Helgen i bilder

 
 
Helgen har känts lugn och skön även fast vi hunnit med massor! I fredags hade både jag och Annette barnen hemma och lekte lite här på innergården på förmiddagen. Till vår stora stolthet och förtjusning lyckades dom gunga alldeles själva. På eftermiddagen blev det lite IKEA-häng och storhandlning. Kvällen avslutades onyttigt med köpe-pizza, det händer så himla sällan att det får gå bra ibland!
 
I lördags morse blev det traditionell morgonfika på stan med Annette och barnen (om 4 gånger räknas som tradition?). Denna gång var även Ida och Casper med, våra barn träffas ju varje dag på dagis med länge sen vi sågs allihopa. Skyndade hem för att hinna iväg till gymmet och köra TRX. Dålig idé insåg jag, hade fruktansvärt ont i hela kroppen och ingen energi alls. Såna gånger är det nog bäst att låta bli... På eftermiddagen gick vi ut hela familjen och åkte pulka (blev inga kort härifrån). Isabelle tyckte det var skoj ett tag men visade sedan tydligt att det fick vara nog. När vi kom hem blev det pysselstuga, eller mer målarstuga. Mattias visade sig vara talangen i familjen; jag kan inte måla alls och Isabelle käkade mest på pennorna. Tur att dom är vattenlösliga!
Kvällen avslutades givetvis med mello! Tyckte lite synd att inte Swedish Housewives gick vidare, men annars fick det duga med Sean Banan. Jag gillar ju klatchig musik!
 
I söndags blev det en tur till lekparken på förmiddagen. Eftermiddagen spenderades i simhallen. Isabelle hade fått låna Emmetts armringar men ville inte alls att vi skulle släppa henne. Det har aldrig varit problem tidigare, men nu har vi iallalfall beställt egna så vi kan träna vidare. Hon visade tydligt när hon var klar; hon tog oss i varsin hand, klättrade ur poolen och gick med bestämda steg och hämtade sin badrock. Sen gick hon mot trappen och vi fick inte på nåt sätt hjälpa henne, vi skulle bara våga ta ifrån henne badrocken eller ringarna. Mattias hade med henne i omklädningsrummet denna gång och det var en skön omväxling att få byta om i lugn och ro. Lyxade till och med till det med att basta en liten stund.
Helgen avslutades hos pappa som bjöd på söndagsmiddag. God fisk och sen stekta bananer med glass till efterrätt.
 
En härlig helg och nu tillbaka till vardagen och fortsatt jobbsökande!
 
Dockan nedan är en ny favorit. Den lilla sötnosen (från Rubens barn) ska med överallt. "Gockan" ska sitta, sova, "kinnen" (ha kräm på kinden), äta, gunga och gud vet vad. Roligt när det sker så plötsligt (och helt utan påtryckningar från oss ska tilläggas).
 Kommentarer
Cattis

Kul att du kommit igång med bloggen igen! :)

2013-02-11 @ 17:42:41 | http://cattise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback