Nya kameran

Igår slog vi till och köpte en ny kamera, bäst nu så vi hinner lära oss den innan semestern. För att eliminera att det ska bli förstörd på grund av vår klumpighet valde vi en som var vattentät, stötsäker, dammsäker ochn frostsäker. Eloge till oss om vi lyckas paja den ändå. Den verkar bra!

B-uppsatsen blev "klar" igår, om inte annat är den inskickad med vissa skavanker. Panik en minut i 12 då Emelies dator valde att låsa sig, men det löste sig till slut. Känns tomt nu utan all stress i huvudet men jag tror jag överlever det också. Bäst designad verkar jag dock vara för stress.

Efter uppsatsen var inskickad igår åkte till till Norrköping för att ha myskväll med Fia, det blev tacos och vin. Åt tills vi hamnade i matkoma. Idag var jag på en intervju av något slag i Norrköping, hur det gick får jag veta i augusti nångång.

Nu är det en dag ledig sen är det jooooooobb hela helgen, gotta love my life!

Bilder so far med nya kameran, har testat att fota massa konstigt!


Det konstigaste korten av dem alla!Bob Harper i sitt esse, det syns tydligt att han är besviken över någons viktnedgång, antagligen Mikes. Den här minen är antagligen till följd av ett "WHAAAAAAAT......?!?!?!" (Inte uttalat, bara mimat!) Han är en riktigt drama-queen Bob.Fias fina fönster, det gick bra att ta kort i motljus. Glädje!Jag med naturligt leende. Det går bra att ta kort i farten. Försökte fota lite nonchalant så inget skulle tro att jag led av hybris. Vem bryr sig egentligen? Jag känner ingen i Norrköping.

 
En lång dag

Kom hem från skolan för ca 20 min sedan där jag har tillbringat min dag sen kl 9 i morse. Hela Humsams öppna tid med andra ord.
Uppsatsen ska in imorn och vi kände alla att vi var på god väg. Vår handledare har dock visat sig vara lite svår att få tag på och verkar inte ha någon större lust att läsa vår uppsats, hon har iallafall inte läst hela nångång hitills. Idag befann hon sig dessutom i Norrköping, men erbjöd oss en handledartid om vi ville ta oss dit. Mycket bussigt, men vi avböjde framförallt när allt hon har påpekat hitills varit väldigt vagt, typ "jag tror nåt är konsigt här...". Lyckades få en tid med vår statistikföreläsare (och tillika examinator för uppsatsen) istället. Ojojoj, det var inte mycket vi hade gjort rätt. I princip ingenting faktiskt, alla statistiska test var fel vilket i sin tur ledde till fel resultat och diskussioner.
Lite dystra fick vi skriva om allt och det har faktiskt gått ganska bra. Tråkigt bara att en veckas skrivande var åt helvete bara.... Jag ska skriva lite till innan jag går o lägger mig och sen blir det 4 timmar imorn innan uppsatsen ska in vid lunch imorn. Jag kommer gråta glädjetårar när jag slipper tänka på den igen.

Tack o lov blev SPA-arbetet godkänt, hade seminarie idag som jag inte kunde gå på men det trillar in ett G på studentportalen snart ändå. wihooooo

 
Min b-uppsatsgrupp. Varierad grad av koncentration, glädje och förtvivlan!

 
jobb och konfirmation

Idag har vi varit på konfirmation. Själva kyrkostunden var inte överdrivet stimulerande. Jag hängde slaviskt med i programmet, pratade (bad?) och sjöng med i allt för att inte somna (inte enbart för att det var tråkigt utan mest pga enorm sömnbrist). Mattias fick inte sjunga för mig. Han visade sig vara alldeles för spexig och ville gunga med som en gospelsveteran, dessutom sjöng han både med fel melodi och text.
Efter stunden i Guds hus fick vi lite mat och fika och konfirmanden fick öppna sina presenter. Massa fint blev det, av oss (+ Mattias släkt) fick han en dator. Jag fick ett halsband när jag konfirmerades, men tiderna förändras väl antar jag? Han blev iallafall jätteglad, vilken 15-åring vill inte ha en dator? Det var en trevlig eftermiddag!
Skönt att inte jobba idag, jobbade ändå i fredags och igår så ingen kan anklaga mig för att ligga på latsidan. Nu räknar jag ner tills klockan blir 8 för då har jag gett mig själv tillåtelse att gå och lägga mig. Skulle kunna somna framför datorn nu.

Två fina konfirmander!Suzanne försöker se from och "konfirmationsaktig" utVi är fromma och "konfirmationiga"Paketöppning

 
Slutspurten

Skriver i min blogg så jäkla sällan att det nästan alltid är en slutspurt av något slag, 2 gånger om året uppdatering.
Nu har vi bara några ynka veckor kvar på psykologi 2. "Bara" en b-uppsats kvar! Sen blir det iochförsig inget sommarlov eftersom jag visst ska läsa sommarkurs. Bestämde det innan jag fick veta hur det blir med jobb och nu ser jag faktiskt fram emot den här kursen, ekonomiskt familjerätt. Visst låter det lockande?
Resten av min uppsats-grupp tentapluggar för fulla muggar, jag valde dock att tillgodoräkna mig den här kursen från förra året. Tur var väl det eftersom jag var sjuk hela förra veckan och missade alla föreläsning. Bra tajming där! Får dessutom en liten mjukstart tillbaka frísk och kry!

Annars är allt bra. Jag är glad och solen skiner!