Lillskruttan

Tisdag igår, men fullt ös från morgon till kväll. Började på babycafé där det var lite roligare än sist. För Isabelle allltså, för mig är det alltid kul! Den största "blygheten" verkar ha minskat lite. Härligt att träffa en massa goa mammor och ha en glad unge!
Var på BVC också, lite försenad 6-månaderskontroll med läkarbesök. Hon hade gått upp ynka 30 g den senaste månaden, men det är ju inte konsitgt med tankte på hur mycket hon kryper runt och hur lite hon äter. Vi skulle dit om en månad igen iallafall och se så att hon inte dalar ännu mer på kurvan. På längden hade hon växt 1,5 cm. Läkarkollen gick bra, de kollade syn, lite motorik och styrka.

Direkt efter gick vi bort till simhallen för lite babysim. Vi fick prova på att flyta med kuddar runt armarna, hon for runt som en såndär dock med runt botten. Hon var nog lite för trött för att prova på nya grejer, för det var verkligen skratt blandat med gråt.

Som grädde på moset på var händelserika dag gick vi bort till Sarah och Milton för att fika lite. Isabelle var som vanligt överlycklig över Miltons sällskap och skrattade högt åt hans tokerier.

Idag ska vi förmodligen en sväng till Norrköping för att kika lite. Det gäller att hålla sig lite sysselsatt!I "vågskålen" på BVC.
Kommentarer
Cattis

Hej min vän! Kul att se bild på din finfina unge i vågskålen :) Jag är ledig fredag, söndag, måndag om ni har tid och lust att träffas nån dag? Hoppas ni mår bra annars. Kram

2012-02-08 @ 22:45:29 | http://cattise.blogg.se/
Cattis

Måndag it is! Spenatsoppa eller paj??

2012-02-09 @ 09:50:19 | http://cattise.blogg.se/
Cattis

Förresten så improviserar jag nog ihop nån slags soppa med gott bröd till, efter en titt i skåpen :)

2012-02-09 @ 10:51:29 | http://cattise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback