Solig vecka

Hej på er!
Denna vecka har varit fullt upp som vanligt. Underbar vecka med sol. Vi har hunnit med en IKEA-sväng, lunch hos en mamma-kompis kolonilott, ute-lek och fika med min moster.
Idag ska vi hälsa på ett av de dagis som vi sökt till hösten och därefter blir det shopping med Ida.

Isabelle mår toppen, förutom att hon blir lite besvärad av värmen. Försöker klä svalt och erbjuda mycket vatten.
 Var på BVC för läkarkoll i tisdags, hon har ännu inte kommit upp till 8 kg, utan hade bara gått upp ynka 30 g senaste månaden. Nu ligger hon ännu lite lägre på kurvan så nu är det gödning som gäller. Har ökat på gröten, sen får vi försöka att hon ska äta lite mer annan mat också. Helst vill hon ju äta själv, vilket går bra men det tar ju lite tid och hon kanske inte alltid får i sig så mycket. Försöker kombinera med att samtidigt mata lite med sked. SKa tillbaka om några veckor och hoppas att hon ökat lite.
En ny tand börjar kika fram lite också, har nu 3 tänder nere och 4 uppe. Annars har det inte hänt så mycket, visar inget större intresse för att gå utan gå-vagnen används mest till att stå i. Går fortfarande runt möbler men vill helst inte att vi håller henne i händerna och går med.

Här är lite bilder från vistelsen i Eskilstuna förra helgen. Allt hade gått bra och det känns bra att Mattias och Isabelle fick lite kvalitetstid utan den kontrollerande mamman (läs: jag).
När pappan klär på hamnar mössan ut-och-in


Största lyckan!


Storebror med farfar!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback