Student igen

Då har skolan dragit igång igen. Igår hade vi bara upprop o var med nollorna men idag ska vi ha första basgruppsträffen. Känner mig såhär vid första anblicken nöjd med min basgrupp. Hopppas att den blir bra eftersom vi inte ska byta förrän efter jul.
Igår körde vi i SSKål vårt första seriösa gyckel. För FBI och SM. Gick över förväntan även fast vi sjöng lite snabbt. Ikväll ska vi köra för logopederna o sen rullar det bara på. Känns himla bra det här.
Om nån är sugen att se lite mer av oss, gå in på vår hemsida : www.sskal.se

Puss o hej



Nattaktiviteter

Ibland förstår jag mig inte på mig själv när jag sover. Sov för det första skitdåligt eftersom jag var så himla förkyld. Sen vaknade jag i god tid imorse och ringde Pillan när ja vaknat. När ja sen ska hämta telefonen i sovrummet igen hittar jag bara skalet. Själva telefonen lg i vardagsrummet. Med batteriet urtaget. Antar då att jag på nåt vis har pillat av skalet (både fram och baksida)och  lagt i en prydlig stapel brevid sängen i sömnen. Batteriet måste jag ju ha tagit ur efter jag pratat med Pillan och därmed varit vaken. Rätt så stört om jag får säga det själv. Ska tilläggas att jag är värdelös att ta bort både skal och batteri och ber oftast om hjälp.
Nu sitter iag skalet inte alls bra och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få dit det ordentligt.
Snart ska ja iväg på ferre. Sen blir det disco i aftonen. Disco, vilket jäkla ord. Det är som att säga att man ska på lokal. Fast jag vet itne om kravall klingar så bra i icke-student öron. Eller gyckel. Tror folk inte inser att det är sånger det handlar om, jag tror dom har fantasier om att vi jonglerar eller sprutar eld. Det hade ju iofs varit rätt trevligt...
Hursomhelst så är det disco ikväll. Förfest med sskål, ska bli kul!
Dagen hitills har varit rolig, det var mörktmörkt, nästan svart...
Nu ska ja möta Pillan och käka lite stånkan så vi står oss ikväll..
Vi hörs ni





full rulle

Det är verkligen fullt upp nuförtin...
Min bakfylledag igår byttes efter lite vin o massa singstar till en ny partykväll. Svängde runt lite på Harrys med Anna o Helena. Vet aldrig när man får gå ut i stan igen.
Idag har det inte varit en lugn stund. Var på Valla o hämtade biljetter med Pillan. Kollade lite på Häfvet också...Sen var det dags för gyckelträning. Ska gyckla 4 ggr nästa vecka så det gäller att vara förberedd...
Sen nu på kvällen så har Tessa varit här. Har inte setts på nästan 1 år fast det kändes inte alls så länge sen. Skönt när det är så. Snackade skit o åt tacos.
Nu ska ja gå o sova, känner jag att ja håller på att bli sjuk så det är bäst att få ordentligt med sömn. Blir en lång men antagligen vädligt rolig dag imorn...

Har äntligen fått tillbaka min dator föresten. Sara, Bonbon skickar ditt sd kort o bilder på måndag...
Puss o gonatt



Paris i lite bilder




Här är några fina bilder från vår lilla weekend get-away. Dom bättre korten är på Sarahs kamera, vars sd-kort sitter fast i min dator och vägrar komma ut. Så nu ska de fixas...
Jaja, hur somhelst var vår lilla Paris stund så fin. Vi såg alla större turistattraktioner och shoppade lite.
Sista kvällen fick vi äntligen till vår utekväll. Som dock inte slutade alls som vi hade tänkt oss, men gratis champagne tackar ingen nej till. Kom hem vid 7 på morgonen och var tvugna att checka ut från hotellet vid 10. Missade bussen till flygplatsen och fick snällt betala en tarre. Söndagen var ingen höjdardag på något vis...

Vad än folk säger är fransmän ett trevligt släkte. Vi har fått jättebra hjälp hela tiden och folk har försökt kommunicera med oss efter förmåga. Ibland lite för mycket kanske, och lite för närgånget...

Nu ska ja färda mig hem från mamma som så snällt har bjudit på lunch. är bakis och äcklig idag. Ska bänka mig i soffan tills Helena kommer hem från jobbet.
Berättar om Munchenhoben som var igår lite senare...om de nu finns så mkt att berätta...
Hej så länge

//BonBon



Direkt fran Paris

Hejsan svejsan! NU sitter jag i receptionen pa vart minst sagt mystiska hostel.
Vi anlande till Paris i gar kvall vid 9. Tankte att det var nog inte sa langt till city sa vi tar en tarre. Det skulle kosta 140 euro sa buss blev den nya planen. Kom in till Paris vid halv 12 kanske och tog en tarre till hostelet. Forst hamnade vi pa fel gata, sen blev vi stoppade aav polisen innan vi tillslut hamnade ratt. Receptionen var dock stangd men det loste sig anda. Rececptionisten kunde inte engelska och vi gestikulerade vilt. Hon verkade arg till vi skulle upp till vart  rum da hon oste slangkyssar a=over oss. Fick bo i harliga rum 13 som var litet som ett cell cohg ratt sa fuktskadat.
drack en flaska ackligt vin for att kunna somna.
Idag har vi gatt, gatt och gatt. i SJU timmar...det blir nagra kilometer blev det.
Har i princip sett allt vart att se forutom eifeltornet. {t frulle p[ mcd, sen lkunch subways och kvallsmat p[ hardrock. Valgti franskt.
Nu har vi powernappat, forsokt iaf, sarah ligger o sjunger..
NU ska vi uyt o drick frinkrar



Otäcka, otäcka Linköping

Har precis läst ut Mons Kallentofts Linköpingsdeckare...Mycket spännande bok med mord i mitt gamla hood, Ljunsbro. Roligt att läsa en bok som handlar om någon annan stad än stochkolm eller göteborg. Skönt att känna igen sig lite i platserna, även fast det mest handlar om mord.




image49





Nu ska ja plugga vidare på min hbm innan sarah kommer en typ en timme. Sen ska ja fika med bror ikväll med. Får passa på när han är hemma i bygden. Håll tummarna för mig att jag klarar tentan imorn!



Rödluvan, kylare och hbm


Idag har jag sett Rödluvan, hur bra är inte den filmen kan man fråga sig?
Riktigt bra svarar jag! Sen vettja!





image48

Förutom att ha sett Hoodwinked idag har jag pluggat, pluggat, pluggat. Hbm-tentan närmar sig med stormsteg.
Jobbade natt igår så det har inte varit överdriver många vakna timmar idag, men så sent vaknade jag inte ändå...
Skulle slutat jobba i torsdags, men jag blev övertalad (mutad?) att jobba fredagnatt också. Har verkligen saknat natten (i jämförelse att jobba kväll alltså, helst är jag ju ledig såklart.) Tiden gick snabbt och jag såg bara syner och hallucinerade nån timme där vid 5-hugget. var otippat pigg. Glömde dock min kaffetermos där, får försöka ta mig dit imorn och hämta den. Kan vara lämpligt eftersom vi inte kommer att jobba på någon månad nu.

Nu ska jag ha en hemmakväll bymyself..Plugga och kanske kolla nån film. Kan vara skönt att vara själv ibland också, blir inte så mycket av den varan...

Vi hörs då



På vift i Riga

Fick ett sms av min mor. Det löd "take care". Så stod det, varken mer eller mindre. Ok, jag ska ta hand om mig?! Blev lite fundersam, det var inte alls likt min mamma att skiva så. Varför skriver man ens så? Det låter som ett farväl på nåt sätt... nästan som om hon inte hade planerat att komma tillbaka. Hon kanske  hade funnit lyckan efter en dag i Riga och tänkte stanna för alltid. Och avslutar vår mor-dotter relation med ett "take care". Fick tag i henne och hon kommer hem...lucky me! Annars hade jag suttit här med 2 katter resten av livet...


sista dan på jobbet imorn, yey



tre dagar kvar

Då var det bara 3 dagar kvar på arbetet för den här sommaren. Ska bli otroligt skönt, är riktigt trött på det just nu. Känner mig jäkligt stressad också. Har tenta om 8 dagar och försöker få in hela hbm-tänket igen. Omvårdnadstenta blev det inte den här gången, den ska vara inne på fredag fm och det är inte en chans att jag hinner med det.
Så nu är det bara plugg som gäller denna vecka. Som belöning får jag åka till Paris direkt efter tentan. Antingen glädjas eller gråta. Sen är det fritt fram att träffa kompisar igen...
Puss o hej



Ny dator



Äntligen har jag köpt en ny dator. Det var verkligen på tiden!!! Fick massa hjälp av David igår att installera program och sånt. Hade verkligne inte klarat det utan hans hjälp. Hjälp o hjälp, stackarn fick göra allt. Tusen tack!!!
Det känns kanon iaf, även om det inte går så bra att skriva på den...men jag får väl lära mig med tiden...
 Visst är den tjusig?


Efter dagar isolerad i sjukdom kände jag att det var dags att socialisera igen. I fredags kollade jag och Charlotta på film. "nära och kära" hette den, kan tänka mig att den inte ens heter nåt liknande på engelska. Eller motsvarande eller hur man nu säger.

I går kväll var det dags för nattklubbsväng med Helena och Stolen. Satt hemma hos mig och vinade lite innan.  Var roligt ute, men såhär i efterhand kanske det inte var en så bra ide att gå ut när jag knappt var frisk.
Behöver väl knappast säga att vi var på harrys...

 Såhär fina var flickorna på väg in till stan...

Idag har jag bara jobbat några timmar på donken o sen pluggat. Lämnade tillbaka katterna också..Och sett lite på film..

Nu ska ja läsa lite mer om hjärtat innan det är dags att sova

puss o gonatt



Min glasshjälte

Min mor kom förbi för en stund sen med glass...Det gjorde henne till dagens hjälte, jag är ytterst tacksam

Var på vårdcentralen idag, men hade inte halsfluss. Hade nästan hellre haft det så hade det gått över efter några dagar med antibiotika. Nu får jag sitta här och må dåligt hela mitt liv kanske...nee..men några dagar iaf.
Satsar iaf på att helgen ska bli som planerat

puss hej



Tråkigt i hooden

Sitter här och mår dåligt. Allt jag kan tänka på glass....åhhh glass...Varför vill ingen prins komma på en vit springare med glass? skulle duga bra om glassbilen kom förbi också. Men det lär väl vara kört för ikväll.

Är det inte bättre imorn ska jag gå å ta halsprov. Lika bra att ta reda på det så fort som möjligt om det är halsfluss. Minns sist jag var där, frågade lite försynt hur lång tid det skulle ta innan jag fick reda på om jag hade det eller inte. "ungefär tre veckor" fick jag till svar... Det kändes ju lite långt kände jag sådär spontant. Men då hade dom tagit fel prover på mig, dom tog nåt näringgrejs istället som jkag redan hade gjort en månad tidigare. Ja, det var min lilla vårdcentral-anekdot det...kul va?

Men vi kan väl kollektivt hålla tummarna att jag mår bra imorn?! Det var asgött



Sjukis..

Stackars, stackars mig.....jag är sjuuuuuuk...
Har jätteont i halsen och känner mig allmänt mörbultad. Är hemma från jobbet idag, hoppas på att kunna gå tillbaka imorn, cash is king, men vi får väl se hur det blir.

Känner mig töntig när jag är sjuk, det känns lite vekt på nåt sätt. Tur att jag inte har ett behov att vara cool då...