Fortfarande sjuk

Hoppades på att lilla fröken skulle må bättre idag. Men icke, snarare sämre. Ville knappt äta och det hon åt klarade hon inte att behålla. Har dessutom varit väldigt ynklig och har bara velat vara i famnen och inte ens där var hon riktigt nöjd...
Ringde sjukvårdsrådgivningen och fick senare en läkartid. Stackars Isabelle fick både lämna halsprov och blodprov, hon var så duktig så! Proven visade inget så nu gäller det bara att få i henne så mycket vätska och mat som det bara går så hon inte tappar mer i vikt. Hon har ju inte så mycket att ta från till att börja med.

Hon slocknade direkt efter läkarbesöket och vi gick ner på stan för att möta Sarah och Milton. Åt lite lunch och strosade runt på stan. Dagens enda skratt bidrog Milton till, han är Isabelles lilla glädjespridare!

Hemma igen kurerade vi med lite alvedon och sömn. Mattias fick i henne lite gröt och senare även lite välling som hon faktiskt fick behålla. Nu sover hon och håller tummarna igen för att hon ska må bättre imorn. Värker i mamma-hjärtat att se henne så ynklig.

Pappa var här och åt middag och jag bakade nåt som jag ska bjuda morgondagens födelsedagsbarn på! Har inte bakat så mycket på sistone, både jag och Mattias har nog ätit lite för mycket sånt på sistone.  

Hoppas ni har haft en friskare dag än oss!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback