaf..

Nu tror ja min mat är färdig!
Hörs!



rip-off kalas

Jaha, vad hände igår kan man ju fråga sig?
Jag och Maria började kvällen hemma hos henne med vin och skitsnack. Cyklade sen glatt till flamman där det faktiskt inte var nån kö. Stod utanför där ett tag och snacka skit, allt frid och fröjd... Ner för trappan och det gick kanon...trodde jag och ropade hej innan jag kommit över bäcken. Lyckas ramla ner dom sista trappstegen och slog i mitt stackars ben. Det är ju så pinsamt när man lyckas med sånt här och självklart försökte jag låtsas som om ingenting hade hänt. Maria hjälpte till bra och röt ifrån! In och svängde loss lite på dansgolvet och började helt plötsligt känna oss väldigt onyktra. Det här löser vi med vatten tänkte vi. Nee.... det hjälpte inte. Var allmänt osociala och säkert rätt otrevliga också. sms-trakasserade samma stackars pojk, haha! Försökte ta nåra till danssteg men neee..det blev inte bättre. Vi kom på den briljanta iden att åka hem till Maria och vila upp oss lite för att sen gå till hg. Vad det skulle göra för nytta har jag igen aning om men så fick det bli.. Så efter max en timme på flamman cyklade vi tillbaka till ryd. Tog hundra år att cykla hem, körde nog runt hela ryd, haha!
Jaa, som ni kanske förstår blev det inget hg utan våra korta partykväll slutade i någon form av märklig konversation på Marias golv. Lite lätt patetiskt men va 17, det måste man få va nångång ibland...
Jag fattar verkligen inte hur det blev såhär, tror det har nåt med flamman att göra....eller vad säger du Sarah?
Idag vaknade vi lätt illamående och jag med ett svullet och "blåmärkat" ben dessutom. Jaa, tji fick verkligen jag.
Låg och skrattade och beklagade oss ett bra tag. Hur kunde det bli såhär? och hur mycket kan man egentligen ha att skratta åt efter en sån misslyckad kväll?
Käkade lunch på donken och cykla hem. Pluggade lite och sen till mamma igen. Hon tyckte inte det minsta synd om mig och hävdade bestämt att jag mår som jag förtjänar. Men min lilla trappolycka skyller jag på mina klackar och trappans konstruktion. Hon bjöd iallafall på cappucino och glasstårta, man tackar!

Nu ser jag på titanic, sova snart...gaaah..bara 3 dar kvar till tentan. Ångesten stiger!


Livet är tokigt!



Seriously

hur svårt är det att slänga iväg ett sms och säga nej? tydligen väldigt svårt, men folk upphör iaf aldrig att förvåna

screw this



Hur ska man nånsin orka?

Jag orkar verkligen inte plugga mer just nu, behöver göra nåt kul som får iväg tankarna från ssk. Men icke, här sitter jag och pluggar. Ska iväg till mamma snart igen, hon tyckte inte det var så kul att jag kom och ockupera hennes alla lediga kvällar. Det skulle hon tänkt på innan hon uppmuntrade mig att plugga och sa så snällt att hon skulle hjälpa mig. Nu får hon stå sitt kast!
Idag var det ganska kul i skolan, till att börja med iaf. Tog lite blodtryck och puls och sånt. Skönt när man får göra nåt praktiskt. Sen hade vi basgrupp, inte rolig historia det där...men men..blir nog bättre...får vi hoppas
Har nu pluggat sen jag kom hem och nu får det vara nog för ett tag. Tror dessutom varje gång jag läser nåt att nästa kapitel kommer vara mycket mer spännande och lättförståligt. Döm min förvåning när jag nu läst; cellen och DNA, respirationen och muskler mm och allting är precis lika svårt. Jag börjar tappa tron att cirkulationen, matspjälkningen, nervsystemet och det endokrina systemet kommer bli mycket lättare.
Tänkte busa till det lite och hälsa på Helena idag efter jag varit hos mamma. Har inte träffat nån utanför klassen på år o dag (jaa..fia i måndags då, men det är ju nästan år och dag)
Nej nu blir det käk och simpsons!



Världens bästa mamma

Har suttit och tokpluggat hela dan, tillslut gick det verkligen inte in mer...så jag åkte iväg till mor min. och trot eller ej, hon banka in mer kunskap i mitt övefulla i huvud. Likaså igår så satt hon hela kvällen och förhörde mig på respirationen! Är det inte det världens bästa mamma?!
Idag i skolan disikera vi fårhjärta, lungor och luftstrupe. Det var jättekul, om man ändå var kirurg! Igår hade vi hrl, det gick bra, men jag hade nog mina händer lite fel, har ett stort blåmärke och en halvsvullen hand, haha!
Imorn ska vi ha färdighetsträning på blodtryck och puls, det ska nog gå bra. Sen blir det pluggpluggplugg! Längtar tills nästa onsdag, då är det över. Samtidigt vill jag att det ska vara jättelångt kvar så jag hinner plugga mer.
gaaaah, och i skolan kan man knappt va för hela klassen springer typ runt och är helt tenta-tokiga och då känns allt ännu värre. jag håller mig till mamma jag!
Men nu ska ja sova, är helt stört trött och det botas nog bäst med sömn!
gonatt



Mitt nya stressfria liv

Har efter moget övervägande och råd från min kloka mor bestämt mig för att verkligen stressa ner eftersom jag håller på att bli ett stressvrak. Så nu har jag gett mig själv kompis-förbud åtminstone 2 ggr i veckan och mamma har dessutom beordrat mig att ha en helt tyst timme om dan, vi får väl se hur det går med det, blir stressad bara jag tänker på det, haha!
Gick inte så bra med varken kompis-förbudet eller tysta timmen idag. Satt och plugga och var så dutkigt, svarade på instuderingsfrågorna i Haug om respirationen. Fattar verkligen inte allt med alla tryck och gasubyten så jag lägger nog det på hyllan ett tag, kan ju inte bara komma om det på tentan?!
Sen kom Fia och vi skulle iväg på yoga, men hon som stod precis innan oss knyckte näst sista biljetten så vi tog en promenad runt ån i stället. Handlade lite mat och sen hem till mig och käka. Kollade på date movie innan hon åkte och jag satte mig med min bok igen. Fast jag tycker nästan inte att det räknas som umgänge att träffa fia... det bara är ju så på nåt sätt...
Nu är jag färdig för idag och ska lyxa till det med en liten tv-stund innan jag ska sova.
Väldigt glad att jag inte sitter och köar för sof-biljetter just nu, det blir nog kul ändå. 22000 studenter måste ju göra nåt annat?! och 12 timmar i en kö känns inte det minsta lockande. Sova känns däremot extremt lockande!



 

Det bästa som hände idag var iaf när jag kom hem från skolan och det låg en söt lite avi från posten på min (extremt fina) dörrmatta. Hade fått mitt födelsedagspaket från USA. Fick min favorit body spray från victorias secret och massa armband, örhängen, armband, hårspännen (från Claries såklart, Sarahs favoritaffär) samt en rubbat ful väska. vet inte om den är så ful att det kanske kan vara snygg, får tänka på saken.


 

Något annat roligt idag (det enda roliga som hände i skolan idag förutom när det var en humla på vår föreläsning) var Marias nya karriärval. Blues-sångerska. " i have no shoes! no shoes!! Holy shoes! I have no zipper! I have no feet for my shoes! i have no legs for my pants", nåt sånt, ja ni kan ju tänka er vilken hit det kommer bli. Jag hoppas givetvis på att bli första kör-sångerska och triangel-slagare!


 

Nu blir det tv'n, håller tummarna för att det är nåt bra på...100 höjdare kanske? är det idag...får kika efter


 

hej då på er




Allmänt risig...



Ännu en dag som inte känns super. Har helt rubbat ont i tänderna, det ilar och jag kan inte tugga nåt...Detta innebär att jag sväljer maten nästintill hel och det är säkert inte så bra heller. Pratade med min moster som är tandsköterska och hon sa att det säkert var stress så nu åker min bettskena på nattetid igen och får väl försöka lugna ner mig lite. Känner mig inte så stressad, men mamma sa att det var jag bestämt visst det! Sen har jag ju mina utslag i ansiktet också som inte blir bättre, snarare tvärtom. Kanske har det med stress att göra också, vem vet? Snyggt är det iaf inte!

Hockeyn igår blev ju ingen succe direkt, trodde faktiskt dom skulle vinna den här matchen men tydligen inte. Jag och Anna satt som idioter och skrek i 3:e perioden men det hjälpte visst inte.
Resten av kvällen hos Helena var jättetrevlig. Får en sån ego-boost av att träffa Anna, hon går och berättar för alla hur rolig och underbar jag är, aawwww... det är ju hon också! Därför vi är kompisar tror jag, haha!
Vid halv 12-hugget gick hon och jag ner på stan, resten stannade kvar hos Helena ett tag till, låg och sjöng på golvet och hade sig.
Valde BK-kön för den såg mycket kortare ut, vakten kollade inte ens leg. Lätt förvånande eftersom dom är så griniga annars. Så fort vi hängt av oss gick vi över till Harrys. Sjukt mycket folk och övre dansgolvet var en utmaning, att lyckas stå upp. Blev knuffade fram och tillbaka åt alla håll..
Fick höra att jag var lik Marilyn Monroe, han fråga om jag körde på den stilen, inte direkt va?!
Anna gick hem tidigt, men resten av gänget var ju kvar så partyt fortsatte. Hade jättekul!
Käkade gigantisk kycklingkebab-tallrik (bad om en liten liten kycklingkebab bara) med Anton och sen hem och soooooooov

Idag har jag varit på ikano med mamma och hennes kompis. Såg Malin och David från lets dance förra året, dom svängde runt lite utanför bokia.
Sitter hos mamma nu och väntar på att få lunch, nåt som inte behöver tuggas så mycket.
Sen blir det spinning och sist men absolut inte minst mys med Malin ikväll!

Dethär blev en hel uppsats som vanligt, f'låt...



image11

Så här kan det se ut när det är 3 minuter kvar av sista perioden, då är man inte lycklig (vi kollar på tv'n alltså och inte ut i tomma intet)



zzzzzzzzZZZZZzzz

morsning!

usch, idag är jag inte pigg!
Kvällen igår var riktigt trevlig. Massa folk från klassen var där och alla dansade glatt! Tycker så mycket om min klass!!!
Kvällens roligaste måste ändå va killen som jag och Carro pratade med, för att komma ihåg våra namn sa han "lena Lena" om mig, inte så otippat. Carro däremot fick vara "hårda smutsiga Carro", vad kom det ifrån nånsin?!
Hade planerat att ta massa roliga kort, kollade på kameran i morse...ett kort hade jag tagit, på sskål-folk i gröna ompa-lompa peruker. Alltid nåt?!
Vi gick därifrån strax innan 3 och svängde förbi hakepi, jag åt inget dock... Sen minglade jag och Malin runt lite. Träffade en skum typ, jag vet inte riktigt vad han pratade om. Tror det var om vart nån bodde, "ja, det är bakom en...jag vill inte säga det på svenska men, graveyard". Nej för guds skull, säg det inte på svenska!!! vem vet vad som kan hända då?!
Det var iaf trevligt, inte överskattat även fast inget dramatiskt hände...killar är skumma dock, framförallt en...
Cyklade hem snabbt som blixten (inte lätt i klänning och högklackat) och bad för mitt liv...
Vaknade som vanligt tidigt, slöglodde lite på tv och tog en vända till systemet med Helena. Sen kom Fia och Sara in till stan och vi lunchade på Steves. Härligt med lite flötig mat en dag som denna.
Sprang runt i alla affärer men köpte bara ett guld-pennskrin på ordning&reda, är så avundsjuk på alla som har pennskrin, och nu är jag en av dom! Härligt att umgås med mina brudar, träffas ju inte så ofta nuförtiden. Vi ville bevisa för oss själva hur bra kompisar vi är och därmed ärliga i alla lägen. Som när Fia provade nån kreation och Sara sa att hon såg ut som en jätte-bebis! Hur bra kompis är man inte då?

Snart är det dags för nästa party. Ska till Helena, hockey och alkohol står på schemat. Idag ska väl ändå LHC lyckas vinna? Jag, Anna och Helena skrek som tokar förra matchen men det hjälpen tydligen föga mycket.
Efter det blir det kanske en sväng till Harrys, just nu känner jag mig inte så party, men det löser sig nog sen. Det brukar bli så. Bäst att skynda nu, börjar om mindre än 3 timmar!

Höres gott folk!



SjukHUfesten

Sitter här i startgroparna, ska alldeles strax trampa iväg till Karin för en liten inflyttningsfest. Sedan leder kosan till nh och the big event of the year (?), sjukHUsfesten. Alla höjer detta lilla party till skyarna, har personligen inga större förväntningar, vad kan hända på en fest som är så himla speciellt?! Om jag har rätt eller inte får ni veta imorn!

Annars har jag haft en bra dag, rätt tråkiga föreläsningar. Men efter det strosa Bella och jag runt på stan,käkade lunch på Bosses (nyttigt va?). Vi försökte skapa rättvisa i samhället när ynglingar trängde sig före oss i glasskön. Mysigt var det iaf, vårigt och allt!

Nee, nu får det vara nog, off I go! Tråkigt bara att mitt ansikte tajmat in sig med charmiga utslag en dag som denna. Vad skulle en göra utan smink?

Bye bye then


Å tack mina gullefjun att ni stöttar mig i min nya hair-cut



Ny frilla

Tjohooo...då var man nästintill snaggad då!
Jag vet inte var min frisörskräck kommer ifrån, men jag tycker verkligen att det är jobbigt. Tur att jag har en sån förstående frisör! 1 dm kapade hon av, 10cm, 100 mm!!!! Å en liten lugg fick hon till också! Hon sa att om jag kom dit lite oftare så behövde hon inte klippa så mycket varje gång, kanske vore nåt?!
Nu känner jag mig iaf lite lätt skallig och även lite synskadad i denna blåst. Håret är ju precis överallt!

Bjussar på en bild på mitt nya jag


image10



LHC-skandal

jaa, jag säger då det. LHC valde tydligen att förlora idag, ordentligt!
Satt och kolla med Anna och vi var helt övertygade om att vi skulle kunna göra det hela bättre själva. Eller inte...
Men kommentator skulle jag lätt kunna bli, eller en sån som lägger till röster vad spelarna tänker (för sånt vet jag om någon!)
Saknade butt-ending, har läst igenom mitt lilla program från amerikat och lärt mig ett å annat. Kunde iaf skrika ut high-sticking! I staterna är det lite mer action i matcherna! Wihooo!

Nu ska ja sova, ska till frisören imorn och är man inte på hugget vet man aldrig hur man kommer ut därifrån. Kanske som Brittan, det vore nåt!



Harrys och jag

Igår var det party igen, var hemma hos Helena med diverse flickor. En mycket trevlig förfest och sen blev det raka vägen hem till Harrys...Allt var sig inte likt, har inte varit där på ett tag och medans jag var borta har dom passat på att bygga om stället....Utan att fråga mig?!
Hade ganska kul...berodde nog på att jag var så trött, förutsättningarna för en bra kväll fanns ju annars.
Käkade med Katta och minglade runt lite på sveriges farligaste gata..uuuuhh...
Maziar var extremt sugen på efterfest, men jag satte ner foten och sa nej, "men det behöver ju inte bli nån fest, bara lite musik..." och sen nåra öl på det? nejnej det gör  ju ingen fest. Det blev inget med det iallafall.
Jag och Helena galloperade istället glatt hem genom natten!

Idag har jag varit hos mamma, pluggade lite. Börjar komma överens med Tortora äntligen!

Smart som jag är så har jag "gömt" mitt påskägg högst upp i skafferiet. Vad som inte är lika smart är att det står en pall precis brevid skafferiet. Men lite krångligare blir det iaf att behöva ta en klätter-tur varje gång man blir snask-sugen. Kanske borde gömma det hos grannen istället, tror inte det skulle bli så populärt dock, komma där och knacka på stup i kvarten

Japp, det var alles för idag



Parteeeej

image3


såhär kan de se ut när jag och Helena är i farten....
Men idag är en ny dag



Nattuggla

Japp, då var 2 dagars fabriksarbete avklarat, skönt så här i efterhand.
Torsdag natten var helt galet seg, dels för att vi börja vid 1 och dels för att ja var vaken och igång mer än 26 timmar. Sista timmen där trodde jag på allvar att jag skulle somna om jag bara blundade till. Sov dessutom jättedåligt igår och vakna redan halv 4. Gjorde inget vettigt, låg bara och myste med bobo och åt.
Igår natt var mycket bättre även fast jag var rätt trött när ja kom hem i morse. La min lilla morotsbit i sängen och mobilen i kylen. Vaknar halv 12 första gången idag, men då fick det vara nog och jag tvingade mig själv till sömns tillhalv 3. Bobo var ett trevligt sällskap hela tiden...Jag fattar inte varför jag har så svårt att sova nuförtin, brukar vara min starka sida...
Våra helger är uppbyggda på princip samma sätt varje gång:
Börjar med vanligt skvaller, sen skrattar vi åt varandras skämt som inte alls brukar va så roliga, sen berömmer vi oss själva och intalar oss hur bra vi är (eftersom ingen annan gör det), sen har vi en liten tyst period, sen börjar vi prata om hur lång tid det är kvar och hur glada vi ska va att ha det här jobbet och hur bra vi tjänar. Jaa, ni kan ju tänka er. Men rätt så kul har vi iaf... Men våra vanliga helgnatts-karlar jobbade inte, dom bruka ha en förmåga att roa annars...En annan twist den här helgen var att vi fick påsk-ägg och det diskuterades fram och tillbaka några gånger..
Nu ska ja duscha och fixa mig iordning för party. Hade ställt in mig på middag med mor och bror men tydligen fick man inte var med i familjen om man var förkyld så jag får väl hitta på nåt annat i middagstid...

//Utstötta Lena



Sarah kan man räkna med

Pratade precis med Sarah...Hon undrare misstänksamt om det var nåt speciellt jag ville, givetvis var det så!
Hultsfred, baby! Och eftersom Sarah aldrig är svårövertalad så det stör fick jag henne mkt intresserad, t.o.m så intresserad så jag tror att det blir av! Frågorna är dock många, vad ska man ha på sig? måste man se konstig ut? är tvättat hår förbjudet? Har aldrig nånsin haft ett sug att åka och trängas med massa fyllon i lera, men nu känns det som att det är dags! Tror att det är någon form av 23-års revolt! Och 50 cent lockar galet mycket!
Annars har jag inte gjort mkt vettigt idag, hade föreläsning om tarmen och hjärtat. Bjöd mamma på lunch och sen bjöd hon mig på fika. Har kollat på Greys givetvis. Tvättat!!! Resten av tiden har jag ägnat åt att analysera på en skala 1-10 hur trött jag är. Först känner jag mig itne alls trött, men så tänker jag på att ja inte kommer få sova på åtminstone 13 timmar och då känner jag mig genast mycket tröttare!
Är ganska skönt att ha katterna här, då kan jag gå runt och prata med mig själv som vanligt, fast jag låtsas att jag pratar med dom...Känner mig inte lika galen då!
Ska iväg till Helena här snart, dom ska ut och partaja..och jag..jag får bara jobba. Ingen fara på taket, en får ju pengar fört
tjoo



50 CENT

Ja nu ska ni får höra nåt som får öronen att trilla av, 50 cent kommer till Hultsfred. Det visste säkert alla innan, bara jag som är som himla o-festivalig. Men nu blir det annat, här ska åka för jag kan absolut inte missa chansen att se min favvo-rappare i action. Är dock tveksam över om nån av mina kompisar kommer att följa med mig frivilligt, är inte säkert på att nån är sådär rap-tokig....Men känner ni er manade, tveka inte att säga till. Ni får ju chansen att bo i ett lerigt tält med mig med, vem vill inte göra det.?!

Kvällen igår var trevlig, åt smarrig pizza och gick på bio. Såg "Number 23" med Jim Carrey. Läskig och långsökt, just the way i like 'em!
Dagen idag började med en abrupt väckning av en liten (?) katt som stod och klampade på mig tills jag efter en timme bestämde mig för att gå upp. Har ju mammas katter sovandes här nu när hon flyttar...
Idag har jag bara en föreläsningen, sen blir det hem och försöka sova lite. ska jobba i natt, men börjar inte förrän 1 så jag känner att det kan bli lite knivigt att hålla mig vaken. Sen har jag punka på cykeln också, surt. Pappa ska fixa de imorn tror jag, han tyckte jag skulle lära mig sånt själv men det var minsan inget kvinnogöra tyckte jag. Jämställdhet gäller bara ibland och när jag tycker det!

Och ni, tänk på det här med 50 cent, jag börjar trevligt och ger er ett val. Hjälper inte det kan det bli fråga om hot och ev. kidnappning. Ett nej är bara ett nej tills det blir ett ja, det vet väl jag om någon.

So long


Sarah: kanon med koftan, är säker på att den har hemlängtan!

image8

En av katterna som så rart ockuperar mitt köksbord



Knäckebröd och allergi

Har haft en mucho spännande dag so far...
Hade lite basgrupp på morgonkvisten, tog blodtryck på varandra och fann ett nytt favoritord: diffundering! Används gärna så ofta som möjligt!
Lunchade lite och köpte biljetter till sjukhusfesten...
Sen hade vi en liten lab eller vad man ska säga med basgruppen, vi kollade hur te fungerar i kallt/varmt vatten..samma sak med socker. Sen tugga vi knäckebröd och när vi tuggat färdigt skulle vi tugga lite till. Analysera smak och konsistens... ja ni kan ju tänka er hur spännande detta var... Nu ska vi då använda vår nya kunskap i ett seminarie, och jag är med i knäckebrödsgruppen, yey!
Och ja har kommit på att jag kanske inte är förkyld utan att ja nog har allergi, ska knapra i mig lite allergi medicin så får vi se. hatar hatar hatar att va sjuk, framförallt att inte kunna träna!
Snart ska ja kila iväg till mamma och hjälpa henne lite med flytten. Sen kommer favorit-svempa! vad vi ska hitta på vet jag inget om, men det blir nog trevligt vad vi än gör, kan inte bli så mkt annat. Har saknat honom!
Japp, så ser läget ut



Tji fick jag

Jaa...nu är jag också förkyld. Här är mitt straff för att jag skrattat gott förra veckan när alla varit förkylda och nöjt sagt att jag minsann inte blir sjuk.
Och nu sitter jag här med halsont, täppt näsa, huvudverk och täppta öron (kan man ha det?)
Som tur är har jag bara en föreläsning idag och sen ska jag bara plugga lite på hub. Blir dessvärre ingen träning idag om jag inte skulle bli mirakulöst bättre under dagen. Har ju trots allt min amerikanska super-duper medicin.
Nu ska ja snörvla iväg till skolan..

Later



April, april...nää de är försent

Här har man enda dan på året som man får luras med folk...och så glömmer jag bort det!! Hur surt känns inte det? Ljög inte en endaste gång igår, överdrev inte ens nåt. Var total ärlig..och det helt i onödan!!!
Nu får ja snällt vänta 1 år innan den här otroliga chansen kommer tillbaka.
Går och yogar sålänge..
Hörs